Ülkemizde en çok nelerin değişmesi gerektiğini düşünüyorsunuz?

Bence tasavvufçular ülkenin gelişmesindeki en büyük sorunudur. Temel ilkeleri Vahdedi Vucut felsefesidir. Ağızlarından çıkan söz haşa Allahın sözü gibi oluyormuş. Onlar kalplerden geçeni anlarlarmış. Tasavvufa göre şeyhi olmayanın şeyhi şeytanmış ve şeyhler müritlerin yatak odası dahi her şeyini bilirmiş. Peygamberimize küfür eden Avrupalı haçlı eğer bu bozuk anlayışı övüyorsa cengiz han 500'den fazla sağlam İslam alimini halkın içinde küçük düşürüp Şehid ettiriyor ve mevlana CR. dokunmuyorsa artık gerçek İslamı inceleme vaktiniz gelmiştir. İyi niyetimizi sömüren virüsleri görmenizi istiyorum. Allah karanlık çukurdaki karıncayı bile duyar bize şah damarımızdan yakın. Fakirliğin sebebini az şükretmemiz diye sayarlar ama kendileri en lüks şekilde yaşarlar. Peygamberimizin kölesi (Hizmetli ev uşağı) bile bir ev bir eş bir binek atı bir iş sahibiyken ki bu Peygamberimize göre yaşanacak asgari ücretin tanımıdır. Tasavvufçuların iki hurma bir hırka yalanını artık daha fazla duymak istemiyorum. Takva filmini izleyin. İyi niyetinizi sömürmelerine izin vermeyin.
Tasavvuf cemaat tarikat yerine sadece Camideki saf tarafsız cemaat kalmalı
Bilim Felsefe Teknoloji üzerine yoğunlaşmalı dünyaya eğitim seferberliği başlatılmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: