Çalışan yeni evli çiftlerin evinde uzun süreli yatılı misafir sıkıntı olmaz mı?

henüz 7 aylık evliyim. düğün sebebiyle maddi sıkıntılarımız oldu, balayına gidemedik. aileler düğüne yardımcı olmadı. eşimle ikimiz çalışıyoruz. düğün sonrası eşim 5 gün ben ise 15 gün izin almıştım (ben iş yerinden izin avansı alabilmek için o kadar uzun süre izin almıştım). ve benim 15 günlük iznim ev temizliği, misafir ağırlama ile geçti. düğün öncesi görümcelerim çocukları eşleri (15-20 kişi) evimizde kalmışlardı. ben çeyizimi antreye bırakıp gitmiştim. ne serebildim ne yerleştirebildim. evim küçük 2+1. bu evde eşim bekarken de oturuyordu. hollandadaki görümcelerimden birinin evi, eşimde kira ödermiş ama çok az bir miktar. Şuanda evin değeri neyse onu ödüyoruz. ve bunu ben dile getirdim. kimse bizim için maddi fedakarlık yapsın istemedim. zaten düğünde bile takmayan insanlardı bunlar. siz ikinizde çalışıyorsunuz ikiniz yapın düğününüzü dediler bize. Ben masraf olmasın diye ayrı bir ev tutup, depozito, boya badana, taşınma üceti olmasın diye eşimin bekar evine taşındım. ama sonradan pişman oldum. çünkü eşimin akrabalarına çok yakın bir yerde ve herkes zırt bırt geliyor. ben çalışan biriyim ve yeni evliyiz. eşimle zaman geçirmek istiyorum. Her yıl eşimde toplanırmış buradaki görümcelerimi, kaynım ve hollandadan gelenler. ama artık evliyiz. ben çalışırken evimde o kadar kalabalık bir nüfusun, uzun süre yatılı kalması beni rahatsız ediyor. 1 eltim var çalışmıyor ama o küs herkesle konuşmuyor. kimseye gelmez, kimseyi de kabul etmez. benimle de konuşmuyor ve görüşmyoruz hiç. bayramda tatile gideriz diye konuşuyorduk eşimle, 1-2 gün daha izin alıp hafta sonlarıyla birlikte 7-8 günlük bir tatil için. şimdi eşim diyorki ablamgile ayıp olur onlar gelecek tatile gitmeyelim. daha önce deseydik bayramda tatil düşündüğümüzü gelmezlerdi zaten diyor. ablasıgil de zaten size geleceğiz demedi ama eşim tabiki bizde kalırlar diyor. bu beni rahatsız ediyor. neden kalsınlar ki ikimizde çalışıyoruz ev de küçük, ben kabul edemem dedim. küstü bana.

Çalışan yeni evli çiftlerin evinde uzun süreli yatılı misafir sıkıntı olmaz mı?