Annemin beni zerre sevdiğini hiç bir zaman görmedim? en azından kız kardesımle olduğu gibi degıl. mesela ben anneme sarılmadan annem bana sarılmaz , ne bilim bı hata yaparım ve hemen babama söyler babamı bana karsı doldurur ve büyük ihtimalle o gece babamdan dayak yerim
bak ben nısanlıyom dun gece annemi karşıma aldım ve anne ben nişanı atmak istiyorum dedim sonra babam geldi ve başkasını mı buldun dedı ve mükemmel bir dayak. bu esnada annem başladı babamdan ıspıyonladıgın herşeyi solemeye. sonra nısanlımı aradım en kısa zamanda evlenelenjm dedim ve gelinlik gitmeden gekon olcam 1 sonra
ole değil ababm var. bak babam nasıl biliyomusun bazen annenin gazına gelir döver ama çok gördüm dayaktan sonra sabaha kadar basımda agladını. bazen hak veriyorum benm bir kzım olsa ve karım durmadan kız hakkında bacım vs. gibi konuşsa ben de gaza gelirdim
benim aklım kesmiyor, kız erkek farketmez ama kız çocugu zaten narin olur dövmek ne demek? babanın da tedaviye ihtiyacı var bence , normal değil kabul edilemez bir durum bu
yok basta sevdim sonra çok bozdu anneme ayrılmak iatedimi soledım mutsuzum dedim ve evde kıyametler koptu gece de aradım evliliği erkene alalım gelinlik ev bilezik hiç birşey istemiyom dedım. madem sonum elcek erken gelsin mantıgı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
anneler gününü kutlama o zaman :)
çözüm bu mu?
seni sevmiyorsa çözüm yok, zorla güzellik olmaz yani, evi terketcen en kısa sürede
bak ben nısanlıyom dun gece annemi karşıma aldım ve anne ben nişanı atmak istiyorum dedim sonra babam geldi ve başkasını mı buldun dedı ve mükemmel bir dayak. bu esnada annem başladı babamdan ıspıyonladıgın herşeyi solemeye. sonra nısanlımı aradım en kısa zamanda evlenelenjm dedim ve gelinlik gitmeden gekon olcam 1 sonra
babalar nasıl kızlarını döver benim aklım almıyor, umarım evlenince kurtulursun
yok be gıtcegın adam daha beter. ama ıkj tarafı cekmektense bir tarafı ceknek ve annemjn vicdanında bı kere yara açmak daha mantıklı geldı
ben olsam evlenmem kaçar giderim sopa yemeye mi geldim dünyaya :)
işte ole olmuyo
sopa yerim daha iyi diyorsun yani, senin tercihin ne diyim :)
ole değil ababm var. bak babam nasıl biliyomusun bazen annenin gazına gelir döver ama çok gördüm dayaktan sonra sabaha kadar basımda agladını. bazen hak veriyorum benm bir kzım olsa ve karım durmadan kız hakkında bacım vs. gibi konuşsa ben de gaza gelirdim
benim aklım kesmiyor, kız erkek farketmez ama kız çocugu zaten narin olur dövmek ne demek? babanın da tedaviye ihtiyacı var bence , normal değil kabul edilemez bir durum bu
bizim mezhepte büyüdüğüm ortamda normalmiş bunlar.
üvey annen mi peki
değil ama hıc aramızdaki o soğukluk gıtmedı
tuhaf. başlangıcı neydi bu soğuklugun bişi mi yaptın. ayrıca yaş doğrumu..
yas dogru
bu yaştaki bir kıza vurulurmu.. ?
başlangıcı sanırım amanknda madde bağımlısı olmamdı ama ben o zorluğu tek basıma adanada teyzenin yanında atlattım
al bakalım anlattım umarım yarar işine . dinle bunu
https://vocaroo.com/i/s0TppMqf55Rv
aradan 3 sene geçti ne zaman ısıncak. ben onun bir lafı yüzünden bir ay sonra gelimlıksız ve dugunsuz evlenıcem
evlendirilmek zorunda oldugun birimi var
yok basta sevdim sonra çok bozdu anneme ayrılmak iatedimi soledım mutsuzum dedim ve evde kıyametler koptu gece de aradım evliliği erkene alalım gelinlik ev bilezik hiç birşey istemiyom dedım. madem sonum elcek erken gelsin mantıgı
hmm zor bir dönem.. umarım mutlu olursun ya . varya sen gibi kız bulursam hayır diyemem inanki