Aa itülüsün, itüyle yakından uzaktan çok ilişkim oldu çoğu arkadaşım orda, devlet üniversitesi olduğu için öyle kolay kolay herkesi bırakma gibi bir işe kalkışacağını zannetmiyorum, rektörünüz yandaş ama bu hoca da yandaşsa bilemiyorum size kinlenir seneye de bırakır falan çok karışık işler bunlar hocalara genellikle köprüyü geçene kadar dayı demek en iyisi. hangi bölümdeydin?
hiç kimsenin ödevini projesini vs beğenmedim diyip düşük not verir, vize finalde kenardan köşeden hata buldum der puan vermez kurul inceler incelemesine de hocayı dinlerler öncelikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet bırakabilir teknik olarak böyle bir şey var
soruşturma falan açılmaz mı
siz şikayet edersiniz incelerler, şimdi bir de üniversite var hangi üniversiteydi sizinki? hoca yandaş falansa hiç bişey olmaz o adama
İstanbul teknik üniversitesi
Aa itülüsün, itüyle yakından uzaktan çok ilişkim oldu çoğu arkadaşım orda, devlet üniversitesi olduğu için öyle kolay kolay herkesi bırakma gibi bir işe kalkışacağını zannetmiyorum, rektörünüz yandaş ama bu hoca da yandaşsa bilemiyorum size kinlenir seneye de bırakır falan çok karışık işler bunlar hocalara genellikle köprüyü geçene kadar dayı demek en iyisi. hangi bölümdeydin?
bilgisayar mühendisliği
He orda tanıdığım yok ama özet geçersek ayıya dayı diyin siz şimdilik
hacı tek bir sınıftan bahsetmiyorum dersine giren bütün öğrencileri nasıl bırakacak ya?
hocayı mail atıp tehtit ettim kim olduğunu söylemezsen dersime giren bütün öğrencileri bırakıcam dedi kardeşim
hiç kimsenin ödevini projesini vs beğenmedim diyip düşük not verir, vize finalde kenardan köşeden hata buldum der puan vermez kurul inceler incelemesine de hocayı dinlerler öncelikle
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!