Eşinizin ailesi maddi anlamda sömürdüğünde tepkiniz nasıl olur?

eşimle çok mutluyum, çok seviyorum onu. aramızdaki tek problem maddiyat. şöyleki, eşimin ailesi aşırı menfaatçi, kaynanam yok benim ama kayınbabam bana bakacaksınız diyor. eşimin abisi ve eşim, babalarına hayvan almışlar ( inek) kayınbabam güya o hayvanların sütünü satıyor yağ ve peynir yapıp geçimini sağlıyordu oysaki onların geliri kaynıma gidiyor, kaynım elektrik su ve mutfak masrafını yapıyormuş. emekli maaş kartı da kaynımda, arada hayvanlar satılıyor eksiklerine borçlarına ödüyorlar parayı. eşimle bu sebeple çok tartışıyoruz. bana mı güveniyorsun sen neden almıyorsun hakkını diyorum, oto boka inek satıyor baban 1 bilezik dahi takmadı dedim.(eşim kredi kartımızla babasına 1 bilezik alıp taktı göstertti) ben isteyemem, o benim babam ne yapayım diyor. abimin eşi çalışmıyor diyor. ne alaka ben keyfimden mi çalışıyorum. bu bende çok öfke yarattı gerçekten. evet doğru kaynım ilgileniyor sürekli herşeyle, ama sermayede olsun bilmem neyde olsun hep eşimin de parası varmış. ama ne alınıyorsa ne satılıyorsa hep kaynımda, borca gelince ortaklık oluyor.. hiç bize siz nasıl düğün yaptınız borcunuz var mı deyip kuruş yardımda bulunmadılar. bana 1 bilezikleri dahi nasip olmadı. benim maaşım eşimin 2,5 katı ve düğünümü kendim yaptım bildiğin. eşimin ablaları ve abisinin çekirdek katkısı olmadı. ne ev görme ne takı filan çeyrek takıldı bana. çok garibime gitti. ailemin de garibine gitti. eşim en son çocuk diye akrabaları da diğerlerine taktık deyip getirmedi. çok zor durumlar atlattık. düğün gerçekten masraflıymış. çok eşya almadığımız halde zorlandık baya. eşimin ailesi tarafından maddi olarak kullandığım aşikar da eşim de kendi yuvasını düşünmüyor enayi miyim ben? köye gitsek alışveriş listesi gönderiyorlar bize bunları alın diye, para pul önemli değil biliyorum ama sinir oluyorum kafamdan söküp atamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
mesela daha geçenlerde üvey kaynanam ile eltim kavgaya tutuştular, üvey kaynanam satılacak süt yok benim sözüm var eşe dosta yoğurt yapıcam diyor, eltim de sen nerenin neyi oluyosun der gibi biz satıcaz diyor. kayınbabam bir kaç hayvan satıp araba almış kaynımın üzerine, eşim bana yalan söyledi babam kredi çekti diye ama eşimin hakkı olan hayvanlar satıldı ve üvey kaynanaya kalmasın diye kaynımın üzerine yapıldı araba.
Eşinizin ailesi maddi anlamda sömürdüğünde tepkiniz nasıl olur?