Vicdanım hiç rahat değil ama sürekli benim köpeğime saldırıyorlar. Yakında ölecek diye korkuyorum. Avcılar dilekçe yazarsam tüfek ile öldüreceklerini söyledi. Ben sonra vazgeçtim ama sürekli kendi köpeğimi kan içinde buluyorum. Doğrusu nedir? Bu köpeğimin en iyi hali şuam da.
Öyle bir şey yok ta şimdi av yasağı başladı tüm hayvanlar yavrulayacaklar o nedenle bilmeden onca yavru da annesiz kalıp ölebilir.. Salak köpek aranıyor resmen o domuzlar bir aslanı bile öldrecek kadar güçlüler dişleri sayesinde.. O dişlerle tarla sürüp patates çıkarıp yerler onlar..
Sen kendin zaten öldüremezsin ama bulunduğun makama şkayet edebilirsin onlar kendileri halleder sana burda günah olacağını sanmıyorum bizim evin etrafında da çok var domuzlar şikayetin de sadece köpeğine saldırdığını söyleme kendinizide katın yoksa ilgileneceklerini sanmam
Öldümemelisin sonuçta köpeğine saldırdığında köpeğinin canı nasıl acıyorsa onun da bir canı var onunki de acır ve biraz da doğanın kanunları ve bu arada geçmiş olsun.
Terblyesizlesme o köpeği senin bir yerine söküp saklamakta uygun aslında ama senin gibi yağlı tulum peynilerine fazla. Eve kaç defa sokmaya çalıştım ortalığı yıktı doğduğundan beri sokakta yaşamış evde yaşayamıyor oradan inek gibi bogurmek kolay dimi.
Allahü teâlâ, insanlar için çeşitli hayvanlar yaratmıştır. Bıldırcın, tavşan, balık gibi hayvanların etinden; sansar, porsuk, tilki gibi hayvanların postundan; geyiklerin derisinden; tıpta ve ıtriyatta kullanılmak üzere misk ceylanlarının miskinden; deniz hayvanlarının incisinden, mercanından; filin dişinden istifade etmek için avlamak; kurt, domuz, yılan, fare gibi hayvanları da zararlarını önlemek için, işkence etmeden, mesela yakmadan, suda boğmadan öldürmek caizdir.
En İyi Cevaplar