Arkadaşlar tıbbi eldivenle koltuk altındaki kılları alanlar varmış nasıl eldivenle alıyorlar anlamıyorum doğrusu :))) ben de merak ediyorum jiletle almaya bıktım ağdadan da korkuyorum. Sizce eldiven yöntemi nasıl? Çok acıtıyor mu? Nasıl almalıyım? Kılların bir müddet uzaması gerekiyor mu? Eldivenle genital kıllarımı da alabilir miyim? Cevaplarınız için teşekkürler. :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kesinlikle denemelisin ağda etkisi yapıyor ben koltuk altımı ağda ile alamıyorum mafediyo kzarıklık geçmyo hep kanıyo hassas baya ama eldiven hiçte öyle acıtmıyo ilk kez alıcağn için acıyabilir ama aldıkça o bölge uyuşuyo ve düzenli yap bak tüylerinin seyrekleştiğinide görüceksin hemde ağda gibi geç cıkrıyo tek kötü yanı uğraştrması :) sabırlı biriysen dene derim...
16 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim verdiğin güzel bilgiler için :) daha öncesinde epilatör kullanmıştım ma eldiveni de deneyeceğim :)
Cevap sahibi+1 yılee bir en iyi cevabı hakettim ozaman dimii :)))
Soran+1 yılne demek yaa tabii ki :))) sabırlıyım ya epilatöre bile katlanmış biriyim eldivene de katlanırım hani :))) sen eldivenle mi alıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılevet çünkü cildim cok hassas almak zorundaym onla :/ teşşkkür ederim bu arada..
Soran+1 yılanlıyorum genellikle beyaz tenli ciltler hassas olur ağdaya pek gelemezler. Epilatör de fena yapıyor ya ben bir keresinde onu denedim koltuk altım resmen kızardı tahriş oldu :( peki eldivenle nasıl alıyorsun direnk tüyü kökünden tutup çekiyor musun?
Cevap sahibi+1 yıltüyü cıkış yönüne doğru çek tersine çekme sakın batık oluşur hadi kolay gelsn :)
+1 yılAlmiyorum ama alanlari biliyorum. Eldiveni takiyolar ve bildigin hizli bir sekilde killari cekiyolar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen ama acır yine illaki :) gerçi emla krem sürüyorlar :)
- +1 yıl
Tabiki cook aciyo ama az az alip cekersen pek acimaz.
İlk defa duydum ve internette baktım hakikaten böyle bir yöntem varmış :))) Steril elideveni eline geçirip tüyleri tutup çekiyorsun. Bir nevi ağda ya da cımbız gibi... Eldivenin espirisi tüyleri çekerken, tüylerin elinden kaymaması... Kadınların yaratıcılığında sınır yok :)))
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
+1 yılbende jilet kullanıyordum artık baş edemez oldum bundn sonra bende eldiven kullanmaya başlıcam eminim daha iyi bir sonuç elde edeceğim kullanan kişilere şaht oldum gerçekten iyi bir yöntem
00 Yorumlaagdaddan daha çok acıtır ve uğraştırır :)
18 Yorumla
Soran+1 yılben sabırlıyım uğraştırsın ama acıtmaz diyolar ya anlamadım ben bu işi :D
Soran+1 yılhmm ağdadan sonra eldivenle alayım o zaman teşekkürler :)
Soran+1 yılağda azaltıyomuş evet inanıyorum beya ne olacak ki :) sen neyle alıyorsun koltukaltını?
Soran+1 yılama sir ağda azaltıyor hatta yumuşacık pürüzsüz yapıyor koltukaltını sewglim de ağda yapıyo :D
eldivenlemi onasıl iştir
21 Yorumla
Soran+1 yılvalla bende bilmiyodum kardeş ama varmış işte insanoğlu yaratıcılıkta sınır tanımıyor :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne