bu resimde ne anlatılmak istenmiş sizce ¿ bana kalırsa tamamen kadınlar aşşalanmış sadece para için erkeğin kólesi olduğunu ifade eden mide bulandırıcı duygusuz ve iğrenç bir resim onca fedakarlık yapan kadınlar neolcak para uğruna bunu yapan kadınlar var ise sırf kadının maddi durumu iyi diye evlenen erkeklerede yapsınlar bóyle bir resim rezalet...
İhtiyaç hasıl olunca paranın kölesi olan da var, olmayan da. O halde erkekler de paranın kölesidir, çünkü zengin kadın diye bir sosyal literatür algı var toplumda. Bence para bazı kişiliklerde yer edinen bir araç, ben paraya hayır diyeni görmedim ama değer vermeyeni çok gördüm. Kadın erkek olarak ayırmak baştan yanlış.
Bunun erkeği kadını yok, sadece kadın için yapılmış olması saçma olan durum. @dealers böyle insanlar vardır fakat bunlar sadece kadınlar mıdır? Hayır erkeklerden de böyle olanlar vardır. Bunun sadece kadın olarak lanse edilmesi yanlıştır, düşmanlıktır.
@fridanınçiçekleri buna kim inanır.. ? bak bugun sahilde takılıyoruz arkadaşla . . üstü açık araba geçti ordan . adamda tip desen tip yok . yanında bir kezban var telefonu havaya kaldırıp snap atıyor foto çekiyor dudakları büzüp. dedim ki u l an o kekoda o araba olmasaydı sen onunaltına yatarmıydın. belki biraz abes oldu ama gerçekler bu . kandırmayalım birbirimizi .
Bak böyle insanlar yok dedim mi ben? Demedim. Öyle insanlar var. Ama mesela bir erkek de sırf parası var diye birine o şekilde davranabiliyor. Ben bunun kadın erkek olarak sınırlandırılmasına karşıyım
Genelde kölesidir. Olmayan çok çok az malesef. Para aşkı ve duyguları bile satın alabiliyor. Kendinizi kandırmayın kızlar. Gerçeğe gelin. Oynamayın saftiriklerle.
En İyi Cevaplar