Şöyle demeliyim bu genel olarak bir nevi doğru olsa da biraz kendimizi eleştirmeliyiz. Örneğin erkekte s3x yazarken kadında s3x yazmıyor ve kadında 2 tane alan boş. Bide bilimsel açıklamalarda var google yazılarakta bakabilirsiniz. Bayanların erkeklerden daha azgın olduğu bir bilimsel gerçektir. Ama dediğine katılıyorum o malum konu için çalışıyorsa o beyin ilkeldir.
Ama bu söylediğin bütün erkekler için geçerli değil biraz önce kızlarla ilgili soru vardı ondada genelleme yapmadım. Şöyle söylim cinsellik erkeğinde kızında aklına zaman zaman gelir buda çok normal ama bazı erkeklerin hatta Türkiye geneli çoğu erkeğin aklı sadece uçkurunda burdada malesef haklısın.
Geçmişten bu yana, ailesini korumak için hayatta kalmak için çabalayan bir beyin yapısı bu.. Gerekli gereksiz detaylara takılmadan, yaşamam ailemi yaşatmam lazım diyen bir beyinin evrilmiş son hali.. Avlanan kısımda yer alan beyin yapısı. Dolayısıyla siz mağarada etnik ayinler yaptığınızdan diğer yönleriniz daha gelişmiş. En basit açıklaması bu, diyerekten ben kaçar ^-^
herkes öyle degildir bence. hattta degil de zaten. demek ki siz yanlıs kişileri seciyorsunuz biraz da dönüp özeleştiri yapmanız gerek bence. Bu arada fotoya bittim ilgincmiş :D
o dondurmayı satmak için hazırlanan reklamlarda kadını cinsel bir obje olarak kullan ve kendini bu algıda kullandıran kadındır. erkekler iç güdüsel olarak dünyaya geliş amacı gen aktarımı olan canlılardır. İnancın bile cennette 5 hüri ile ödüllendirdiği , amcalara pipini gösterle büyütülen , yaptığı şeylerin erkek adam helal olsunla ödüllendirildiği , izlediği reklamlardan tv deki dizi ve yarışmalardan kadının sadece ona sunulan bir et parçası olduğunu ikna etmeye çalışan sistemden hiç bahsetmeyelim dimi... Kadınlar kendi uzuvlarının görünmesi ve farkedilmesi için aslında çaba harcıyor daha sexsi ya da alımlı giyim , kozmetik vs vs vs... erkekler ise daha sıradan düz yaşıyor aslında.
Şimdi hakaret etmeye gerek yok. Genel olarak erkekler sonuca odaklıdır. Kadın ise sonuca giderken yaşadıklarını da önemser. Bu şekilde yaratılmışız. Erkekler fiziken çok eşlidir ama kadın tek eşlidir. Hemen tepki verme anlatacağım durumu Erkekler her gün soyunu devam ettirebilir tıbben ama kadınlar senede ancak bir kez devam ettirebilir. Bu sebeple de erkek seçici olmaz kadın seçicidir. Hayvanlar aleminde de durum aynı erkek dişiyi etkilemek için uğraşır, işini görüp gider. Kadın ise onca erkek arasından kendince en iyisini seçer
Tabii bu anlattıklarım erkekleri savunmak için değil. Her 2 cinsinde iyisi kötüsü var. Erkeğin o... pusu kadınınkinden daha tehlikelidir. Önemli olan sadık ahlaklı iyi bir insan olmaktır. Erkeğe bişey olmaz olan kadına olur mantığı yanlıştır. Toplumumuzda önce kadınları eğitirsek onlarda erkek çocuklarını daha iyi eğitecek ve ataerkil düşünce yapısı bir nebze olsun değişecektir.
En İyi Cevaplar