benim sevgilim uyuşturucu yüzünden içerde. Yazılan iddianameye göre uyuşturucu satmak ve bulundurmak suçundan 10 yıl hapis cezası istiyorlar? sizce kurtulma olasılığı nedir? yardım edebilecek varsa detaylı anlatabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Daha önce olan davaları oku 10 yıl ceza varsa baska bir olayda vardır bu işte sadece uyusturucu olsa çıkardı imza atardı hergün çevremdd gördüklerim Hep bu şekilde
15 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılgencecik bedenleri zehirleyen gencecik insanlarin akıllarını celip hayatlarini berbat eden zalimler.. neyine yardimci olcam sizin.. turkiyede adalet yok bir kac yil yatar cikar ancak dileğim umarim hapislerde çürür gün yüzü güneş yüzü görmez o zalim..
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıluyusturucuyu satin aldigi insanlari ihbar etsin isimlerini adreslerini versin polise o zaman vicdani varsa.. baskasina zarar vermesin gitsin nerde zikkimlanıyorsa kullansin ne kullancaksa.. sevgiline uyusturucuyu biraktirt yoksa uyusturucuyu birakmazsa bir kac yil icinde bir gun ölüm haberini alirsin sevgilinin.. kullaniciysa miktarina bagli olarak bir seneden az yatip cikar..
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSatmaktan ceza yer bulundurduğu gramda önemli küçük birşeyse iciliği kabul eder ceza almaz yok gramaj fazla ise satıcılktan ceza almaktan kurultulamaz ilk suçu ise daha önce ceza almadıysa toplamda 3.5 yıl kadar hüküm alabilir
04 Yorumla- +1 yıl
Satıcı değilde içici olduğunu ıspatlarsa kurtulurda sen icici birinden umarım zarar görmessin
- +1 yıl
Beyefendi priwateman bey lütfen bana da yazin mesaj atamiyoeum
- +1 yıl
Elif hanim bana ulaşabilir misiniz
+1 yılağır cezaya girer. ilk cezası ise tembih ile belki kurtulur
021 Yorumla- +1 yıl
avukata danis
- +1 yıl
nediyor iddanamede
- +1 yıl
5 e düşebilir ilk yakalanisi diye o 5 de para cezasına çevrilir belki ama bilmiyorum bir avukat lazim
- +1 yıl
iyi insallah. sende kanunları arastir. git adliyeden dava ile ilgili yeni yasaların yazidigi kitapçıklar satiliyo adliye içinde ya da çevresindeki kirtasiyelerde tüm haklariniza bakın. seviyosan eğer bir durma bence çok ciddi bir koni
- +1 yıl
yani bu konuyla alakali kitapçığı al
- +1 yıl
kanıt olmadan ceza yiyemez. avukatla konuş. kitapçıkta al kanunlara uygun dilekçe hazırla kamu maddelerini ekle avukata götür. oda baksin
- +1 yıl
kanıt olmadan ceza yiyemez. avukatla konuş. guncel kitapçıkta al kanunlara uygun dilekçe hazırla kanun maddelerini ekle avukata götür. oda baksin
- +1 yıl
insallah kardesim. iyi çalışmalar sana
- +1 yıl
tesekkurederim. son durum ne
- +1 yıl
sen kanunları arastirdinmi
- +1 yıl
insallah kardesim. gerisi ona kaldı diyosun yani. insallah dedigin gibi olur. Ama sen tedbiri elden bırakma bu konu ile internetteki davalı savunmalarına filan bak. güzellerini seç. onada avukatada göster ozaman
- +1 yıl
Ya merhaba resmen aynı durum. Sevgilim ihbar edildi. Kullandığı araçta 12 gram uyuşturycu bulundu tek bir paket halinde. Narkotik arabanın başındayken sevgilime haber gidiyo nereye kadar kaçılır diye kendisi gidiyor. Kanda ve idrarda çıktı. İçiciyim dedi. Şu an ceza evinde ilk mahkeme henüz olmadı sicili temiz daha önceden bir sıkıntısı olmadı sizce ceza alır mı ya miktar fazla bizde de işte ve sizin son durum ne oldu şu an acaba ya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
23Cevap
Suçluysa suçunu çeker
Ama o kadar çekeceğini sanmam20 Yorumla
+1 yılbulundurma neyse de satmaktan hüküm giymişse kurtulamaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bir tanıdık üzerinde 5 kilo ile yakalandı 15 yıl ceza verdiler. Seninki epey yakalatmış herhalde.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBişey çıkmaz öyleyse merak etme. Adli kontrol ile serbest kalır. Ayda bir imzaya gider o kadar.
Cevap sahibi+1 yılValla öyledir diye düşünüyorum çünkü dediğim gibi 5 kilo ile yakalanan adama 15 yıl verdiler. Az birşey diyorsun büyük ihtimalle birşey olmaz ki daha beterini yapıp serbest kalana şahit oldum.
Cevap sahibi+1 yılVe tavsiye bence uzak dur çünkü o bundan istesede uzak duramaz yine başına bela alır...
- +1 yıl
40 tane hapla yakalanana ne olur peki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl3-4 yıl civarı ceza alabilir eğer uyuşturucu sattığı sabit görülürse.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlk cezası, iyi hal gibi indirimler alır. ama ceza kesinleşirse içeride yatmayabilir lakin siciline işler. İkinci bir suç işlerse bu ceza katlanarak üzerine eklenir ve diğer ceza ile birleşir
Cevap sahibi+1 yılKötü bir suçtan başı belaya girmiş, umarım kendisini temizlemeyi başarır, geçmiş olsun
+1 yılkurtulma olasılığı ne yakalattigina ve ne kadar yakalattigina bağlı 10 yıl olduğuna göre isi zor
023 Yorumla- +1 yıl
yatarı var 7 8 yıl uyusturucu bu malesef
- +1 yıl
yok yaticak yani sevgilin kesinlikle baya bir ceza yatacak buna emin ol
- +1 yıl
kaydı varmiydi sicili temizmiydi
- +1 yıl
kuştepeden mi aldi :(((
- +1 yıl
sevgiline yazık oldu kusura bakma ama
- +1 yıl
yatarı 7 yıl banko 7 yildan sonra acığa alınır ordan da öyle bir 2 sene yatar rahat eger aciktan kacip yakalanirsa sen onu unut
- +1 yıl
suanlik bir 7 yıl unut
- +1 yıl
eğer dediklerin doğruysa o kadar eşya ile yakalandiysa 2 durusmada alacaksa acil o adamin numarasini ver çünkü benim en yakın arkadasim en samimi dostum 4 yıldır maltepe cezaevinde
- +1 yıl
oyle bisey yok onu ordan kralı alamaz 67 gram kubar ot ve şeker
- +1 yıl
yerler oyle avukati
- +1 yıl
avukatin işi o zaten yalan soylemek onun icin para alıyor görevi bu inanma alışmaya çalış bence simdiden
- +1 yıl
hayirlisi..
- +1 yıl
pekala :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUmarım kurtulmaz. İnsanları zehirleyenler serbest bırakılmamalı.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruyu sen okudun mu? Satma ve bulundurma suçu yazmışsın farkında mısın? Satan kimseye zerre acımıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbulundurmak ve satmak dediğine göre seninki üzerinde epey mal yakalatmış anlaşılan. Satıcı olmadığına ikna edemezse hakimi kaçarı yok yatar
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖnceden de yakalandımı üzerinde ne kadar çıktı bunlar da önemli. Böyle şeyler hep kullanmakla başlar zaten. Bu gün değilse bile bir gün illaki satıcı olur. Bu yakalanması umarım aklını başına getirir de kurtulur
İdam gelmeli 10 yıl neymiş
12 Yorumla
+1 yılİlk sucuysa fazla yatmaz diye düşünüyorum ama içici olduğunu kanitlasaydi denetimli serbestlik alirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse yardim edemez ki de uyusturucu satan bbiriyle beraber olma
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBak eger uzerinde fazla malla yakalandiysa acilir bide okadar mali ne yapiyodu diye sorarlar adama
- +1 yıl
Elif hanim bana ulaşabilir misiniz acil benimde otel basımda bir okay var
kurtulma olasiliginin oldugunu sanmiyorum
10 Yorumla
+1 yılMerhaba arkadaşlar uyuşturucu ile ilgili bilgisi olan var mı varsa ne olur allah için bana ulassin
00 YorumlaSen bence ondan kurtul
42 Yorumla- +1 yıl
Elif hanim ne olur bana ulaşın lütfen benimde basımda boyle bisey var lütfen
+1 yılÜstünde ne kadar madde yakalandığına bağlı.
17 Yorumla- +1 yıl
Söyle kardeş.
+1 yılİnsanları zehirleyenlere 10 yıl az
113 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir içiciye saticilikdan dosya açıp on yıl ceza istemezler bence sen bilmeden yorum yapma kim bilir kaç gram neyle yakalandıda 10 yıl istiyorlar yatar inşallah
- +1 yıl
Onun yerinde kardeşim olsaydı polise vermezdim emin ol benimkisi candan zehirlenenin değilmi yok maaşını çekip almista bilmem ne kanunen her uyuşturucu için bir limit var üstünü yakalatirsan satıcı olarak geçersin hep tane hem gram diyorsan on alırsa dua etsin
- +1 yıl
yav he tamam limiti geçmiyor işte merak etme bizde senin gibi düşünüyoruz ama satmayan birinin satıcılıktan yargılanması çok saçma bilip bilmrden insanlara saldırma burda ben umut bekliyorum senin yorumların benim umudumu kat kat aşağı çekiyor yapma insanları üzmeye hakkın yok kötü konuşucaksan yazma kardeşim bu kadar zor mu
- +1 yıl
2 yıl hukuk dersi gördüm üniversitede o yüzden sana şunu söyleyeyim ki o limit asılmazsa saticilik diye dava açılamaz demekki o limit asildi ne kadar asildigina göre alacağı ceza belirlenir önceden sabıkası yok cokda ağır mal yakalatmadiysa 1 2 yıl yatar çıkar bir yılda denetimli kalır tabiki gönül isterki on yıl alsın ha birde şu var ohal deyiz ceza normalden yüksek olur ohalde yakalattiyssa ayrıca devlet politikasida şu an uyuşturucunun üzerine gidiyor on olur sıkma canını
- +1 yıl
Ohal deyiz be canım sen dua et hakimin çocuğu varsa daha bir acımasız oluyorlar istiyorsan öğrenci numaramı vereyim sana bak gormusmuyum sana neden yalan söyleyeyim olaya tarafsız bakalım min 3 mks 6
- +1 yıl
Hakkettiği daha fazlası çünkü
- +1 yıl
Ne ile yakalandı yazsana bana
Umarım daha fazla hapis yatar
11 Yorumla
+1 yılİnşallah hiç bırakmazlar
06 Yorumla- +1 yıl
Satmıyor diyor ya kullanmak suç değil sanki
- +1 yıl
Ben diyorum ki yasalarımıza göre kullanmakta bulundurmakta satmakta suç bunun nesini anlamıyorsun? Beni ilgilendirir mi dedim ben? Daha Türkçe anlamıyorsunuz mk yeter delirttiniz beni.
- +1 yıl
Hiç çıkamaz yazmadım işte okuduğunu anlamıyorsun bunu da ispat etmiş oldun. İnşallah hiç bırakmazlar dedim. Bu benim temennim benim düşüncem sana ne mk? Yasalara göre de suç. Yeter daha okuduğunu anlamayan, uyuşturucuyu savunan cahil kesimden sıkıldım mk. Engel.
Suçlu ise cezasını çekecek
10 Yorumladeniz sekiye bak anlarsın
10 Yorumla20 Yıl olanı yokmuydu bunun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe tip adamlarla beraber oluyorsunuz. Yazık valla.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEnayiliğine doyma.
+1 yılDevlet affetmez anca af çıkarsa
10 YorumlaSanmam. Terorist muamelesi yapiliyor artik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek içerde. Celal babaya söyle o çıkartır
00 Yorumla
+1 yılMerhaba lutfen bana ulaşır mısınız cok acil
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSuçluysa sürünsün
00 Yorumla Diğer konusunda 363 cevap paylaştı. birak oglani😕
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGencleri zehirliyor demk umarim hic ckmz
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKes lan dangalak para icin verdigin adamlara bak rezil
Gizli Üye(30-35)+1 yılTorbacı yani
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeniz Seki bile kaç yıldır yatiyo bu yüzden
- +1 yıl
Elif hanim ne olur bana ulaşın lütfen benimde aynisi var basımda
+1 yılYapmayın