Çoğunuz denk gelmişsinizdir sosyal medyada çocuklarının fotoğrafını paylaşan insanlara. Buraya kadar her şey normal, elbette fotoğrafını çekip atabilirler. Ama bir grup yani "instamom" denilen kişiler var ki çocuğunun her anını çekmekle kalmayıp; bunun üstünden para bile kazanıyorlar!
Tabii ki her şey bu kadarla da kalmıyor. Popüler olmak için yine çocuklarını kullanan bu anneler bilerek ya da bilmeyerek çocuklarının özel hayatını da ihlal ediyor. İşte o fotoğraflardan birkaçı; Sözde çocuğumuzun pijaması ayıcığa takılmış ve çocuk ayağa kalkınca poposu açılmış. Annemizde elinde telefonla bu anı bekliyor gibi nasıl da denk getirmiş... Yedik mi?
Normal bir insansanız bu fotoğrafa bakınca bir şey hissetmiyor olmanız lazım. Peki ya pedofililer? Onları sevindiren bu ebeveynler acaba yaptıklarının farkında mı?
Çocuğunun elini, ayağını ağzına sokarak fotoğraf çektirmek? Ne denir bilemedim ama amaç her zaman ki gibi takipçi!
Ne diyorsunuz, sizce de 20 yıl sonra ailesine bu fotoğraflar yüzünden dava açanların sayısı çoğalır mı?
Son zamanlarda çığ gibi büyüyen akım İnstamom! Sizler doğru buluyor musunuz sosyal medya anneciliğini?
Pedofili açısından çok yanlış paylaşımlar tamam belki kendileri popüler oluyor Ama o çocuklar tehlike altına giriyor bende karşıyım ve doğru bulmadım hiçbir zaman
Fotoğraf sansürlenmiş şekilde atıldı zaten görmüyor musun? İyi bak ama o bebeğin kolları başka bir şey değil. Başka bir şekilde anlaşılacağı için paylaşıyorum.
En İyi Cevaplar