Migros mu Carrefoursa mı daha iyi? Arkadaşlar siz olsanız hangisinde çalışırdınız hangisi daha iyi? okula gidiyorum tek yaşıyorum daha önceden biriktirdiğim para biticek işe girmem lazım ikiside beni çağırdı hangisine gidiyim? migros mu carrefursa mı daha iyi?
Bence ikisi de çok iyi. Biri diğerinden daha iyi veya daha kötü demez haksızlık olur gibime geliyor. Bu nedenle ikisininde çok iyi olduğunu düşünüyorum. İki markette de hiçbir sıkıntı yaşamadım bugüne dek. Ne ürünlerde, ne hizmette ne de fiyatlarda. İkisini de tavsiye ediyorum şahsen. Bu nedenle Migros mu Carrefour mu demek yanlış olur. İkisi de birbirinden iyi.
migros mu carrefour mu hangisi daha iyi?
Ürün Çeşitliliği Açısından Migros mu Carrefour mu?
Ürün çeşitliliği söz konusu oldu mu Carrefour'un bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü bugüne dek Carrefour'da ne aradıysam buldum. Migros ürün çeşitliliği konusunda Carrefour'un biraz gerisinde kalıyor. Belirlediği kaliteli markalar dışında başka markalar satmıyor çünkü. Carrefour marka çeşitliliği konusunda çok daha zengin bir süpermarket zinciri. Ürün çeşitliliği konusunda Carrefoursa mı Migros mu derseniz Carrefour derim anlayacağınız.
carrefoursa mı migros mu daha iyi?
Kampanyalar Açısından Migros mu Carrefour mu?
Kampanyalar söz konusu oldu mu hiçbir market Carrefour marketlerinin eline su dökemez bence. Çok iyi kampanyalar düzenliyorlar ve bunları müşterilerine çok hızlı bir şekilde duyurabiliyorlar. Gerek sms gerek e-mail gerek online marketi üzerinden hemen duyabiliyoruz. Ayrıca sosyal medyadan da kampanyalarını paylaşıyorlar. Rahatlıkla görüyoruz anlayacağınız. Özellikle de bakliyat, meyve -sebze ve şarküteri alanında çok iyi kampanyaları oluyor, takip etmenizi tavsiye ederim. Kampanyalar açısından Carrefour mu Migros mu sorusuna Carreofur demek zorundayım. :)
carrefour mu migros mu daha iyi?
Markalar Açısından Migros mu Carrefour mu?
Markalar açısından Migros daha iyi bence. En kaliteli markaları barındırıyor bünyesinde. Kötü markaları satmıyor. Kaliteden ödün vermiyor marka konusunda. Sadece kaliteli markalardan ürün satın almak istiyorum diyorsanız Migros ilk tercihiniz olmalı bana göre. Markalar açısından Migros vs Carrefour karşılaştırması yaptığımda Migros'un daha iyi olduğunu söylemek zorundayım şahsen.
migros vs carrefour
Fiyat Açısından Migros mu Carrefour mu?
Şahsen konu fiyat oldu mu ikisinin de pek farkının olduğunu düşünmüyorum. Genelde aynı fiyatlarda satıyorlar ama Carrefour'un şöyle bir avantajı var bu konuda. Carrefoursa kartına çok ciddi indirimler yapıyor. Bu nedenle çok daha uygun fiyatlara alışveriş yapabiliyorsunuz. Kartınız olmasa daha güzel kampanyalar yaptıkları için daha uyguna alışveriş yapabilme fırsatınız oluyor. Migros'un da güzel kampanyaları oluyor. İnternet üzerinden takip ederseniz yakalarsınız bence.
Migros daha iyi. Belli bir miktar alışverişin üstüne alınabilen ürünleri, sadece Migrosta satılan ürünleri, yapılan alışverişte verdiği money puanlarla Migros bütün marketler içinde ilk tercihim. :)
Bence ikisi de çok iyi biri diğerinden daha iyi veya daha kötü demez haksızlık olur gibime geliyo bu nedenle ikisininde çok iyi olduğunu düşünüyorum iki markette de hiçbir sıkıntı yaşamadım bugüne dek ne ürünlerde ne hizmette ne de fiyatlarda ikisini de tavsiye ediyorum şahsen bu nedenle migros mu carrefour mu demek yanlış olur ikisi de birbirinden iyi ürün çeşitliliği söz konusu oldu mu carrefourun bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü bugüne dek carrefourda ne aradıysam buldum migros ürün çeşitliliği konusunda carrefourun biraz gerisinde kalıyo belirlediği kaliteli markalar dışında başka markalar satmıyo çünkü carrefour marka çeşitliliği konusunda çok daha zengin bir süpermarket zinciri ürün çeşitliliği konusunda carrefoursa mı migros mu derseniz carrefour derim anlıcağınız ben
Bence ikisi de çok iyi biri diğerinden daha iyi veya daha kötü demez haksızlık olur gibime geliyo bu nedenle ikisininde çok iyi olduğunu düşünüyorum iki markette de hiçbir sıkıntı yaşamadım bugüne dek ne ürünlerde ne hizmette ne de fiyatlarda ikisini de tavsiye ediyorum şahsen bu nedenle migros mu carrefour mu demek yanlış olur ikisi de birbirinden iyi ürün çeşitliliği söz konusu oldu mu carrefourun bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü bugüne dek carrefourda ne aradıysam buldum migros ürün çeşitliliği konusunda carrefourun biraz gerisinde kalıyo belirlediği kaliteli markalar dışında başka markalar satmıyo çünkü carrefour marka çeşitliliği konusunda çok daha zengin bir süpermarket zinciri ürün çeşitliliği konusunda carrefoursa mı migros mu derseniz carrefour derim anlıcağınız ben
Ben bildim bileli migros der geçerim. Reyon görevlisi olan arkadaşlarım yükseldi aralarında müdür olan 2 kişi var eğer yükselmek gibi hedeflerin var ise migros bu konuda öncelik cerrefour halkında bilgim yok ne yazıkki.