Aile & Toplum Umursamaz insanlara karşı nasıl bir tavır takınıyorsunuz? Raskølnikov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bu biraz da kişinin karşı tarafa verdiği değerin bir göstergesi gibi duruyor. Siz, sizi umursamayan insanlara karşı nasıl davranışlar sergiliyorsunuz? #Rodion#Romanoviç#Raskølnikov Umursamaz insanlara karşı nasıl bir tavır takınıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
366ncıGün Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Duruma bağlı tabii ama genelde ben de umursamam. Belli yani gözünde değersiziz ve umursamıyor bu durumda biz ne yapalım.. 0 0 Yorumla
Cøsette Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 58% +1 yıl Bana değer verilirse, değer veririm. Diğerleri ilgilendirmiyor açıkçası. Aynı şey ilgi için de geçerli. 0 0 Yorumla
CasanoValı Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İyide bu benim elimde değil ki kimseyi umursamiyorum, umursayamıyorumda yapcak bisey yok değerle ilgisi de yok. 0 0 Yorumla
pocomotoist Takip Et Master Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Varlığından haberim bile olmayan birisine karşı nasıl tavır takınacağım konusunda pek de cevap veremem sanki.-Gecen bol olsun.- 0 0 Yorumla
blablacı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 49% +1 yıl beni ne demek umursamaz diyorum 5 dk sonrada bende umursamıyorum ki neden umursasın diye kafama dank ediyor :D 0 1 Yorumla Ayabakk106 +1 yıl Ne demek istediginizi aciklar misiniz Yorumla
-_-Duru_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Sinirleniyorum içimden. Ben umursayan biriyimdir bir de. Hele de değer verdiğim biri ise umursamazlığına kırılırım. 0 0 Yorumla
EvcilAyı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 673 cevap paylaştı. ilgi bekliyen yok. kenarda ki otlakta takılabilirler. d 0 0 Yorumla
Kozak Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Şu şu güzelim hayvana ayı diyorlar ya ne diyeyim Tipini yediğim 0 0 Yorumla
__Pucca__ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Ayıcık gibi çokta umrumda sanki , çokta fifi diyorum 😂 0 0 Yorumla
Şekerellla Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Ona dar gelen bizee bol gelir hic umursamam bende.. 0 0 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. O umursamaz kisi benimIste 0 0 Yorumla
Uyuzmusun Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl Bende umursamaz takınıyorum istemsizce :) 0 0 Yorumla
morphinehead Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çokta tın diyip geçiyorum 0 0 Yorumla
gongom Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öyle bir insana denk gelmedim 0 0 Yorumla
Meryemxyz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Beni umursamazsa bende ayni sekilde davranirim.. 0 0 Yorumla
SimonPaula Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kısasa kısas 0 0 Yorumla
işsizwomen Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı. huya bağli 0 0 Yorumla
arcanes Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 481 cevap paylaştı. Umrumda olmazlar 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar