Kardeş bak simdi oradan komuta cikiyor rahat hazır ol çekiyor indiriyoruz herkes yanindakini kontrol etsin diyor :) boyle bir uygulama yok ayrıca fotoda görünen de sağlık kayıtlarının bulunduğu evrak iç camasirli gezmeyi aşağılama sayiyorsan süzme salaksin oradaki adamların hepsi seni o şekilde zaten görüyor dustan sonra olsun giyinirken olsun ailen seni fazla mız mız yetiştirmiş anlaşılan yatağa kahvaltı 7 24 sıcak su sauna falan bekliyorsun heralde korkma bu kadar git yap gel boyle kulaktan dolma bilgilerle sallamazsin gider görürsün askerlik özellikle sizin gibi her şeyi biliyorumculari adam eder
Sırf şu rezil muamele için askere gidilmez.. Bu ne kepazelik ulan, aynısını 20 yaşındaki kız çocuklarına yapmaya kalksalar ''cinsil istismir vir'' diye ortalık ayağa kalkar, 20 yaşındaki delikanlılara yapılınca herkes 3 maymunu oynuyor.. Bunun adı düpedüz cinsel istismardır, hemcinslerime bunu yapanların iki cihanda iki yakası bir araya gelmesin..
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sünnet adı altında çırılçıplak soyulup komşulara, akrabalara ve mahalleye pipini gösterip kameraya alıyorlar üstelik bir parçasını kesip müzk eşliğinde dans ediyorlar. Üstelik bu da o da zorunlu. Erkek olmak bizim gibi toplumlarda çok zor. Çok haklısın. Amin
Fotoğraftakiler Türk değil bu 1. Bu söylediklerin artık yapılmıyor diye biliyorum bu 2. eskiden yani yaklaşık bir 20 yıl öncesinde bunlar oluyormuş hatta komple çıplak vs kıçına bile bakıyorlarmış bir tanıdığım anlatmıştı bahçe, avlu gibi bir yerde yapmışlar. Korkunç gerçekten ve dediğin gibi insan haklarına uygun değil cinsel istismara da giriyor. Ama günümüzde bu tarz şeylerin yapıldığını hiç duymadım..
Ben böyle bir durumun gerçek olduğunu düşünmezdim açikcasi. Safsata gibi düşünüyordum. Gerçek anlam da varmiş. Cok kotu bir durum. Travma etkisi yaratacak boyutta bir sey bu. Sunnet kavrami gibi bir şey. Boyle bir durumun amaci nedir acaba?
Yahu kız mısın sen ayrıca ben de 2010 da yaptm yarım saat mı bir saat mi gezdik öyle kızlar mayo ile milletin içinde gziyor bilşey olmuyor sen daha olacakları bilmiyosun askerde kilotu indirp bakıyo bazı konutanlar 😂😂😂😂😂😂😂 aen ayvayı yemişsin 😂
ciddimi la bu iyide nerdeyse alayi siyah giymis bunlarin kizilay dagitmis gibi yurt gbi bir yermi bura ne sacma be paravan bisi olmali bir iki uc diyince herkes indiriyomu 😯
İndirmekle kalmıyor herkes yanindakini kontrol ediyor kist vs.. Gibi problemler var mi diye elle kontrolde yapıyorsun arkadaşına :)))))) (askerliği yaklaşan bir ergenin korkuları bunlar yok öyle bir şey)
sen askerlık yaptınmı koçum yapmamıssın anlaşılan. Normal erler bu şekilde muayene olmaz, sadece üst kısmından soyunur aşı olur geçer o kadar..
bu büyük ihtimal polis ya da subay öğrenci alımı olabilir.. Orda 4 sene okul eğitimi olacak bu şekilde iyice incelemeleri lazım. İbnesi var topu var adamlar ne yapsın..
Trollemek ise amacın ; troll kralı eğlendiren cüce demek. Yok ben askere gitmek istemeyenlerdenim diyenlerdensen , o da senin bileceğin iş ; istersen evde oturup çeyizinin kanaviçelerini hazırlamaya devam edebilirsin.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dunyan ne kadar kucuk. Bence yabanci dil ogren. Iyi bir egitim al. Tarih, sanat, hukuk ve felsefe ogren. Dunyayi dolas. Cesitli ulkelerden arkadaslarin olsun. Yeterince bilgi sahibi ol meseleler hakkinda ve entelektuel birikimin arttiktan sonra tekrar bir fikir sahibi olmayi dene. Zira cok kotu durumdasin. Yine de yorumun icin tesekkur ederim.
Buralarda yenisin galiba , 5 yabancı dil bilen 18 ülke görmüş halihazırda oralardan görüştüğü arkadaşları olan , uzak batı ve uzak doğu sanatlarına direk dokunmuş , dillerine dinlerine dünya görüşlerine ulaşmış birine çattığını bu yüzden farketmemiş olabilirsin.
Baya bir kötü durumdayım gördüğün gibi , yine de Allahıma şükür ki senin içine düştüğün ve orada hala mutlu mutlu debelendiğin durumda değilim.
valla kısa dönemlere hiç böyle şeyler yapmıyorlar ben askerlik şubesınde bile muayene olmadım doktordan aldım gittim verdim... ama kuzenime yapmışlar bunu
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Keyfine kalmış oradakilerin istedikleri yapiyorlar standart yok
öyle kuzenimle aynı askerlik şubesinden gittik onu soymuşlar böyle bana birşey yapmadılar... ama oluyor bunlar birde acemi birliğinde yapıyorlarmış böyle şeyleri
burası turkiye diğil, boyle bir uygulamada yok.. provakatif paylaşım yapıyorsun
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Standart yok kardesim herkesin basina farkli farkli seyler geliyor. Sitedeki diger yorumlara bak.
Ayrica, Sünnet adı altında çırılçıplak soyulup komşulara, akrabalara ve mahalleye pipini gösterip kameraya alıyorlar üstelik bir parçasını kesip müzik eşliğinde dans ediyorlar. Bu da erkekligin somurulmesine bir ornek. Hepsi erkeklerde travma yaratiyor.
Bizde girmiştik 6 yıl önce hiçbir şey değişmiyo 😂😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yahu böyle bir şey olsa ne olacak. Lafa gelince milliyetçisiniz. Askerlikte yaşanan tek sıkıntılı durum bu olsa keşke :) Normal bir durum bu, erlere uygulanan yerler var mı bilmiyorum ama askeri okula aday öğrencilere bu kontrol yapılır, yapılmalıdır.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zorunlu askerlik basli basina problem zaten hakeretler, zorla calistirma resmen en agir islerde kimsenin normalde yapmayacagi erkek oldugun icin
Askerlik yapmadığın çok belli. Hic bir birey askere alınırken bu şekilde askerlik şubesinde bulunmuyor. Fotograf büyük ihtimal. Askeriye mülakatı ya da polis.
Ne varmış en azindan camasiriniz var kadinlar her yeri ortada sekilde dogum yapiyo hangisi daha aci acaba
3
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sünnet adı altında çırılçıplak soyulup komşulara, akrabalara ve mahalleye pipini gösterip kameraya alıyorlar üstelik bir parçasını kesip müzk eşliğinde dans ediyorlar.
Burada da hakaret dayak ve benzeri seylere maruz kaliniyor sadece bu degil.
Ve ikisini de erkekler secmiyor. Bazi toplumlar dayatiyor zorla.
Hasta haklari yonetmeligine gore hasta ve hekim olur odada sadece ve tibbi mudahele anlatilarak riza alinir.
Sacma sapan bir yorum yaparak kadin oldugunu ve fake hesap olmadigini kanitlamissin. Tebrikler. Tesekkurler yorumun icin.
Saygisizlasma hadsiz.! Sen once adam ol kadinlara burdan hakaret edemessin terbiyesiz ahlaksiz annem de kesin saçma sapalak biri dimi kadin ya seref yoksunu pislik
Herkesin icin ulu orta cogu hatali sekilde ehil olmayan ellerde sunnet adi altinda cinsel organlari kesiliyor erkeklerin fotograflari cekilip vidyolari yayinlaniyor. Buna niye sasirdik ki? Cocuklara ne tacizler yapiliyor.
öyle bişey yok sallamayın bana doktor soyunmadan rahatsızlıgın var mı dedi ytok dedim bahsettiğin şey rütbeli askerler için askerlik şubesinde muayene edilmez trol soru
Hasta haklari yonetmeligi uygulanain istiyorum. Her hastanin riza karsiligi bilgilendirilerek sadece hekim ile mahrem bir odada muayene edilme hakki vardir. Madem askerlik zorunlu o kadar gelismis demokrstik ve zengin degiliz bari diger haklara saygi duyulsun.
Sizin gibi adam olamamış orman çocuklarına değilde size bedelli şansı tanıyanlara sovuyorum :) etek giy diyecemde demeye dilim varmiyor nice bayanlar var askere gitmek isteyen olası bir savas durumunda sizin gibilerden önce askere gidecek anan bacin karin kendi namusunu korur ondan supem yokta senin gotunude o amele dediklerin s... Diye korur sende adamım diye gezersin ;)
Aeria dunyan ne kadar kucuk. Bence yabanci dil ogren. Iyi bir egitim al. Tarih, sanat, hukuk ve felsefe ogren. Dunyayi dolas. Cesitli ulkelerden arkadaslarin olsun. Yeterince bilgi sahibi ol meseleler hakkinda ve entelektuel birikim arttiktan sonra tekrar bir fikir sahibi olmayi dene. Zira cok kotu durumdasin. Yine de yorumun icin tesekkur ederim.
Sünney adı altında çırılçıplak soyulup komşulara, akrabalara ve mahalleye pipini gösterip kameraya alıyorlar üstelik bir parçasını kesip müzk eşliğinde dans ediyorlar. Bundan daha acayip olabilir mi?
hayır böyle bir uygulama yok en fazla yapılanda vucuttaki izlere bakılır madde bagımlısı jiletcisi ayrılır ama cırılcıplak bişey söz konusu değil fakat astsubay ya da subaylara olabiliyor ondada herkes basını kaldırırp 2 saniye indirip giyiyolar sebebi erkek oldugunun kesin olması
Scorpion kendi agzinla soyledigin bile T. C. Saglik Bakanligi Hasta Haklari Yonetmeligi'ne ve Insan Haklari ile Mahremiyet Hakki'na aykiri. Once bilgi sahibi ol sonra fikir sahibi.
kardeş orda mülakat yapılıyor hastalığın ne diye muayene etmiyolar orda seçim yapılıyor ben askerlikte yaptım ailemde rütbeli askerde var ameliyat esnasında pipine sonda takarlarkende mahjremiyet hakkına aykırı diye ağla bana fikir bilgi sahibi ol diceğine sen önce şubede muayene edilmediğini öğren trol sorunun fouyasımı ortaya cıktı
Scorpion yorumun icin tesekkur ederim ama ciddi bir bilgi eksigin var. yine de tesekkurler. diledigin gibi dusunmekte ozgursun, sonucta herkesin bilgisi ve tecrubesi farkli
bilgi eksikliği sende askerlere böyle bir uygulama yok millet korkutmak içi sallıyo bu düşünce değil gercekler hasta mahremiyeti diye 1 kelime öğrenmişsin millete yalan yanlış sallama
Bir kimse istemedigi tibbi ve angarya hizmete zorlanamaz. Odada hekim disinda kimse bulunamaz. Hekim her adim icin riza ister. Sadece son teknolojik veriler kullanilir. Ayrica askerlik icin ustun kotu beden sagligi yaninda paikolojik muayene de sarttir. Asker intiharlari sehir sayisini gecti. Ayrica bu kizlara yapilsa taciz var diye yaygara kopardi
ben niye soyunmadım? adam bel altına bakmıyor diğer yerlere bakıyor sebebinide söyledim madde bagımlısı jiletcisi vs anlamak için intihar etcek adam askerde değil sivildede eder
Scorpion goruslerini paylastigin icin tesekkurler ama tamami mesnetsiz, birkac vakadan tumevarimla elde edilmis hatali fikirler. Yine de tesekkurler ama vaktimi bos yere harcamayacagim.
birkaç vaka dediğin şey senin yazdıkların askere gittiğin bile mechul aşağıdaki yorumlardan ne kadar sacmaladıgının farkındayım sorunun trol olduguda belli bu yüzden böyle gereksiz camurlar atmaya gerek yok bunu yazan tek erkekte ben değilim
Sünney adı altında çırılçıplak soyulup komşulara, akrabalara ve mahalleye pipini gösterip kameraya alıyorlar üstelik bir parçasını kesip müzk eşliğinde dans ediyorlar. Bu da oyle. Maksat erkekler asagilansin
En İyi Cevaplar