Eskiden biz gecekondular da otururduk bir yere giderken kapi felan kitlemez komsumuza emanet ederdik sonralarda ise o evler yikilip yerine koca koca siteler blok blok apartmanlar geldi önceden mahalleye gireni cikani bilirdik tanimadigimiz olsa sorardik ama simdiler de kimin eli kimin cebinde belli değil parklara git millet söylenecek gibi değil sinemalara git ayni keza mahallende gez ayni apartman dedikleri yerler her sokak basi her şey var yani simdi bu şekilde olduktan sonra neyin neye kime guvenesi gelir ki? ama bu simdi herkese normal geliyor ulan metroya otobüse biniyoruz ne utan ma var ne arlanma edep yok haya yok bu nedir ya kimsede bir şey demiyor film izler gibi izliyor sizin ananiz baciniz yok mu? gelde güven evlen hadi nasilsin evlenecen nasil yuva kuracan bu nasiil. adamlik bu nasil delikanlilik...
Insanlara onyargili davranmiyorum. Onlari tanimak icin ugrasiyorum. Herkes iyi olacak veya kotu olacak diye kaliplara sokmuyorum onlari. Tamam insan dogasi geregi diger hayvanlar gibi sadece menfaatlerine gore hareket eder , boyle oluncada karsisindakine zarar veriyor ama herkes bir degil. Beni sasirtabilen azda olsa, insan var. Kisacasi tanimaya musade ederim , benim kaybedecegim bir sey olmaz.
Bu kişiye yakınlığına onunla muhabbetine samimiligine bağlı, karşında önemli biri var ama guvenmiyosan bir süre bunu belli etme, ama çok önemli biri değilse de kafana göre takıl
Uyanmam llazımdı dolaylı yoldan sevap işlemiş oldu çetin aslında 😂 kötü bir dille ona bunun kötü birşey olduğunu kendisinin veya arkadaşının eve gelip bilgisayarı almasını tavsiye ettim ve tabi ki olumlu karşıladı 😂 canım arkadaşm benim
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Her zaman güvensizlik göstermek, her zaman güvenmek kadar yanlış mıdır? İnsanlara "güvenme" konusunda ne kadar başarılısınız?
En İyi Cevaplar