Var bunu kişilerle sınırlandıramam ama. Mesela burada güzel güzel konuştuğum insanlar ki buna sen de dahilsin iyi ki onlar var. Yüzüm asılsa iki bilet alıp tiyatroya oradan canlı müziğe götüren çılgın arkadaşlarım iyi ki var. Düşünceliyken okşanmak için ellerime doğru gelen kediler, oynamak için oyuncağını bana getiren köpekler, karşıdan karşıya geçerken simidime ve yolculuğuma ortak olan martılar. Huzurla nefes alabildiğim yeşilliğin ve renklerin sembolü ilkbahar... Hepsi iyi ki varlar <3
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım sen de iyi ki varsın❤ Pozitif düşünlerim gülümsetti beni.
ailemin varlığı bile mutluluk sebebidir, gece gördüğüm kötü bir rüya sonucu uyandığımda sadece yataklarında uyuyor olduklarını görmek mutlu eder rahatlatır mesela. beni seven birinin, hayat arkadaşımın varlığı keza, bir şey yapmasına gerek olmaz, akşam eve gelmesi yeterlidir mutlu olmam için. başka da pek kimse yok bu şekilde.
Hatun , ailem , kankitoslarim , sipirminim , 5.5 hd ekran telefonum , sigarayı bıraktiran ilaçlarım , Alex De Souza , Ayvaz market , bedava cay kola veren teyzeoglu.. sonra tamamlarım bunu işe gidecem
En İyi Cevaplar