Geçmişte yaşamış olduğunuz hayal ve güven kırılması, daha sonraki hayatınızda insanlara olan bakışınızı değiştirir mi? İnsanlara güvenmekte sıkıntı yaşar mısınız? Yoksa geçmiş, şimdiki ilişkilerinizi etkilemez mi? Sadece sevgili anlamında değil; aile, arkadaş hepsi olabilir.
Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıkları, insanlara olan "güven" duygunuzu sarsar mı?
Tek büyük kırgınlığım tüm hayatımı değiştirdi. Asla kimseye bir daha güvenemedim. Sanki bir uçurumdaydım ve onun elleri beni o kıyıda tutandı. Beni hayata bağlayandı. O eller beni bırakınca kendi uçurumumdan aşağı düştüm. Şöyle ki ; Çok uzun sürdü ama kendimi toparladım. Belki eskisinden bile daha iyi oldum ama asla bir daha kimseye güvenemedim. Bir daha hiç kimselere bağlanamadım. Unutmadım. Her yaşadığımız olay bizde bir iz bırakır ben de izimle yola devam ettim.
Her hayal kirikligina sebep guvensizlik olamaz ama hayir guven gibi bir problem hic yasamadim cunku cokda gerekli gormuyorum yok guvenmissemde zaten o insan gercekden cok ozeldir benim icin ve sonuc ne olursa olsun ona da kirilmam.
İnsan kendini iç güdüsel olarak ister istemez yaşadıklarından, ötürü korumak isteyecektir. Bu nedenle evet insanlara karsi bir güvensizlik oluşturur sarsar.
En İyi Cevaplar