ırkçılar uzak durun burada her millet soruldu ve ayrıca sakın kimse kıllı mıllı demesin ben kıllı bir kürt kızı görmedim kendimde o milletenim diyarbakırda gayet bakımlı ve çok güzel kızlar var
Güzel yemek yaparlar (Bunu en başa yazdım, en önemlisi ), geneli ev işini bilir, görgü görenekleri vardır, geneli eşlerine sadıktır, ufak bir zora geldiklerinde bırakıp gitmezler, geneli pek güzel değildir ama beyaz tenli olanlar var ki onlar genelde güzel oluyor, geneli cahil oluyor ama bilgili, kültürlü olanlar da çıkmıyor değil.
Kürt kadınları ailevi değerleri çok iyi taşıyor. Eşine ve eşinin ailesine karşı sadıklar üstelik. Kara kaş, kara göz. Güzeli de çok güzeldir. Batı Trakyalı biri olarak böyle görüyorum.
Kürt kızlarına kurban olayım çok cekiciler ben kürt degilim ama nedense onlarla anlaşabiliyorum
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç ayrımcılık yapmam ama Vatanına ihanet edenler gözümde ayrı bir katagoridedir.
Mardinliler biraz değişik bazı kızları çok yalancı bazı kızları çok sapık. Fitne de biraz çok düşmanda biraz çok orada. Ama gözümde Kürt Kürtdür asla ayrımcılık yapmam. Yanımdan kürt geçer Türk geçer Laz Geçer Sünni Geçer Alevi Geçer hepsi geçer. Bende sorun yok bu kadar Net.
Rabbim bana bu yorumu mu gösteren sensin. bu yorumumu yaptım cehalet cahiliyet dönemim den beni kurtaran da sensin. tövbe ediyorum Rabbim. kullarını yörelerine göre aşşağlamaktan ya da yarattığın kullarını beğenmemekten sana sığınıyorum affet . şüphesiz bu yorumumu silme şansım olsaydı silerdim
@Reyhan62 Rabbimizin Rahmeti ve Merhameti sonsuza dek üzerine olsun. Cenneti Hz. Aişe r. a annemizin dizinin dibinde oturup sohbet dinlersin inşAllah. iyi günler
Bir amarikalı siyah kendine şunu der amarikalı bir siyahım yani amarikalı oldugunu bilir kürtlerde türk oldugunu benimsemişse sorun görmiyorum zaten türklügünü benimsemeyen bir kürt daglara çıkıyor :d yani bir önemi yok benim için fark etmiyor :d
Bakımsız kızları sevmem kürt ya da başka ırk fark etmez bakımsızsa gözümde ofsayttır :D kürt kızlarında bakınca bir daha bakasın geliyor bakımlı olanını görünce :d
bende kürdüm diyarbakirlym bu yorumda yazan kıllı filan olayi cidden yalan cok turk gördük kıllarının içinde bogulan o insanin yapısıyla alakalı türk kürt olmakla alakasi yok önemli olanda insan olup ırkçılık yapmamk
Eğer pkk sempatizanı değilse benim nezdimde Türk, kürt, laz, çerkez, çeçen farketmez ve pkk sempatizanı ise yine aynı şekilde farketmez bir kaşık suda boğmak isterim
Ben daha ilk okul 1,2 ve 3'ü kürtlerle dolu bir okulda okudum. En iyi arkadaslarimdan biri kürttü ve çok iyi bir kızdı. Ama onun haricindekilerden nefret ettim. Hirsizlik yapiyolardi
bak kardesim. kürtlükle ilgili 6 7 baslik gordum az önce. şuna degineyim anlarsin ne dmeek istedigimi. sormak ayip degil guzel birsey tamam sor. ama internette bu sekilde bir soru daima ortaligi karistiriyor, istemedende olsa kalp kırıyor. aptalı var , egitimsizi var ne dedigini bilmeyen var. iyi niyetle soruyorsun ama yeri degil
Güzel olduklarından bahseden sensin bunu inkar etmiyorum ama bnim bahsettiğim kürtleri farklı bir varlıkmış gibi sınıflandırmanız bence sende anlama sorunu var
kökeni önemli degil ve kürt kızları olarak gayet cok güzel kızlarda tanıyorum lâkin pkk ve hdp yandasi ise dünya güzeli olsun ben ülkücüyüm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben Kürt kökenli değilim kendim Kürdüm Hiçbir kavmin bir ustunlugu yok konu eğer eşse kendimden olanı isterim daha makbuldür sonuçta 3 günlük değil omur boyu bir hayatı paylaşacaksin
gayet sen ben gibi siradan normal insan. irkla ne ilgisi var. bolucu hain olmadiktan sonra
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Diyarbakiri bilmiyorum ama Agri ve Van da kizlar killiydi. Kocaeli kyk dan oraya gitmistim. Kıl mil basit şeyler asıl olan insanlik ve gerçekten iyi dostluklar edindim. Allah hepsinden razı olsun
benim annemde kürt... kürt kızları güzel gerçekten seven kahır çeken insanı zor gününde bırakmaz ben çok seviyorum tek duam işallah bir kürt kızıyla evlenirim doğuyu gezdim gördüm batıda yaşıyorum... ama gerçekten diyarbakırlı biryle evlenmek isterdim çok güzel ve çok sağlam insanlar insanı yarı yolda bırakmazlar.
bu kürtlerin suçu değil 15 milyon kürt yaşıyor memlekete hatta daha fazla sadece 5 milyonu pkk taraftarıydı şimdi onlarda artık pek çoğu devlet tarafında trkiyenin pek çok düşmanı var eğer kürtler türklere ihanet etseydi şerefsiz araplar gibi onlarca ülkemiz olurdu ermeniler gibi yunanlar ve diğer avrupalılar gibi ülke olurdu ama biz ihanet etmedik ve sizde bunu bir türrlü anlayamıyorsunuz araplar ihanet eti türklere sen daha iyi bilirsin
Ninova kotonda calisan hatun gibi hatun gormedim ben. Heryerini yalarim onun ya. Ne kullisi tuylusu. Askerdeyken xildirmisti beni alisverise gittiginde diyarbakirda
Onlar bölmeye çalışıyor ama siz boş mu duruyorsunuz? Siz de onlardan yana oldunuz Ben bu zamana kadar herşeye rağmen çözüm sürecini savundum. İstemedim ama terör bitecek dedim savundum Ama siz naptınız? Terör örgütü HDP'ye barajı aştırdınız. 7 Haziran'dan sonra bombalar patlatmaya başladınız. 1500 şehid verdik. Bu mu kardeşlik? Kusura bakma siz çoktan dış devletlerin köpeği olmuşsunuz köpeği. Şimdi burda ayırmaya çalışıyorlar falan deme. Dış güçlerin oyunlarını en iyi Ak Partililer bilir zaten..
En İyi Cevaplar