Bir kızla tartıştım seni mahvedeceğim bittin sen felan dedi bu ne demek xd?

Arkadaşlar kızı fazla tanımam etmem neyse sınıftaydık kızın telefonu yere düştü benim önüme bende umursamadım yani kız geldi yanıma telefonu görmedinmi felan dedi bende gördüm dedim alıp versene dedi burdan taa yürütüyosun beni dedi bende o mantıkla bakarsak bende aldıktan sonra taa burdan oraya kadar yürüyecektim felan dedim döndü arkadaşına ukalaya bak felan dedi bende pardon kanka banamı dedin felan dedim sonra hoca geldi bu gitti oturdu yerine ama içinde kalmış heralde dersin ortasında çıktı sinirli bir şekilde kapının önünde beklemiş felan psikopat xd bana işte senin gibi ukalasını görmedim felan bir bayanla böyle konuşulmaz felan adam değilsin felan bissürü laga luga yaptı adamlığımı sorgulama canım benim felan dedim bir telefonu yerden alıp vermedik diye ne adamlığımız kaldı ne ukalalığımız felan erkek olsaydın karşımda büyük olay çıkardı felan dedim ha sen erkek istiyosun felan merak etme mahvedicem seni sen bittin felan dedi bende hadi yavrum hadi felan filan dedim fazla iplemedim bastım gittim hala da çok iplemiyorum ama dedim şimdi 1 kamyon adam tutar dayak yemeyek :S sizce ne demek kankalar bide ukalalıkmı yapmışım yov ben öyle olduğunu düşünmüyorum neyse görüşleriniz için sağolun.
Bir kızla tartıştım seni mahvedeceğim bittin sen felan dedi bu ne demek xd?