Sevgili olmak zaten günahtır. İnanıp inanmaması bir şey farkettirmez. Müslüman bir erkek (Müslüman, Hristiyan, Musevi) bir kadınla evlenebilir, Zerdüşti, Sabii, dinsiz, vs. ile evlenemez. Müslüman bir kadın yalnızca Müslüman bir erkekle evlenebilir, Hristiyan, Musevi, Zerdüşti, Sabii, dinsiz vs. ile evlenemez.
Dine davet ederim ama zorlamam çünkü Kuran bunu emrediyor. Dinde zorlama yoktur. Hakikat ile hurafe ayırt edilmiştir. Müslüman olmak istemezse aşkımı kalbime gömerim. İnancım aşktan daha önemli. Vatanım aşktan daha önemli. Annem aşktan daha önemli. Bir çok şey benim için aşktan daha önemli.
Soran arkadaş sen olursun senin din görüşün hepsine açık ama şunu unutma bir gün toprağın altına girdiğinde kabir ve ahirette nasıl ağlarsın biliyomusun allahım senin yarattığın bütün somut ve soyut herşeyi gördüğüm halde nasıl tek kurtarıcı din olan müslümanlığı nasıl seçmemişim diye.
Ileride bununla ilgili problem çıkma ihtimali yüksek olduğu için hayır evlenmem :( Bunun ırkçılıkla ilgisi yok ve ırkçılıktan nefret ederim :( #NoToRacism :(
Sorun ten rengi değil denedim hristiyan bir kızla ama olmadı onlara göre içmek öpüşmek normal peygamberimizle alay ediyordu oracıkta ağzını yüzünü dağıtacaktım ama değmezdi
En İyi Cevaplar