babası, erişebileceği en üst rütbeye bir türlü ulaşamamış olan kesimi oldukça agresif olan kızlardır subay kızları. yani albay olması gerekirken yarbaylıkta takılıp kalan bir babanın kızı, yüksek seviyelerde radyasyon taşır bünyesinde. alimallah çarpıverir insanı. ya da kurmay albay olup da generalliğe adım atamamış baba kızı mesela...
ama tuğgeneral olmuş bir subayın kızı, hayatınızda görebileceğiniz en mütevazi, en şeker kızlardandır. kesinlikle kibirli değildir, insanca konuşur, insanca davranışlar sergiler. yeme de yanında yat diyeceğim, kesin ters bir tarafınızla anlayacaksınız.
emekli yarbay kızları, en tehlikeliler sınıfındadır. zira yarbay; ne binbaşıdır ne de albay. arafta kalan, sürüncemede bir rütbedir "yarbay". bu nedenle yarbay kızları, hele hele emekli yarbay kızları, askeri hiyerarşi bünyesinde hep arada kalmış olmanın verdiği ruh hali ile, çok rahatsızlık verici bir sinirlilik taşırlar bünyelerinde. genel olarak bir "beğenmemezlik" hali vardır üstlerinde. burun kıvırma işlevleri normalden daha fazla çalışır. emekli yarbay kızları, bir nişantaşı tikisinden daha sivri burunludur açıkçası.
Hangi rütbeden subay kızı olduğuna göre değişkenlik gösterir.. Orgeneral veya genelkurmay başkanının kızıysa, o vakit havalı olabilirler.. Fakat kıytırık bir albayın kızı ise, zerre havaları olmayacağı gibi, itici etkene de sahip olabiliteleri olur..
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onlar General kızı zaten, ben Subay kızlarını diyorum mübarek
General kızları havalı olmaz, yaşları kemale ermiş olur
Rütbeli askerlerin alayı subay konu başlığında değerlendirilir aslında.. Şimdi personel konu başlığında nasıl ki CEO'ları, genel müdürleri ve sıradan işçileri değerlendiriyorsak, aynı şekilde subaylar arasında yüzbaşı ve orgenerali de değerlendirebiliriz..
Kıytırık bir Albay? Hayır kızı olarak havalı değilim. Fakat Adam Albay olayın neresinden tutsan kıytırık kelimesi ile bağdaştıramazsın hiçbir Rütbe için bunu yapamazsın
resimdekinin aynısı ya askerliğim sivil şöfördü ve bazı durumlarda komutan ve ailelerini tanışıyordum bazısı sanki biz kölesiymişiz gibi görür bazısıda aynı bu resimdeki ve yazdıkların gibi normali mütevazi aile çocukları eşleri yokmuydu var ama iste insanın adı çıkacağına canı çıksın :D
bende senin pozisyonunda askerdim bölge komutanı sivil şöförüydüm dediklerin %100 doğru kesinlikle hepsi aynı değil ben 2 bölge komutanı ve 2 dönem farklı rütbeli gördüm birbiri ile alakası yoktu hiçbirinin
korkak ve zavallılardır, benim gördüklerim böyledi. Asker adam evde huzur bırakmaz, tatsız, tuzsuz yaşar, ailesi asker olanlara acıyorum. Adamlarda psikoloji kalmıyor
Babası harbiyeli subay ise zaten yaş olarak baktığın zaman binbaşı nın kızı ancak hava atacak yaşta olur teğmen zaten 22 yaşında kızı olucak da hava atıcakta zor.
En İyi Cevaplar