Aile & Toplum Parmak maymun işine girsem tutar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bende işsizim arkadaşlar parmak maymun diye bir zımbırtı buldum, bizim genç kızlar çok sever kapış kapış satayım bunları diye düşündüm. Nedersiniz tutar mı mesela siz alırmıydınız bunlardan? Parmak maymun işine girsem tutar mı? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bluerapper Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Bunlar aynı sunaya benziyo sen bu işe gir 10 tane almayan insan değil bunlar nasıl sevilmez ya tiplere bak 😂😂 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 200 tane satsam motosiklet alabilirim Yorumla bluerapper +1 yıl Satarsın satarsın ben sana bulurum müşteri tanesi ne kadardan Yorumla Soran +1 yıl 200 tl az mi olur Yorumla bluerapper +1 yıl İyi ya bize de öğrenci indirimi yaparsın artık kankayız sonuçta Yorumla Soran +1 yıl bakilir sjsj Yorumla Soran +1 yıl ama tanesi 400 sana 300 Yorumla bluerapper +1 yıl Daha demin 200 dü ya değişik Yorumla Soran +1 yıl kurtarmaz 400 e satcam Yorumla bluerapper +1 yıl Peki 😂 Yorumla
npnunp Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Hayvan satıcılığı hiç sevmediğim bir meslek umarım başka bir seçenek bulursun tutmaz zaten o ayrı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl napalim ekmek parasi Yorumla
ChenGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl ay ne guzel bir sey lan o 1 2 Yorumla Soran +1 yıl beyendin sjsj Yorumla ChenGeldi +1 yıl be"Ğ"endim Yorumla
Misanthrope84642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Lan asfagdgfg 🙈🙊 0 7 Yorumla Soran +1 yıl beyendin sjsj Yorumla Misanthrope84642 +1 yıl Hee. Birine benzettim. 😏 Yorumla Soran +1 yıl kima Yorumla Misanthrope84642 +1 yıl Senaa 😏😛😜sjsjh Yorumla Misanthrope84642 +1 yıl Şaka len😏 Yorumla Soran +1 yıl küsmemişam Yorumla Misanthrope84642 +1 yıl Küsmaa kelebekim Yorumla
Ponçikaa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çok tatlılar yaaa 😍 0 6 Yorumla Soran +1 yıl alırmiydin kız sjsj Yorumla Ponçikaa +1 yıl Bunlar hep parmak kalacaksa alırdım Yorumla Soran +1 yıl bu en buyuk hali Yorumla Ponçikaa +1 yıl Alalım așkım o zaman Yorumla Sizigidibenciller +1 yıl ✋✋✋ Yorumla Soran +1 yıl bu nediyor askim Yorumla
Handsome_devil Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı. Büyümüyor mu bunlar? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl fotodaki en büyük hali Yorumla Handsome_devil +1 yıl Bir canlıyı satma fikrini beğenmedim. Maymunlar ilgi çekiciymiş ama. Yorumla
alone777 Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl motor al 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bunlardan 400 tane satarak alabilirim ancak Yorumla
En İyi Cevaplar