Eski sevgilinin şuanki sevgilisiyle aynı ortamda bulunmak zorunda kaldınız mı? Bu size ne hissettirir?
Ne gıcık bir durumdur o. Bir de hala o eski sevgiliye aşıksanız.
Ne gıcık bir durumdur o. Bir de hala o eski sevgiliye aşıksanız.
Her iki tarafı da içten içe rahatsız edebilecek bir durumdur :) Bir yandan eski sevgiline, bir yandan da karşısındakine bakmak durumunda kalırsın. Ne konuştukları konusunda tahmin yürütme çalışmaları da cabası. Ortamdan ayrılmak kalıcı çözüm olması da o an yapılması gereken en mantıklı davranış.
yeni bir sevgili bularak sende o ortamda bulun
çok sinir olurdum kesinlikle amaaaa hiç belli etmez onları hiç umursamaz gibi davranırdım gayet hayatımdan memnun...
arada sırada aklıma geliyor,
geldiği gibi de gitmeyi biliyor...
Bence gercek anlamda zordasin, yapabiliyorsan hemen ortamını değiştir derim...ama daha kötüsü bizzat kendisiyle aynı yerde olman olurdu...
Kısa sürdüyse sorun yok gecmis olsun:)
Cevap
9Cevap
yooo benim için değil ama onun için gıcık bir durum ... kaybettiği ve bulduğu ile aradaki farklar canlancak gözünde ... ve gece boyunca aklından geçebilecekleri tahmin edebiliyorum :):) güzel bir gece olurdu eminim ... sinirlenip tartışma çıkarmaz ise ki sonuna kadar dayanamazdı gecenin aklında ki savaş ile dengesi şaşardı :):):) ... yaşanmıştır
Pardon ama neyın kafasını yasıyosunuz sız?Yanı eskı sevgılının şu an kı sevgılısıyle neden aynı ortamda bulunmak zorundasın? işten dolayı mı?He yok arkadas ortamı felan dıyeceksen hıc kusura bakma sız baya genısmıssınız. (Keske neden bulunmak zorunda kaldıgınıda yazsaydın kardes)
yahu tuhaf tuhaf enteresan fanteziler kurmadım hiç, öyle bişey de olmadı, yok yani aynı yerde çalışmaktan öte, hala aşıktım durumları yaşanmadı
misafir etmişliğim bile var :D
ama gıcık bir durum tabi
Evet ben kaldım. Zaten en yakın arkadaşımdı. Çok acı verici.
Nasıl eski sevgili oluyor o? Yenisinin ozaman yanımda ne işi var ?
kendi yorumumu kaldırmalıyım sanırım :D
çok b*ktan bi durum. ona aşık olmasam bile kıskanabilirim
evet hatta o çocuğun havalı zengin küstah tavırları yüzünden annesi üstünde çok fantezik küfürlerde kurduğum olmuştu
Böyle bir ortam olmadı ama olsaydı zor olurdu gerçekten o ortamı terkederdim.
Oldukça uzak dururum.
acıma duygusunun eğlencesi
Ayrıldığım kişiyi hiç takmam
ortam değiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar