Hiç Kızdan Dayak Yediniz Mi?

14 yaşındayken bir kızdan dayak yemiştim , kız bizim okuldaydı , aynı yaştaytık ve tekvandoya gidiyordu , tartışmıştık sonra ben dayanamayıp ağır ağır küfürler ettim , kız çok sinirlendi resmen , tam bana dalacakken ben korktum ve kaçtım , ben 1.55 boyunda cılız bir şeydim kızda 1.75 boyunda falandı zayıfta değildi şişmanda, kaçtım ama çok geçti kız çok iyi koşucuydu beni yakaladı ve yakaladığı anda 15 20 tekmeyi atmaya başladı hızlıca , sırtıma karnıma her yerime tekme yedim , sonra kız beni hızlıca itti ve yere düştüm , sonra kalktım ve o ağrıylaa nasıl kalktığımı bilemiyorum kıza vuracakken kız boğazımdan tutup havaya kaldırarak yere çarptı beni , sonra suradımı yumruklamaya başladı ve boğazımı sıktı , ve hiç bırakmadı tam son nefesimi verecekken müdür yardımcıları geldi ve ayırdılar eğer onlar olmasaydı ben öteki dünyaya gidiyordum , kız bile keşke gelmeseydiniz de şu o*spu çocuğunu gebertseydim dedi , ama bende çok küfrettim ona sonra müdür yardımcısı bizi odaya aldı benim çok ağrım vardı konuşamıyordum , müdür yardımcısı ona çok kızdı utanmıyormusun çocuğu dövmeye dedi tekvandoya gittiğin için kendini bir bk mu sanıyorsun dedi , gelmeseydik öldürecekmiydin dedi , kızda evet öldürecektim boğarak öldürüyordum siz geldiniz dedi , kız disiplin cezası aldı sonra ailelerimiz geldi ve karakola gittik , bir daha bana birşey yapamama cezası gibi bir şey de aldı , kavgadan sonra ilk banyoya gittiğimde banyonun asrisine kan kusmuştum ve bayılmıştım , gözlerimi açtığımda hastanedeydim 1 hafta hastanede yattım , sonra okula gittim ve o kız benden özür diledi ve bende ondan diledim , bana küçük bir hediyede almıştı , bir daha sana çatan olursa beni bul dedi bende kabul etmedim , sonra zaten konuşmaz olduk , hiç benim gibi durum yaşayan var mı
Hiç Kızdan Dayak Yediniz Mi?