Siz arizona kertenkelesi gibi çıkarken arkadaşınız ondan biraz hallice çıkmış ve sosyal medya hesaplarında paylaşıp yetmezmiş gibi sizi etiketlemiş. Ne yaparsınız?
Sizin kötü çıktığınız fotoğrafta arkadaşınız güzel çıkıp onu sosyal medya hesaplarında paylaşıp sizi etiketlerse ne yaparsınız?
Sorun değil paylaşsın kendimle barışık bir insanımdır! kendini iyi hissetsin yeterki! Altın çamuru düşmekle değerini kaybetmez Aklınca yanında benim çirkin halim ile kendini güzel gösterme çabasında Çevresinden övgü alır ama benim gözümde pul kadar değeri kalmaz! Sırf egosunu tatmin etmek uğruna beni kullandığı için kızmam ama eskisi gibide samimi olmam! Veririm eline bir top sektire sektire gidişini izlerim!
Beni rezil ederek kendisini ön plana çıkmaya çalıştığını düşünürüm. Kızlar aynı kareden 50 tane çekip, 1 tanesi beğenir ve diğerlerini siler. Bunu bilmesine rağmen bu kötulugu yapıyorsa eger, arkadaş değil gizli düşman o =/
Sarışın, 20 sorun var açıkta. Seneye bitiririm asdfh
Arkadaşımdan arkadaşıma göre değişir. Ama her halükarda usülce girip etiketimi kaldırırım. Bunun bir tık üstü tatlı dille fotoğrafı silmesine teşvik etmek. He silmedi mi? O zaman polisi arayıp Fetö diye şikayet ederim.
Maalesef öyle arkadaşlarım mevcut. Bir de kendisine shop yapar bir ton kusuru kapatır yetmez gözlerinin rengini açar, şu garibana da çekidüzen vereyim demek yok. Telefonunu alıp fotoğraf silmişliğim çok var. En berbat fotoğraflarımı saklayan koca yürekli arkadaşlarım bile mevcut. Sanırım ileride ünlü olsam çok fazla ifşam etrafta dolanır..
Kızlar yapar genelde bunu birbirlerine. Benim de kıskanç bir arkadaşım vardı. Onu getirdin aklıma, şeytan kız o. Neyse arizona kertenkelesine çok güldüm. :D :D Soru ve şiir beni benden aldı :)
Etiketleyemez çünkü sosyal medya kullanmıyorum 😎 Ve de ayriyeten ben çirkin çıkmam çok fotojenik 1 hayvanım 😃 Sözlerimi tamamlarken eigler için teşekürler kankacim 👍Yoksa yenge mi deseydim 😏 Kız tarafı mı olsam 😮 Kafam karıştı 1 sny 😃
1
26 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanka senin ve yengemin tesekkür etmesine gerek yok asgdha ayrıca tabii ki kız tarafısın sen 😀
Hm 1 düşüneyim... Tamam olar bundan sonra abinim ayağını denk al yoksam bacaklarını kirarun 😃 Delikanlıya da söyle acele etsin su işin adını koyalım artık laf söz oluyor ajdjfkg
@LaffAnlamazKız merak etme birsey olmaz sadece birazcik agzini gözünü yamultcam :D :D bu arada tebrik ederim @GerminalC Ceyho üzerse seni haberim olsun o çekinir benden :P
@Ftş-90 Ee aşkım şey bende seni ne kadar çok sevdiğimden bahsediyodum 😍 değil mi kanka @LaffAnlamazKız 😃 Birde abini çok seviyorum canim kayinçom adam adam 👍😃
napıyon nasılsın keyifler nasık bu gün ks de de kimse yok baktım bir sen varsın bende düsündüm (kendim düşündüm😂😅) bari dedim laf anlamaz kıza takılıyım bayadır buna kaynak yapmiyom hep o bizim kafamızı şisircek deyil ya dedi ben dedim öyle eee napdın
yok ya kimseye yürümüyom ki zaten yaşlı çoluk cocuk sahibi adamım ben öyle geyigine takılıyom espiri olsun vakit gecsin zaten bir sen var genel takip ettigim bir gofret bir kırmızı birose bide 007 var başka kimseye kaynamıyom 😅
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sizin kötü çıktığınız fotoğrafta arkadaşınız güzel çıkıp onu sosyal medya hesaplarında paylaşıp sizi etiketlerse ne yaparsınız?
En İyi Cevaplar