Kapalıyım fakat saçım gözüküyor. Açılmalımı yani?

Merhabalar...
Hiçbirzaman kapanmadan öncede açık giyinmeyen rahatsız hisseden bir bayandım. Daha sonra tam olarak kapandım. Asla tam tesettürlü olmadım fakat ölçülü giyiniyorum. Ve kapandiktan bir müddet sonra bone dolayısıyla baş ağrılarim artti. Hergün başım ağriyordu. Doktora gittim ve bonenin sıkmasiyla baglantili oldugunu soyledi. Sonra bone kullanmamaya başladım. Bas agrilarim ciddi oranda azaldi. ister istemez saçım gozukuyor önden. Kapatarak yaptigim zamanlar salla cok ugrastigim icin bunalma vs oluyor ardindan bas agrisi yine. Onun haricindede illaki geriye kayma oluyor. Fakat bu sepeble bazi insanlarin acil demesi beni cok uzdu. Ben hicbir zaman tesettürlu olmadim evet her zaman olculu giyindim. Olculu giyimden kastim uzun ve dar olmayan elbise etek tunikler. Sizce benim başörtüsü kullanmam gereksizmi? Ama ben bu şekilde mutluyum. Sonuçta ayri bir gunaha giriyormuyum? Yani aciklardan daha fazlami gunah aliyorum? Saçım gözüküyor fakat kapaliyim diye? Neden insanlar boyle önyargılı anlamis degilim.
Kapalıyım fakat saçım gözüküyor. Açılmalımı yani?