Evlendiğiniz kadın ya da erkek ailenizi sevmediğini ve onlarla artık görüşmek istemediğini söylese ne tepki verirsiniz?

יⓩⓘⓗⓑⓐ
יHayır aile değerlerime önem/özen gösteren bir bireyim. Bir orta yolunu bulacak olamaz isem. Tercih yapardım.
Nedeni önemli.
hiç bir şey yapmam çünkü yaşıyorum bunu artik alıştık :D not (gülüyorum çünkü delittiler )
Zor bir durum, Allah yardımcın olsun :/
Kötü olur
Cevap
31Cevap
Erkekler sorunlu değil pek kızlar sorunlu. Erkeğin annesini düşman gibi görüyorlar gözlemlerime göre. Sorunu çözmeye çalışırım. Çözülmezse kendisi görüşmeyebilir.
Sevmiyo olabilir ama değil ailemle arkadaslarımla da gorusmeme benim yerime kimse karar veremez bende aynı sekilde ona boyle bir dayatma da bulunmam o ne be oyle😏
Ben aileme çok bağlı değilim ama yine de çözüme giderim nedenlerini öğrenip çözmeye çalışırım, ailemin buna neden olcak ne yaptığına bakarım
Eşim ailemi sevmiyorsa bende bir sorun vardır, duvar görevimi yerine getirememişimdir der düzeltme yoluna giderim, ne evet ne hayır derim.
eşim istedi diye beni bu hale koyanı silmem ama eşimede eziyet ettirmem beni secim yapmaya zorlamasın her iki tarafta kim zorlarsa o kaybeder
Ne olursa olsun benim hatrım için saygı duyması gerekir aileme. Kabul etmem böyle bir şeyi
Bir şekilde arayı bulup problemi çözüme kavuşturmaya çalışırım. Olmaz öyle küslük
Ailemi sevmediyse benide sevmemiştir, onlardan utandığını söylerse boşanmak istediğimi söylerim yani karşılıklı konuşulması gereken bir şey şunu yaparım demek bekar için kolay olabilir.
Susarım. Eline boşanma kağıtları geldiğinde konuşuruz.
Yapacak görüşüm yok da,
Fotoğrafa neden bu kadar güldüm hiç bilmiyorum.😂😂
Onu boşarım. Ailemle iyi anlaşmak zorun da. Ben de onun ailesiyle iyi anlaşmak zorundayım.
Seni gerçekten seviyor sa aileni çok sıkıntı yapicagini düşünmüyorum
Önemli bir sebepse anlayışla karşılarım. Ben görüşürüm ama onun görüşmesi için zorlamam
Çözmeye çalışırım konuyu ama baktım olmuyor bende onun ailesiyle görüşmem keyfi bilir
Sevmiyorsa bile saygı gösterip görüşmek zorunda ayda 1 bile olsa eğer bana oyle bir şeyin sıkıntısını çektiriyorsa aynı şeyi bende ona yaşatırım
Benim eşim öyle dediği zaman bende tamam sende annenlere gitme o zaman dedim 3 gün dayanabildi sonra bana annenlere kahvaltıya gitsene ne zamandır gitmiyosun dedi :D
Kendisi görüsmek istemiyorsa görüsmesin ben görürüsüm yinede annemden babamdan vazgececek degilim
valla evli değilim ama sebebini sorarım haklıysa kendin bilirsin derim ama ben görüşürüm giderim o evde kalır onun ailesiyle ben görüşmem herhalde
nedenini sorarım mantıklı cevaplar verirse onaylarım yok durup duruken böyle söylüyorsada yaptıgının yanlış oldugunu belirtirirm
He oldu derim. Şu söylediğini ciddiye almam. Çok beğenmediyse boşanabiliriz.
Boşanma davası yakındır :) evlenmem. Eğlenirim. Cahil değilim
Senede bir de olsa görüş lütfen
eski eşim olur..
eğer geçerli bir sebebi yoksa..
Sevmeye bilir. Ama görüşmek zorunda.
Beni seven ailemi de sever.
Macerami ariyon derim.
Aile benim için önemli değil
Sorun ne sorarım zor durum
aaaa sacmaliga bak defolsun gitsin o zaman
Hanım köylüyüm ben hanım ne derse o olur.
kapiyi gösteririm ona
Senden hatun olmaz derim
Bana elveda der ve evden giderim
Sorunu çözmeye aralarını düzeltmeye çalışırım
Bende Onun Ailesini Sevmem
ailemi istemeyen benide istemez
Boşarımmmmmm
sen görüşme ben görüşürüm dedim.
Yol veririm, gider.
Onsuz gorusurum..
mantıklı bir nedeni varsa saygı duyarım.
Anasınin evine yollarim onu
Tamam derim
Yorumsuz 😁
Neden hep. ayni tarz benzeri sorular
Ailem buna karışamaz. Onlara karşı çıkardım.
Boşanırız
Kıyamet kopar
Olmaz öyle
Işime gelir çok güzel
Saygiyla karsilarim
Yapacak bişi yok
ayrilirim
kufur ettirme derim
Sebebi neymiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar