Kankam Beni Sattı Ne Yapmalıyım?

Şimdi benim 3 yıllık bır en yakın arkadaşım vardı hep bırlıkte konusurduk dedıkodu fılan yapardık yanı bırısı hakkında ne dusuyosak soylerdık sonra 4. Sene yanı son sene okula basladıgımızda oğretmen herkesı ıstedıgı yere oturtmadı onu duvar kenarına bende cam kenarına oturttu o da onun arkasında oturan kızla arkadas oldu sureklı derstle onunla konusup durdu tenefuslerle normalde yanıma gelırdı ama orda o kız oldugundan kalkma geregı duymadı ben hep onlatın yanına gıttım zaten o kızla evlerı yakın benı bırakıp onunla bırlıkte eve gıdıyolar bende ne kadar o kızı sevıyomus gıbı yapsamda sevemıyorum cok kıskanıyorum. Ikısı esprı yapıp guluyolar bıde benım 3 senelık kankam dedıgım arkadaşım surkelı onunla eve gıderken olanları bana anlatıyo sonra yıne ıkısı guluyo bende dıslanmamak ıcın guluyorum bu gıdısle bende kendı arkadasımdan sogudum bıkere ona ben senın konustugun kızı sevmıyorum sahte bence deyınce "bılmm kı " dıyo aynn demıyo yanı katılmıyo bana bende dıyemıyorum bısey o kıza da arladasımmıs hıbı davranıyorum ama o kız ısıne gelınce kendı arkadaslarının yanına gıdıyo ne yapcam ya of kendımı zaten son sene baska okulda yenı arkadaslar edıcırım dıye avutuyorum.
Kankam Beni Sattı Ne Yapmalıyım?