Gözyaşlarınızı saklamak için gülmeye çalıştınız mı? Ruhunuz hıçkırıklarla boğulurken, kendinizi gülmek için zorladınız mı?

Çok kez bunu yaptık, çünkü zamanı kaçırmamak için yarayı sarıp yaşamaya devam etmek zorundayız. Tabii yaranın derinliği önemli, sıyrıklarla atlatanlara imreniyorum bazen...
Şans diyorum keşke bize de bu kadar yumuşak olsa hayat...
Ne içli cevap vermişim :D
Teşekkür ederim sarı afetim :D
Haha rica ederim canicim.
Ovvv ne diyosun âlâsını yaşadım. Zaten lakabım kahkacı kız. Herkesle gülüp kahkaha attığım için. Ama işin gerçeği işte ruhum hıçkırıklara boğuluyordu
çoğu zaman uygularım... kimsecikler görmez ağladığımı.. ağlarken bile farketmezler.. gülüp eğlendiğimi, hatta umursamadığımı bile düşünürler.. bilmezler ki gözyaşlarımın o an içime aktığını..
Hickiriklarinda seni üzen arkadaşın bedenini bogsak olmaz mi kank 😒
Olur kanka öldür onuğ🙁
Hangi hayvanat o koordinat ver lütfen
Teeee şuralarda bir yerde😀
Kızların yön duygusu zayıftır derlerdi inanmazdım. Haklı çıktım hiç yok 😃
😂😂 Uyku başıma vurdu uyumak istiyorum ben 😀
Gudnayt sipirmin 👋
Uyuyamıyorum sorun orda asddh
Aman uyuma boşver sabah işe mi gitcen sankim😒 Vallahi şu an kıskanıyorum seni keşke ev erkeği olabilitesi olsa ne güzel olardi 😍
Kanka spora gidicem😂 Ev hanımı dediğin evde olur ben dişardan eve girmiyorum çalıssam daha iyi😀
Tanrım neden sıradan 1 arkadaşım yok neden 😅 Sende karadenizli kanı seziyorum büyük büyük büyük deden hemşerim olabilir yoksa bu çılgınlık neden olsun 😃
Olabilir kanka neden olmasın😀
Cevap
21Cevap
Hiç unutmam içim kan ağlarken gülmek zorunda kaldığım gün, bir yer bulup usulca ağlamayı çok istedim ama bedenimi öyle zorlamışim ki baş agrisi çektim.
Ruhum hıçkırıklar içinde boğulurken, bedenen iyi hissediyor olmak ya da olmamak pek mühim değil benim için.
Zaten bedenin tüm aktiviteleri ruhun vermiş olduğu motora bağlıdır.. İleri vitesde giden bir motora her halde tekerlekler uymak zorundadır..
zorlamadım... tabiatımda var çok kızınca ya da üzülünce de gülerim ben
İçli, dışlı yaşayan bir adam olamadım. İçimde yaşadığım bir hüznüm varken yüzümde tebessüm olmaz.
İçim kan ağlasada sırf güçlü görünmek için çok güldüm, Lakin Başarılı olamadım.. Her aklıma gelişinde oturup hıçkıra hıçkıra ağladım..
Hayır çünkü bu hiç bir zaman bende mümkün olmadı :D
zamanında evet yapmştm öyle ama artk içim nasılsa dışımda öyle 😉
Ketumum ama o kadar değil
Evet her zaman öyle yapıyorum
niyeki manyakmıyım ben 😅😂😂
Hayır sadece müziği deiştiriyorum
Oooo hangisinden başlayayım 🙄
Ruh'dan ne anlıyosun..
Olmuştur böyle zamanlar😂😂
Aynen tam budur işte yani
Sinirden güldüğüm olmuştu
yapmayan insan yoktur