İki cinsiyetin eksiklikleri var. Muhteşem şekilde donatılan insan vücudu bazı konularda yardımcıya ihtiyaç duyar. Kadın vs Erkek karşılaştırmaları yerine bütünleyeci olmak gerekli. İki cins birbirine muhtaç ve mecburdur.

iki yarımın en güzel tamlaması aslında kadın ve erkek sağ tarafına bir kalp eklenmesi demek. gücü ve cesaret erkekten, acı ve dayanıklılık kadındadır.
Kadın ve erkek birbirinin tamamlayıcısıdır ama olmasa da olurdu hani 😂😂
🤔 Olur muydu ki?
O zaman dans https://i.hizliresim.com/1V9g15.gif
kadın ve erkek
birbirini tamamlamazsa
zaten onlar hep eksik kalırlar
neden binlerce eksik insan var
bu yüzden
İşte bunu anlayabilen hakkaten kafası çalışan adamdır ki doksan milyonluk memlekette on tane bulabilirsen öp başına koy.
Cevap
5Cevap
Bence Allah yaratmış iki ırkta birbirinden farklı demekki tamamlayici
Neden kadınları öven anektotlar paylaşmayı tercih ettin, biriniz de erkekleri övmeyecek mi?
İki tane görsel var farkettiysen 😉
Bunların ikisi de kadını övüyor.. Bir böcek olmasa erkeğe ihtiyaç duymayacak kadar üstün varlıklar olduğunu savunuyor kadınların.. Bir diğeri de, erkeği yöneten, çekip çeviren, düzenleyen, erkekten üstün cinsiyet olarak sunuyor kadını.. Realitede böyle bir durum var mı, gayet tabii yok.. Hayal dünyasında yaşamaya mahal var mı?
Bakış açın böyle ise birşey demeye gerek yok. Cennet ayaklarının altına serilmişken benim haddim değil kadınları ( anneleri) yermek. Yaradan kıymetlerini bilin demiş.
Açıklamada onu savundum zaten , görsel bir ironi , ana temaya odaklanmak gerekli. 😊
İstanbul'dan olgun beyaz tenli genis kalcali hatun mutlaka bana boceksizde ihtiyac duyar
iyi giderken sonunu bok etmisin
Öyleyimdir, sonunda boklarım hep😉
Tövbest. Suçum neydi Allah'ım. ☹️
vicdanı olacak kadının vefası
Yoo değildir
Guzel olmus😊😊
Sadece Cinsel yönden
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar