Kazakistan kökenliyiz fakat birçok tanıdığım diyor ki gözlerin çekik değil, kemik yapında Kazakistanlılara benzemiyor, sen ve ailen daha çok İtalyanlara falan benziyorsunuz.
Neden böyle diyorlar?
Neden böyle diyorlar?
Ben de özbekistan kökenliyim 1000 sene önce ama hala gözlerim de çekiklik vardır ari ırktanım ^^
Ari ırk nedir?
Ama her Kazakistanlı çekik gözlü olacak diye bir şey yok.
Kazakistan deyince aklıma Borat geliyor ister istemez.
İtalyadan sonra beni bir gülme aldı.
Cevap
9Cevap
Genetiğiniz karışmış olabilir.. Kazaklar büyük umumiyetle hep çekik gözlüler.
Peki şöyle olamaz mı: biz Türkiyeye göç ettikten sonra İtalyanlara benzemiş olabiliriz. Sonuçta Türkiye ve İtalyanın iklimleri çok benzer.
Yapabilir. Sonuçta insan sıcak bir yere gidince cildi kararıyor zamanla.
Zamanla kararıyor evet ama genetik 100 yıl falan sonra geçmeye başlıyor
@Şiirselbunalım Zaten dedelerim göç etmiş 120 yıl önce.
O zaman çekik gözlü olmaman o yüzdendir
@Şiirselbunalım zaten 22 yıldır Türkiyede yaşıyorum. Çekik gözlü olmamam normaldir.
22 yıl yaşamanla alakası yoktur ama dedenlerinin göç etmesiyle büyük alakası var
@Şiirselbunalım 22 yıl Afrikada yaşa, ne kadar kararırsın bir gör. Ya da 22 yıl İsveçte yaşa, rengin ne kadar açılır bir gör.
Ya evet ama bu genetiğine işlemez senin doğurucağın çocuk yine kendi eski teninde olur ama senin torunlarının torunlarında artık değişmeye başlar
Gözlerini kıskanıyor olabilirler.. Ben de Tatar köklüyüm ama Portekiz veya İspanyol yapıyorlar arasıra..
geneli öyle ben daha hiç çekik olmayan görmedim bir 15 kişi falan tanıyorum kazakistandan gelen :)
Biz de Uygur Türklerinden geliyoruz ama tamamen benzemiyoruz.
bende türküm ama afganlara benziyorum geçende birisi terörist diye polise ihbar ett
Ben de kazakistanlıyım yo hepsinin gözleri çekik olmak zorunda değil çekik olmayanlar da var olanlar da var ama çekik gözlüler daha çok
Olabilir herkez herkeze benzemez
Oha italyanlar ne alaka dkkss
Olamaz mı?
Hayır italyanların belli bir özelliği yokta nasıl benzetmişlet garip
@ChenGeldi
resmini at bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar