bu soruyu sorma nedenim
benim hacker kızları çok çekici bulmamdı.
kızlar bu konuda ne düşünür diye bir sorma ihtiyacı hissettim.
Hacker olmak isterdim ben doğrusu ama çok şey öğrenmek gerek. Bence bir yönden çekiçi. Yani o filmlerdeki insanları düşününce hoş. Ama oyun delisi bazı tipler var ya onlardan olmamalı. Bu arada bir film aklıma getirdin. Bir Alman filmiydi sanırım. Adını hatırlasam söyleyeceğim :/ tavsiye ederim ama yine de
Hacker diye var bir tane
who * i var
mr robot var ama o dizi
Evet evet who * i yı izledim
Mr robot u da iki bölüm falan izledim
tavsiyem hacker diye var bir tane onu izle o daha realist
gerçekten tavsiye ededim
Teşekkür ederim ^^
FİLMİN ADI WHOAMI DIR
DOĞRUYSA ÖPÜLDÜNÜZ :D
Beni engelleyen birinin instakgram hesabını nasıl çalabilirim hem o hesap facesinede ekli çalıcam hesabını silecem gıcıklık değilmi sonrada facesini çalacam işte bunları araştırıyorum pc den yapamam abim öğrenir
Anlarmısın öyel şeylerden
kardeşim yasal olmayan şeyler bunlar bulasma benim başım bundan yandı bir kere bidaha da yapmam kusura bakmayın
Ünlü biri değilki yaa 300 tane takipçisi var o kadar
Ben bir kere bir kzın şifresini hacklemiştim eskiden şifresi doktor92bune idi 😂😂😂 şifreye bak 😂😂😂😂
Ya ya gerizekalısı Hacker Olsan bunları yaparsan 5 dakkada hapistesin dava kararıyla elon musk kadsr zengin olman lazım bulunmaman için
hacker değilim ama severim pc islerini araştırmak iyidir 😀😀😀😀
fazla bilgi zarar vermez
tabii ki
Cevap
5Cevap
Bazı erkekler hacker oldugumu söyliyim de havam olsun kırolarından acıkcası ama yinede kendince havalı olduklarini düsünüyorlar 😂😂
:D Velet Heçkırlardan bahsediyorsun.
ayyildiz heykır tim
Genelde ne zaman tartışma olursa hacklerim bak olayı olduğundan uyuz buluyorum😹
O veletler yüzünden gerçek hacker ların adı kirlenmiştir.
Alınacak bir şey yok yahu:ddd
yok zaten alınmadım :)
Ben onu gıcıklığına ima ettim bir arkım var da görürse falan diye oda takılmaca amaçlı yaparak diyor zaten:dd
Çok ilgimi çekiyolar ama öyle biriyle yapamam düşünün bir ayrılcaksınız sülalene kadar hacklerim seni diyor? :dd
tabi ihtimaler dahilinde
ama çogu blöften ibaret
Çekici buluyorum ama hackerlığa olan ilgisini banada gösterirse tam olur.
ilgi gösterdiği sürece sıkıntı yok diyorsun yani
Aynen öyle ilgilenirse sorun olmaz
Hacker olup olmaması bir fark yaratmaz herhalde önemli olan kişiyi sevmem
ilişkilerde etkisiz olur diyorsun yani
Çekici bulmuyorum. Bilgisayar başından kalkmayan asosyal ve illegal işlerle uğraşan bir tip canlanıyor kafamda.
Sana hacker'ın tanımını yapayım. Hackerlar bir çok gruba ayrılırlar. En sık bilinen hackerlar 2'ye ayrılırlar. Siyah Şapkalı ve Beyaz Şapkalı.
Siyah Şapkalı hackerlar bir sitenin veya başka bir şeyin güvenlik açıklarını bularak bu siteye veya sisteme zarar vermek isteyen kötü kişilerdir.
Beyaz Şapkalı hackerlar ise sitenin veya sistemin güvenlik açıklarını bularak, sahiplerine bildirerek bu açıkların kapatılması için uğraşırlar.
Hacker demek sadece illegal işlerle uğraşan kimseler anlamına gelemezler. şu an BTK'da çalışan yüzlerce hacker var. Bunlar devlet alt yapısında çalıştığına göre nasıl illegal işlerle uğraşsınlar?
Yorum yapmadan önce araştırmanızı tavsiye ediyorum.
Kafamda öyle bir tip canlanıyor dedim sadece.
Bilgisizlik sonucunda benim kafamda da bir çok şey canlanıyor. Öğrendikten sonra değişmesi lazımdı aslında garip.
Tamam dediğiniz gibi olsun
@1yalnız_cocuk hacker dediğiniz diye bi meslej yok bu 1 Yazılım Adli bi şeysi mühendislik vardı bilgisayar bilişim şeysilerinden olanlar benim okuduğum ords hacker diyorlar ama hackerlik diye bi bölüm yok sadece lakap takıyorlar bi şirkette staj yapıyorum
Bence iğrenç bir özellik ve saygısızca görüyorum aileyle bile tehdit eden var
çevreye zararlı olmayan "whitehat"
için demek istedim
Mr. Robot izledikten sonra hacker erkekten etkilenmeyecek kız tanımıyorum. Fak sosayiti !!!
Bilgisayar, teknoloji, bilgisayar oyunları ile ilgilenen kızları tabiiki de etkiler (:
bence çekici ama duruma göre değisiri ya
mesela neye göre
Hacker erkekden korkucan :D
sağı solu belli olmaz bacım :)
O yüzden benden uzak Allah'a yakın :D
(Y) aynn
benim ilgimi çeker açıkcası
<3 ehauhuahauah
Çünkü hepsi aşırı zeki
tabi canım
ayyıldız tim ddos saldırısı baslasın
HAK YİYEN HACK YER :D
yasadışı işler yapan boş ve aylak gereksiz adamlar.. dürüst bir insan hacker olmaz.
harika banada öğretsin varsa burda
dm atabilirsin
Acil hacker birine ihtiyacın var hesabım çalınacak yardım edin
Hacker Değilim Ama sayılırım Yazılım mühendisiyim Ama kimse bunlarla uğraşmaz başın belaya girer
soruna kaç kişi baktı?
buralarda yeniyim kardeş nereden görebiliriz?
yaw he he hacker dediğin bunu sormaz dı
o nasıl bir çekicilik türü ya
bro ne bilim bir fikir aliym dedim sadece :)
Çekici bnde hacker olmak isterdim
Biraz itici geliyorlar
Asosyal
evet doğal olarak
Ama zeki olurlar
tek işe yoğunlaştıklarından dolayı biçogu asosyal ve yorgun olur
İşsiz buluyorum. Yapacak baska isi yok mu
sanal ortamda da yapılacak çok iş var
hafife almayalım bence
2003 senesinde red hack denen şerefsizler
ülkedeki tün trafik borclarını sıfırlamıslardır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar