Sabah işe veya okula gitmek üzere evden çıktınız. Durağa yaklaştınız ve bineceğiz otobüs gözlerinizin önünden geçip gitti ve yetişemediniz. Ne yapardınız?
Sabah durakta işe veya okula gitmek için otobüs bekliyorsunuz ve otobüsü kaçırdınız başka otobüste yok ne yaparsınız?
O bsey değil ki. ben urfada merkezden koye gitcektim okul icin.. sbahn 5inde araba bekliyorum. okdar karanlık ki hcbsey gorunmuyo. gozumun onunde araba gitmiş görmemişim. sonraki araba 40dk sonra. onu beklemiyim diye adiyaman arabasina bindim. koyun on bes dk mesafesinde bitskiyo. neyse gittim. indim bir yerde koy arabasi gecti. ona bindim tekrar. koyde indim. okul koyun disinda. ogrenci servisine yetişiyordum onceden. onu da kaçırdım haliyle. taksi çağırdım. adam Bıraktı okula. mudurden de azar isittim. aksam bir de taksici adam whatsaptan mesaj atmasın mi. onu da engelledim. simdi arabayi kaçırsam cagirabilecegim taksi de kalmadi😊
Neyse ki karakopru şehrin dışında 😊Bozovada kalmak daha iyi değil mi? Çünkü kışın cok zor oluyor gidip gelmek. Ben de bir dönem diyarbakır a gidip geliyordum bayağı sikintiliydi.
Yaksa da gorunmuyo ki okdr karanlık ve ona benzer bisuru araba var. ben gorene kdar ismini geçip gdio. bzn yanlislkla el kaldrdim oluyo.😖adam pis herkese oyle yapiomus kafalarım diye heralde tobest
Onemliyse o otobusu kacirmam soz konusu bile degil. Ha kactiysa eger bu belediyenin sorunu. Otobus dedigin 5 dakikadar bir gelir. Baska otobus yoksa ben de yokum.
e baba şimdi otobüs yok, yeniside gelmiyor, ışınlanmayıda icat etmemişler :D e öğrenciyiz belliki cepte para yok :D otostop etsek kesin tecavüz ederler bu ülkede cinsiyete bakmadan :D :D en iyisi zeplin bak benden demesi :D :D
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sabah durakta işe veya okula gitmek için otobüs bekliyorsunuz ve otobüsü kaçırdınız başka otobüste yok ne yaparsınız?
En İyi Cevaplar