Yengeç burcu bayanı; dışarıdan yengeç gibi sert görünür lakin içi yumuşacıktır. Yengeç kadınları, duygusal ve zaman zaman anlaşılması zordur. Kendisi size yakın hissettiği kadar bir şeylerini paylaşır ve siz hiçbir şey anlamazsınız.
Kendi yaşadığım bir şeyi örnek verecek olursam, yengeç bayanı ile flörtleşmeye başlamıştım. Her şey normal seyrinde devam ederken, nedensizce duygusal moda girip melankolik bir hal almış ve hiçbir şeyini paylaşmamıştı. Siz paylaştığını sansanız da, ısrar etmeyin diye salak saçma bir şey söyleyip sizi geçiştirirler. Yengeç kadınını anlayabilmek için, içinde yumuşaklığa erişmek gerekir.
Terazi burcu değilim. Nereden biliyorsun dersen, hem terazi hem yengeç kadını ile ilişkim oldu. Yengeç ve terazi ilişkisi olan arkadaşlarımda oldu. Onların ilişkisini gözlemlediğim kadarı ile, birbirlerini çeken yanları vardı flörtleşmeye başladılar. Sonrasında sevgili oldular, çok uzun sürmedi. Anlaşamadılar. Tabi bu herkes için geçerli değil diye düşünüyorum.
Aslında hoşuma giden yanları var ama bana uymayan yanları idare edilebilir gibi de değil ilgisi hoşuma gidiyor ve kararsız kaldım :) teşekkür ederim uzun uzun yazıp yardımcı olmaya çalıştığın için...
Herkes ilgi görmeyi sever. Önemli olan kimyanın uyuşması. Çünkü karşınızdaki insanın kimyası sizinle aynı değilse, gösterdiği ilgi de bir yerden sonra sıkacaktır.
Eğer başlayıp da biterse mi diye pişman olacaksın, yoksa neden denemedim diye içinde ukte kalırsa mı? Bu soruyu cevapla kendi içinde. İlişkiye başladıktan sonra, keşke denemeseydim değmezmiş de diyebilirsin. Ya da deneseydim belki olurdu ben o öküzü törpülerdim de diyebilirsin.
Emek verme konusunda cömert ve başladığım ilişkilerde takıntılıyım haketmeyen kişilerde dahil ayrım yapamıyorum😅 oyüzden hiç başlamasam mı diye düşünürüm :) uyum adına iyi birşey duymak istedim belki de yalnızlığa mola verme hissi ama görüşlerde bana vazgeç diyor😅 Başak burcu seni hissettim😊
Gösterdiği ilginin kafanı karıştırmasına izin verme. Bunu iyi ve kötü amaçla söylemiyorum. Çünkü ilgi görmek güzeldir. Birinin sizi önemsemesi, güldürmesi mesaj atması vs vs. Tekrar dediğim gibi kimya çok önemli. Çünkü her kötü sonuçlanan ve sizi yoran bir ilişki, önünüzdeki her bir ilişkiyi daha zor hale getiriyor.
Ben aslan burcuyum kiz arkadaşimda yengeç burcuydu. O böyle burçlara filan bakardi bende bir bakayim uyum nasilmiş diye ve en ideal çiftlerden diyordu. Geleceği var diyordu. Birbirler
Yengeç ve aslan ideal çift değiller ki zaten hem fikir edinmek öngörüde bulunmak yanlış olmaz değil mi tarihten bu yana onca insanın bu kadar kafa yorması saçmalık olurdu astrolojiye sen inanmayabilirsin bu senin seçimin yanlışın veya doğrun beni etkiler mi
Yengeç ve aslan en ideal çiftlerdendir araştirabilirsin. Inandiğin şeye göre söylüyorum uydurmuyorum. Yanlişim doğrum seni etkilemez sadece burçlara değilde yüreğine ve cesaretine güvenmeni isterim yanliş anlama
Öyle diyorum, hatta ileri gidip en iyi ilişki "terazi ve başak" tekinden oluşur diyorum (dikkat ettiysen çift demedim, neden? Çünkü onlar çift degil tektir, tek bir kalp gibidirler o derece güzeller)😏
En İyi Cevaplar