Liseden beri hem bilgisayar hem de konsol oyunlarını oynarım. Macera gerilim, rpg, strateji, sportif, yarış her dalda oyun oynadım.
Bunun beni eğlendirmesi dışında bana kattığı bir artısı vardır diyemem. Beni özel yapmıyor kimseyi yapmaz, tam tersine vaktimi çalıyor. En sonunda Diablo, starcraft gibi canımın istediği zaman oynayacağım istemediğimde aylarca yüzüne bakmayacağım türden oyunlarda karar kıldım. Sürükleyici olmaması benim için bir artı. Diğer tüm hobilerimi öldürüyordu.
Hayalinizdeki sevgiliyi düşlerken bence iyi düşünün. Tüm hobisi bilgisayar oyunu olan asosyal birini asla tercih etmem. Sevgilimin oynamaması da benim için bir artı.
Oynayan biri olarak açıklayayım: Tekken'de yener geçer, hareket kaçırdığında hafifçe küfür edebilir. Lakin özenti değildir kesinlikle, hoşuna gider oynamak hele yenmesi daha da isteklendirir. (Sadece Tekken için geçerli)
Bu tarz şeyleri bir artı olarak görmek ergence davranış bence. Sen evlenince playstation mı yiyeceksiniz? Oynamak istiyosan evlenince alır oynarsınız yine.
Barbie oynayan kim macera oyunlari ve dovus oyunlarida var hatirlatirim araba yarislarida mevcut oncelikle su onyargilardan kurtulmaniz gerekiyir her kiz barbie oynamaz zira ben 5 yasimdan beri playstation oynuyorum
ben böyle düşünüyorum ve istedigim yorumu yapmakta özgürüm siz burnunuzu soksanizda sokmasanizda ettiginiz iki çift lafa sozumden doncek değilim ayrıca bilmedigim şeylerde ithamda bulunmam bisiler görür gozlemler öyle söylerim
Böyle bir şey dediğini iddia etmedim, amacımın o olmadığını da biliyorum, 'çoğu' kelimesi genele yakın bir kapsama ve senin böyle yazman alınmamı gerektirecek bir durum.
benim dünyadaki bütün kizlari tanima imkanim yok ama kendi hayatimda tanıdığım çoğu kız böyle seni taniyomuyum hayır o zaman senin hakkinda boyle dusundugumu nerden çıkarabilirsin?
zaten bir insan gormedigi tanımadığı kişileri yargilayamaz bu çok saçma çoğu dedim diye turkiye geneli dusunerek çoğu kizlari dusunmeniz saçma kastimin kendi tanidigim kizlar üzerinde olduğu bariz belli bence
bence senin alinganlikla ilgili bir sıkıntın olabilir çünkü bir tek sen üzerine alindin baska bana bunu ima eden olmadi yorumu gördüğün üzere konuyu kapatalım burda gereksiz yerlere gitmeye başladı..
@CocukRuhluCocuk sen ve şu yukardakı karızmatik nıcklı ozguvensız fotosu olmayan arkadaş neden medy ye tepki vermissiniz anlamadım kız görüşünü yazmış nıye tartışma konusu acıyorsunuz kı catlak mısınız olm kendınıze gelın la
En İyi Cevaplar