poncikkubra sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılsevgili poncikkubra,
siz bagimsiz bir kadinsiniz ve kendi kararlarinizi kendi alabileceginiz zeka, sihhat ve bilinc size allah tarafindan bahsedilmis. kocanizin kiskanmasi sizin nasil hissedeceginizin, ne yapmaniz gerektiginin onune gecmesin lutfen. bosverin milletin ne giydigini ne taktigini, ozgur iradenizle basinizi orttugunuze gore evde de ne giyiceginizi kendiniz secebilirsiniz. sevgiyle :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evde kimse yokken açık duruyorum ama her zaman hazırda bir yazma bulunduruyorum zil falan çalarsa misafir gelirse diye bide yazma tercih etmelisin misafirin geldiği zaman eşarp şal takarsan çok rahat edemezsin
050 Yorumla- +1 yıl
Eşarp neden tercih edilmiyor? birde ben bonesiz yazma takamıyorum eşim izin vermiyor saçların görünüyor diye eşap takıyorum genelde ama o da çok uzun iş
- +1 yıl
Peki sende saten bone kullanıyorsun? genelde ben onu kullanıyorum daha güzel gözüküyor ama yazma kayarmış gibime geliyor o kötü
- +1 yıl
Saten kullanıyorum ben genelde daha şık gösteriyor yazmayla
- +1 yıl
Ya böyle yokmuş gibi hissettiriyor kolay eşarp takılıyor onla
- +1 yıl
2 hafta önce kapandım eşim sağolsun bazen başımı yapamadığımda o yardım ediyor :)
- +1 yıl
İzliyorum ya genelde ama yarısından çoğu bone kullanmıyor ve saçları gözüküyor önden öylemi yapsam bende acaba?
- +1 yıl
Ama şöyle diyeyim eşarbını ileride bağlarsan gözükmüyor saçın ve rahat yani baya bonenin yarattığı baş ağrısından kurtuluyosun
- +1 yıl
Banada topuzu sıkıyor bayağı gerilince denedim onu bonesiz olmak daha mantıklıda işte saçlar gözüküyor
- +1 yıl
Valla ben sadece kafama atıyorum genelde bağlamıyorum yazmayıda üste iğneliyorum boğazım açık kalıcak şekilde daha rahat oluyor
- +1 yıl
Amin canım birşey sorucam evde etek mi giyiyorsun yoksa eşoftmanla falanmı oturuyorsun hangisi daha doğru?
- +1 yıl
Bende ince etekle durmaya çalışıyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum
- +1 yıl
Bence etek daha rahat gibime geliyor
- +1 yıl
Bende bacak arasına değince düşücek gibi oluyorum
- +1 yıl
Bence ince etekleri denemeliyiz çünkü bazı kısımlarımız ortaya çıkabilir 😁
- +1 yıl
Bide ayağın altında girmesi yok mu deli ediyor beni
- +1 yıl
Birde bişey diyicem hiç hani merak edip çarşaf falan kullandınmı sen?
- +1 yıl
Eşim bir kaç gündür daha yeni olsada dene diyor ama ben daha yeni kapandım falan diye geçiştiriyorum doğrumu sence bir kaç gün önce eve peçe falan almış hatta lazım olur vs. diye
- +1 yıl
Yani peçe takmaya başla diyosun
- +1 yıl
Aslında ona öyle yapıp sürpriz de yapasım var :)
- +1 yıl
Ahahaha biraz önce geldi ve halimi görünce sarıldı öptü çok sevindi 😂 Eğer istersen yarın çarşaf modellerine bakmaya gidelim dedi bende bişey demedim henüz :(
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum ama o üsteliyor bu sefer
- +1 yıl
Hakketenmi? çıkartmamız mı gerekiyor yani?
- +1 yıl
Bakacağım tatlım sağol bilgilendirdiğin için
- +1 yıl
Amin canım cümlemize
Kızlar Ne Diyor
+1 yılkapalı degilim ama ablam kapalı bu yuzden genelde o ustunu giymeye kacar bende kapıyı acarım cunku yapıcak salım yok:-)
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
saol eig icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapı çaldığında salondaysam eğer hemen odama girer kapıyı kapatırım diğer aile üyelerinden biri açar kapıyı. Eğer kadın biri gelmişse içeri girerim erkek de varsa hemen tesettür kıyafetlerimi giyer öyle salona çıkarım bu kadar basit evde istediğin gibi durmalısın
11 Yorumla- +1 yıl
Yok ya kndan değil bizimkilerden azar yiyorum o yüzden
+1 yılValla canım ben kim gelirse gelsin eşarpla duruyorum en rahatı eşarp yaxma falan değil kocam falan varsa elimde eşarpla boneyle oturuyorum birisi gelsimi başımın üstüne iğneyle tutturuyorum dadece o kadar bide boneyle kullanma yazmayı bırak kenarlardan fışkırsın saçlarınında hava almaya ihtiyacı var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKocana, babana, kardeşlerine, amcana, dayına ve dedelerine açık görünebilirsin ama diğer erkeklerin yanında da tesettür farzdır. İster evde ol ister dışarıda.
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır onu zaten bende biliyorum, hani yazmayla falanmı durmak daha iyidir onu karşılaştırıyoruz
- +1 yıl
Saçların ve vücut hatların görünmesin yeter. Nasıl istiyorsan oyle dur :))
+1 yılvalla ben sadece disarda kapaniyorum zaten dayanamiyorum da kapali kalmaya yaz kis kisa kol kayin pederin yaninda bile boyleyim cok sorunlu biri gelse haric yok boyle hep
032 Yorumla- +1 yıl
Seninkide pek doğru değil ama..
- +1 yıl
bosveer ne olacak ki kMiyr kmse
- +1 yıl
Her ihtimale kaeşı hiçte olmassa boneyle dur biri gelince benim gibi atıver eşarbı başına
- +1 yıl
normal bir bas ortusu etek ve uzun kollu bir hirka surekli askida bulunduruyorum biri gelince oyle cikmiyorum ki karsilarina zaten ben acmiyrm kapiyi da sonradan girerim iceri hep
- +1 yıl
Nasıl tür etek giyiyosun?
- +1 yıl
kalem
- +1 yıl
Çok sıkıntılı oda hatlarını ortaya çıkartabilir
- +1 yıl
yoo kilolu deilim ustumden bile kayiyor resmen 36 bdn ama yine de oyle zayifta deilim
- +1 yıl
Olsun dar ama nasıl yürüyosun onla hem 😂 ben ince etekle gezitorum
- +1 yıl
dar değil iste ince de değil
- +1 yıl
cokta gzl yuruyorum
- +1 yıl
Ben düşücek gibi oluyorum yazma kullanırken bone falan kullanıyomusun peki?
- +1 yıl
hayir kullanmiyrum duseck gibi de olmuyrm ilk deneyimlern galiba
- +1 yıl
Hmhm kapanalı 2 ay olduda tam çözemedim boneyle bende kullanmıyorum ama saçlarım fışkıyor sağdan soldan o kötü eşarplarda falan zorlanıyorum ama eşarpnkullanıyorım sürekli
- +1 yıl
yok valla benim sacim kisa ama yinede cikmiyor takolarla yapistiyorm snra topuz toklar var onu takiyom sacim cok ince cunku sonra bagliyom boyle iste sorunsuz yani
- +1 yıl
Hangi tür bone en doğru sence?
- +1 yıl
Ben saten ya da uzun takıyorum genelde
- +1 yıl
bona kullanmiym yazma da disari cikarken kullniyrm şal takiyom ben saten bnde
- +1 yıl
Saten rahatmı peki? diğerlerine göre ona göre değişeceğim bonelerimi
- +1 yıl
rahat ama esarba olmaz oda saten patliyor hepsi
- +1 yıl
Eşarpların falan kayıyormu hiç onda Ben valla parlaması hoşuma gidiyor daha şık gösteriyor beni
- +1 yıl
Evde sadece saten boneyle dolaştuğımda oluyo 😂😂
- +1 yıl
dogrudur şık gosteriyor a rahat değil ya
- +1 yıl
bende arasira sadece bone ile dolasiyorum kulaklik takiyorum cikmasn die takarim 😀😄😄
- +1 yıl
Tamamen satwn olamları şok rahat ipleri falanda saten oluyor onun hem arkadan niye bağlıyon başına at gitsin boneyi biri gelince bağlarsın
- +1 yıl
Ahaha bone ilemi dolaşıyosun? nasıl cesaret rdiyon kızz babam kafamı kırar valla
- +1 yıl
sicaklik acisindan ben diyorum rahat değil hic dayanamiyr ben sicaga ondandr farklilik gosteriyor
- +1 yıl
Daha o sıcağa dayanamıyon cehenneme nasıl dayanıcan? :))
- +1 yıl
cesaretlik bisey yok zaten evden cikinca yapiyorum isleri evdeyken kimse is yapmamali izn vermez ki zaten kizmiyor acik olmaya bazi akrabalar var ses ckariyor ayip fakan diyolar zaten onlari bildigimz icin takiyrm surekli onlarn yaninda yoksa kizmiyor tayt bile giyiyom valla ama cok dar olmamak uzere ve kisa kol
- +1 yıl
bilmiyorum valla 😀😀😀😀
- +1 yıl
Transparan eşarp falan kullanıyomusun hiç? iç göateren türden valla babam onları bırak saten boneyle dışarı çıktım diye kızan adam kim bilir eşim ne der? 😊
- +1 yıl
evet kullaniyorum daha cok tul ama iki defa doluyorum ic gostermiyor bide vala bzm kzmiyr
+1 yılEsin cevap vermiş soruna. Bize niye soruyosun. en doğru kararı esin veriri, sonuçta onunla yasiyosun.
07 Yorumla- +1 yıl
O sadece bana yardım ediyor burada yeni kapandığım için yardım alıyorum arkadaşlardan. 😑😑😑
- +1 yıl
Misafir varken kapanmalisin tabi ne anlamı kalır yoksa kapanmanin. evde esinleyken açık durabilir ama başka birileriyle olmaz
- +1 yıl
Yok zaten kapanıyorum da sadece başıma eşarbı ya da yazmayı atıp iğneliyorum boynum falan açık oluyor
- +1 yıl
Boynunda kapalı olması lazım misafir varken
- +1 yıl
Böyle daha şık ve daha rahat oluyoe öbür türlü çok terliyorum
- +1 yıl
Tamam da başka bir erkeğin boynunu da girmesi yasak. Kapandiysan bunları da uygulaman lazım değil mi
- +1 yıl
Kesinlikle olduğunkadar artık 🙄
+1 yılBen zaten misafir gelince genelde alt katta odamda oluyorum. Misafirlere hoşgeldiniz demem gerekiyorsa da üstümü başımı düzeltip çıkıyorum yukarı
01 Yorumla- +1 yıl
O da güzelmiş
Evet yabanci namahrem erkeklerin yaninda sacinin gorunmemesi lazim ama 1. dereceden yakinlarina sorun olmaz
09 Yorumla- +1 yıl
Onu bende biliyorum en uygun ev halini bulmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Yazmayı nasıl kullanıyorsun peki?
- +1 yıl
Terletmiyormu
- +1 yıl
Beni çok terletiyor saten boneyle takıyorum bonesiz takmayınca eşim çok kızıyor da yanlardan saçın fışkırıyor diye
- +1 yıl
Saç dipleri gözüküyor kulağımın orda bende mecbur takıyorum ama arkan ışık vurunca gene saçım gözüküyor
Biri yokken açığım, varken kapalı? Başka nasıl olabilir ki zaten?
032 Yorumla- +1 yıl
Yok bazıları genel olarak hep kapalı duruyor bende yeni kapandım o yüzden soruyorum ehli nedir diye
- +1 yıl
Peki saçlarınınbakımını nasıl yapıyorsun yani eoey bir hava almuyorlar çünkü
- +1 yıl
Peki ev ortamlarında eşarp bone yazma falan hangisini kullanmak daha mantıklı?
- +1 yıl
Peki birşey diyicem bu pantolon giymek falan doğrumu ? Yoksa uzun etekmiy giymeliyim etek giyincede bacağımın arasına bişey dokunur gibi hissediyorum sen nasıl yapıyorsun bunun çözümünü?
- +1 yıl
Feracede çarşaf gibi ama çok ağır gelir o bana
- +1 yıl
Etek dediğim uzun etek zaten kalın türlerinden belden saran falan değil geniş yani :)
- +1 yıl
Amin canım amin birde çocuk yapmayı planlıyoruz o zaman işim dahada zor hem kapalı olacağım hem hamile bakalım nolucak :)
- +1 yıl
9 ay evde pinekleriz artık 😂
- +1 yıl
Valla o benden bıkar da kesin 😂
- +1 yıl
2 hafta oldu kapanalı bir türlü eşarbını yapamıyosun diye bağıran insandan ne beklersin 😂😂
- +1 yıl
Hep öpüyorum zaten onu🙄🙄
- +1 yıl
Darısı başına ama şu zor zamanlarımda bile yanımda oluyor sürekli o çok güzel
- +1 yıl
Kesinlikle peki birşey diyicem bu aralar çarşafa girmemle alakalı konuşuyor öyle sence ilerleyen vakitlerde ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Çarşaf en doğru kapanma şekli.. Ferace de yanlış değil tabii ki ama çarşaf takvâdır, en doğrusudur, en güzeli.. omuzlarını, boynunu, heryerini layığıyla örter. Hayırlısıyla çarşaf da nasip olur inşallah 😊 Eşiniz bu konuda bilinçli galiba, ne kadar güzel.. o da destek olacaktır yine zaten.
- +1 yıl
Bilmiyorum ki valla denemem için eve geçen gün peçe almış ama ben daha yeni kapandım dedim o da olsun kenarda dursun genede dedi bana
- +1 yıl
Kullanmaya başlasammı sence? ☺
- +1 yıl
Bilgilendirsiğin için çok teşekkür ederim
+1 yılevde açık dolanıyorum misafir gelincede tesettüre bürünüyorum
07 Yorumla- +1 yıl
Yazma bone falan kullanmıyormusun?
- +1 yıl
ilk bone sonra yazma takıyorum
- +1 yıl
Bunalıyormusun peki vey bone sıkmıyormu
- +1 yıl
hayır Allah (c. c) sabrını veriyor bone beni rahatsız etmiyor
- +1 yıl
Peki birşey diyicem evde eteklemi durmak daha dopru yoksa eşoftmanla falan mı?
- +1 yıl
bn eşofmanla duruyorum
- +1 yıl
Aslında eşoftmanla çok yanlış birisi gelirse kötü olabilir etek öneririm
+1 yılYa doğrusu ben amcam dayımın ve bana helal olanların yanında açık kalıyorum ama kendi evimdeysem. Değilsem, baskasindaysam dışarıda nasilsam öyle dururum
07 Yorumla- +1 yıl
öyle yapmak yerine hemen kullanabileceğim bir yazma bulundurabilirsin belkide eşin alışman için öyle diyodur
- +1 yıl
o hep öyle 😂 hep çabuk başını kapat diye uyarıyor
- +1 yıl
zamanla alışır inşallah yoksa işin zor 😂😂
- +1 yıl
Valla ben halimden memnunum 😂 İyi tarafından bakalım kaliteli eşarplar alıyo en azından bana 😄😄
- +1 yıl
oo öyleyse baya iyiymiş 😁
- +1 yıl
Ne sandın 😏😏😏🙄
- +1 yıl
😂😂
+1 yılNormal uzun bol kıyafetler giyiyorum. Tülbent takıyorum öyle yani dışarı çıkacak gibi değil yani
08 Yorumla- +1 yıl
Hakketen tülbent terletmiyomu ben çok terliyorum açıkçası
- +1 yıl
@bayanmasaörtüsü yazın evet çok terketiyo çok boğuyor bu yüzden yazın çok gerekmedikçe dışarı çıkmıyorum 😂 şaka bir yana cennet kolay kazanılmıyor bir süre sonra alışıyorsun zaten ince olanlar var kalın olanlar mevsimine göre kullanıyorsun
- +1 yıl
Sadece boneyle durman daha mantıklı 🙈
- +1 yıl
@bayanmasaörtüsü din mantık işi değildir. Ne emredilmişse o yapılır. Mantığına uyanı yapman uymayanı yapmaman değildir. Bone sadece saçı kapatır. Dinde sadece saçı kapat demez. Tüm vücudunu muhafaza etmen gerektiğini söyler. Sadece saç kapancak olsaydı normal bir şapka da takılırdı neden boneyle uğraşılsın ki. Örtünmek tarz değil farzdır 😉
- +1 yıl
Valla canım ben kim gelirse gelsin eşarpla duruyorum en rahatı eşarp yaxma falan değil kocam falan varsa elimde eşarpla boneyle oturuyorum birisi gelsimi başımın üstüne iğneyle tutturuyorum dadece o kadar bide boneyle kullanma yazmayı bırak kenarlardan fışkırsın diye düşünüyorum saçlarımımda hava almaya ihtiyacı var
- +1 yıl
@bayanmasaörtüsü 👍👍 ama işte evdeki açıklığıyla aldığı hava yetmiyor doktorlar söylüyor 😕
- +1 yıl
Bir tavsiyen varmı? Yazmayla falan fistan nasıl durayım? sence
- +1 yıl
@bayanmasaörtüsü yazmayı çenenin altından bağla. Çengelli veya mıknatıslı iğneyle tutturabilirsin. Bone kullanmadan da durabilirsin yazmadan belli olmuyo saç. Çenenin altından bağladığın gibi bırak hem omuzlardan sarkmış olur hem de doğru bağlamış olursun
Ortmen lazim abraba ise 1. derece ortmesende sorun olmaz
00 Yorumlaeşine söyletme bile. Başka kime kapancan zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Çok haklı söyledin 😂
+1 yılOlması gerektiği gibi ol.
01 Yorumla- +1 yıl
Olması gerekeni bilsem buraya sorumu sorarım 😂
+1 yıldüzgün duruyorlar nasıl duracaklar mk
00 YorumlaEsarpimla duruyorum
Ama evde bazen açarım.017 Yorumla- +1 yıl
Eşarpla nasıl şekilde bağlıyarak duruyosun evde? rahatmı?
- +1 yıl
Ya aniden misafir geliyo ya o yüzden genelde bone kullanıyorum sadece ama yazma falan tak bonesiz diyorlar oda saç diplerinden saç fışkırıyor bende yazma takamıyorum hep boneyle geziyorum
- +1 yıl
Yok zaten bağlamıyorum ki boneyi duruyor öyle eşarbımıda omuzlarıma koyuyorum her ihtimale karşı
- +1 yıl
Eşim direkt açıyoe kapıyı😂 bir sor yani dimi?
- +1 yıl
Birde bu yazma çok terleriyor beni var mı ınun bir çaresi? hani ince falan filan
- +1 yıl
Hep ben başıma atıp üstüne iğne geçiririm :(boyun falan açık halde yani sıkıntılımı yani şimdi
- +1 yıl
Ama böyle daha şık gözüküyordum ya :/ Boynumuda kaparsam evde iyice terliyeceğim
- +1 yıl
Niye kocamın yanında eşarp yapmiyim? Yok bişey dediğimden değilde bir yanlışı falan mı var☺
- +1 yıl
Anladım çok teşekkir ederim🙈🙈
+1 yılHaklı değil mi. snecede
05 Yorumla- +1 yıl
Neye göre haklı?
- +1 yıl
@bayanmasaörtüsü biri geldiğinde ortun demesinden bahsediyorm
- +1 yıl
İyide kız burda nasıl yapılacağını sormuş :D Yeni kapanmış nasıl durmalıyım falan filan diye
- +1 yıl
@bayanmasaörtüsü yani bunun nasili yok yani kapatrsn biri geldiğinde 😊 o sana kalmis
- +1 yıl
İşte diyorum ya kız farkettiysen yorumlarda hem en rahat olup hem düzgün nasıl olacağını sormuş :)
Zorla mı oldu bu kapanma
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır tabii tüm gönlümle kapandım 🙄
Yazma takarsin
08 Yorumla- +1 yıl
Çok terletiyor o ya açık durmaktan yanayım
- +1 yıl
Elim ayağıma dolanıyo 😂
- +1 yıl
hahahaah hakketen bekletir benim ki ama sadece boneyle mi dursam diye düşünüyorum kaç gündür 😂
- +1 yıl
Bonesiz takmak yazmayı pek mantıklı değil bana höre sağdan soldan saçlar fışkırıyo 😐😑
+1 yılNiye bu baskı
04 Yorumla- +1 yıl
Bilmem ailesinden öyle görmüş
- +1 yıl
Siz niye bu baskıya evet diyorsunuz?
- +1 yıl
Baskı değil ki aksine bu benim hoşuma gidiyor sahipleniyor işte beni ☺
- +1 yıl
Ah ah ne desem ki kıskançlığınile sahiplenmeyi hep karıştırıyorsunuz umarım gözünüz açılırneysealan memnun satan memnun bana sözsöylemek. Düşmez mutluluklar
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar