Diyelim yaşayacağınız hayatı seçme şansınız var. Para, sevgili, eğlence ama samimiyetsiz bir hayat mı yoksa sıradan, rutin ama sevgi dolu bir hayat mı tercih ederdiniz? Mesela bu bey abinin gerçekten mutlu olduğuna inanmıyorum. Bir insan her gün bin kişiyle dolaşıp nasıl mutlu olabilir ki? Kendimi kandırıyor da olabilirim tabii. Siz ne diyorsunuz? Samimiyet mi, lüks mü?
Lüks içinde yalan bir hayat mı, sakin ama gerçek bir hayat mı tercih ederdiniz?
Adam reklam yaptığını kendi ağzıyla söylüyor zaten. O kadınların hepsiyle yattığını falan sanmıyorsunuz heralde.
Bir çeşit görgüsüz amerikan fantezisine oynuyor kendisi.
Onun dışında, lüks içinde yaşanan hayatların çok samimi, sade hayatların çok gerçek olduğuna da ben inanmıyorum, daha çok bir taraf ne mal olduğunu ortaya çıkarmışken, mütevazı yaşamak zorunda olan insanlar o hürriyete erişmemiş oluyor.
Üzerinde hakkaten düşününce, sıradan, rutin olan hayatlar daha samimiyetsiz.
Ayrıca rutin hayat dediğin şey insanın beynini uyuşturacak derecede sıkıcıdır. Sevgi falan hikaye istemem öyle hayatı.
sakın ama gerçek hayat diyen kızların % 90 ı lüks arabalı parlı kaliteli yaşayan erkek gördüğünde apışıp kalıyor ve onu elde etmek için elinden geleni yapıyor siz kime neyi anlatıyorsunuz ben buna defalarca şahit oldum kadınların % 75 i sevmese bile sırf zengin diye şuna bir kapak atsak yaşarız diyor böyle tipler bir sülük gibi yaşamaya alışmış tabi geri kalan %25 " canimsiniz" size herşey helal olsun 😊😊😊
Lüksten ister istemez sıkılır insan bir zaman sonra bence. Ve bu gibi insanların fotoğraflarda göründüğü kadar mükemmel bir hayatları yok bence. Bana göre yok aslında. Bana göre rezil, itici, bir amaca varmayan bir hayat. Herkesin dünya görüşü farklı
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
140
Cevap
154
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ama bu adamın işini biliyorsun demi :D :D ve bu işe nasıl başladığını neler yaşadıklarını biliyormusunda bu adamı örnek veriyorsun bence bu kişi bu soruya ters biz kızlara para verirken bu durum bu fotoda farklı kızlar adama para veriyor :) ve dünyanın en zenginleriyle birlikte olduğunu söylemişti böyle böyle zengin oluyor yani adam uçkuruyla para kazanan birisi istede istemesede mutlu zevkini alıyor herkes alacağını alıyor alan razı veren razı olduğunden herkes gerçek mutlu bence :) adamın hayatına hayranımdır. bu fotoda herkes gerçekten mutlu :) buna eminim :)
Lüksün, paranın olduğu yerde samimiyet zaten aranmaz buradan yola çıkarak da aslında ne kadar değerli bir şey olduğu anlaşılır. Yani yukarıda ki bey abi bir zaman sonra yeni bir arayışa yine çıkar ama bu sefer arayacağı şey yeni bir yatak arkadaşı olmaz...
Erkekler sizler gibi değil, basittir. O kadar parası olursa, etrafı kızlarla dolar. Hayat o'na güzeldir, evlenmez hiç. Yaşar gider öyle, yaşlanınca iş biter tabii öyle kalır mal gibi. Gençken tozunu attırır ama etrafın. :D Ha ben öyle olamam. Param olsa, yine nezih bir şekilde yaşarım. Lüks hayatı isterim de, iyi bir evde oturmak, iyi bir işim olması anlamında. Çapkınlık için değil.
Yani bu adam mutludur, merak etme sen. :D Erkeklerin istediği şeyleri yapıyor, hayat güzel. Parası da bol, sıkıntısı yok. :D Aşk, sevgi derdinde değil o.
Bu adam mutsuz oylemi? Ya su fakir edebiyatini birakin artik adam catir catir zinanin dibine vuruyor en sonunda bir kadinla evlenip mutlu mesut cocuklariyla yasayacak bizim fakirlerde hala gercek hayatlariyla surunmeye devam edecek 😂Hayati sirlar dunyasi saniyorsunuz ama oyle degil.
@MuhammedAliSavat kimine gore asil hayat kimine gore degil bu arada bana cekici gelse yapardim ortadoguda dogdugum icin bana cazip gelmiyor.
Biz burda hayirlisi sukur diyerek kucucuk bebeklerin savasta olmesine sahit olurken adamlar her turlu gunah haram dediginiz seylerle resmen kendilerine cennet hayati yasatiyor yani sorun bu adamda degil paraya kole olan fakirlerde..
o kadar parayla hic kimseye güvenip ilişki yaşayamassın bunu asla unutma parası cok olan kisi her zaman günlük yaşar çünkü evlendiği zaman boşanırsa elinden gideceklerden korkar halbuki günlük yasadıkları 1 yılda bosandığı zamanla gidiceklerine eş değer ama zengin kafası bu mantıkla çalısır günlük yaşarlar
Bir miktar samimiyete battıktan sonra insan yalan hayatla kendini tatmin etmekte zorlanır, ben sahtelikte huzur bulabileceğimi sanmıyorum. Bu biraz bildiğin şeyleri unutamamaktan kaynaklanıyor. O hiç öğrenmemiş demek ki.
Bu, şu şekliyle yargılanası bir durum değil, fakat birilerinin aşırı zenginliği birilerinin sefaletine yol açıyorsa, yani sonuçları nedeniyle yargılarım.
Bu adam mutlu değil ki. Milleti kendine özendiğini bildiği için mutlu. Yani sadece bir takım üstünlüklerden dolayı. He ama dertsiz tasasız olması bir takım mutluluk sağlayabilir. Ama gerçekten onu seven kaç kişi vardır bilinmez. Benim bildiğim kadarıyla yanındaki bütün hatunlar ve arkadaşları parası yüzünden varlar.
Hep duamda yer bulan şudur:Allah beni hiç kimseye muhtaç etmeyecek kadar sağlıklı kılsın. Rızkımın peşinde gideyim. Muhtaç olmayayım kimseye. Dostuma bile muhtaç olmayayım. Neyse sorunuza gelince sakın bir hayat daima tercihimdir.
Lüks içinde gerçek bir hayatı herkes hak eder. Dan Bilzerian gibi abartılı değil tabi :) Sadece ekonomik olarak yeterli ve eğlenceye de para ayırabilecek bir düzeyde olmak idealdir.
duygusal biri olmadığım için lux öyle de sevmiyolar böyle de maddi durumum cok iyi olmadığı halde herkes samimiyetsiz ve assagilik en azindan param olsun istediğim gibi kullanayim
Kendini kandırıyorsun, para olduktan sonra huzur da olur. Yanına para alma bakıyım gerçek hayatında kalıyor mu? tabi ki birinci şıkkı seçiyorum lüks içinde bir hayat.
Demet Akalın'da mı huzur yokmuş? hahahaha sizde yediniz, kafam kadar pırlantasını o yüzden mi her fotoğrafında gözümüze sokuyor, aaçın gözlerinizi biraz ya :)) @desssaaas
Her istediğimizi yaşayamıyoruz maalesef. Bize ne sunuluyorsa onu yaşıyoruz. Bununla ilgili seçim yapamıyoruz ama seçim yapmak gerekirse fazla lüksü seven biri değilim. Samimi bir hayat yaşadığımı düşünüyorum 😂😂
Ben şu an sakin mutsuz gerçek bir hayat geçiriyorum Şuanda samimiyetsiz olan kısma geçebilirim bence :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
herşeyin bir dozu var o dozu aşmamak lazım. mesela bu adam dan bilzerian, herkes tanıyor hemen hemen hayatını biliyoruz az çok. bu yaşında 2 kez falan kalp krizi geçirmiş. bu tarz hayatlar insanı hem fiziksel hem de ruhsal olarak çökertiyor bence.
valla yeri gelince kendimden bile uzaklasmak istiyorum insanlara hic tahammülüm kalmıyor ne kadar az insan o kadar iyi. para pul dostluk ne ki hepsi bir yere kadar..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
tadina varmadigin icin inanmiyorsun bilmedigin icin inanmiyosun normaldir para sadece yasam standartini degil bakis acini da degistirir
Ülkecek standartlarimizi yukseltip luks yaşayabiliriz ama kanalı dar tutup bundan faydalanan insanlar ve bunada politika adi veriliyor. Lanet olasi bir luks olan şey neden yalan olsun. İlla herşeyin sahte olmasına gerek yok
En İyi Cevaplar