Cesaret mi güç mü?

bencede güç çok önemli ama kafam karışıyor? ya bizim okulda lise4 gidiyorum son senem bunlarla 4 senedir aynı sınıftayım hep gçiştiriyom artık kafayı yicem 2. döneme bilmiyorum ben istemiyorum artık demeicem bunlarla 2 çocuk uzun boylu ve kalıplı ben normalim biraz zayıfım ama bunlar beni bilek güreşinde yener ama yenmişliğimde var bir kaç ker egüçlüyüm yani onu söylicem kendimde 2 kat adamı kavgada kaldırıp atmışlığım var ciddi söylüyorum neyse bunlar güçlü aga ben ciddi söylüyrum bu i*neler yüzüne eve kum torbası bile aldıp spor iyi yapmıştır demiştinizde işim olmazdı basket oynuoyurm zaten nese bunla biri ile güreştim p*ç cidden güüçlü beni kaldırdı havaya şe*efs*z
sonra iinince yere daldım direk neyse bunla 2. dönem kesin kavga edicem bu benden güçlü uzun kalıplı bu arada dayanıklığım bu şerefsiz birde bana kürt s*ker felan diyor kürt beyler nabim buna cesaret mi güçmü? bu ceseratli gellan kaga felan diyor bu arada kürtler toplayıp felan değil bu tek yani iyi ola tek dalıyor bu aga artık bunu susturma vakti geldi vatanıma küfür ediyor ben dellenme başladım ayırdılar bir ara edyoz diye kavga anneme küfür ediyor i*ne nabim indirmem lazım bunu beyler o yüzden güçü hemen yakalayamayağım için orrtaya yiğitlik mertik cesaret kalıyor nabim söyleyin korkmuyorum dalıcam artık bak anneme ediyor yapamıcağınıbiliyorum vatanıma asla yapamaz onuda ama ben edilmesini sevmiiyorum vatana nabim olm
Cesaret mi güç mü?