Batı Avrupalılar neden daha esmer?
Doğu Avrupalılara göre?
Doğu Avrupalılara göre?
İspanya dışında az da olsa Portekizliler hariç kimse esmer değildir genel olarak. illa esmer arayacaksak, Latin Amerikayı gezmeye gidebiliriz. 😉😉
Fransızlarda da esmer çok.
Ayrıca Almanlarda Ruslara göre daha esmerler genellikle. Üç gün arayla Ruyayı da Almanyayı da gezdim.
Onlar Cezayir kırmaları. orhinal esmer yok fransada. ekseri sarışındır fransızlar
Almanların esmerliği ruslara göre çok olması gayet doğal. Rusyada güneş mi var sanki allah aşkına güzel kardeşim.
Rusuyada günş tabi ki de yok kibar kardeşim. Ayrıca, ben Fransaya da gittim. Sarışından çok Esmer vardı Fransada. Pariste.
Bak sevgili din kardeşim. Fransada esmer çok demek ile Fransızlar esmer demek ayrı şeyler. Fransız ırkı sarışındır. Paristeki esmerlerin Fransa vatandaşı ya da melez olmas olasılıklar bşr hayki yüksektir. Örneğin Moğollar genelde beyazdır, ama esmerde bulunur. farklı ırk evlilikleri bunu doğurur. Tıpkı Egeli bir erkek ile doğulu bir kadından olan çocukların esmer ve sarışın olma ihtimali gibi. 😊😊
Fransızlar Kelt kökenli değil mi?
Evet. Aslında Avrupanın Batısı genelde Kavimler göçüyle şekillendi. Şuanki İsveç Norveç Civarı insan tipleri tüm avrupada etkindi. Fakat Zamanla dünyanın yeni yerleri keşfedildikçe avrupada bu soy değişiminden nasibini aldı. Örneğin Almanlar Tamamiyle beyaz bir ırk iken Romanın etkisiyle çeşitli ten gruplarıyla etkilişim haline geçtiler. günümüzde durumları belli. Fransızların İlk aşamada kendi öz ırkı veya rengi nedir tam bilmşyorum. araştırmadan birşey söylemem yanlış olur. ama Esmer kökenliği olmadığı aşikar.
Neden aşikar?
Fransızlar esmer olacak bir coğrafyada yaşamıyorlar ondan. Sadece dna kodları ile renk belirlenmez. Yaratılış fıtratında çöl insanlarının derisi neden siyah ise Fransızların da o yüzden siyah değildir. mantık bu kadar basit aslında.
Esmer demek derisi siyah demek değil ki :D Esmer demek koyu renk saçlı ve açık buğday tene sahip olmaktır.
Ben onu örnek olarak söyledim. yoksa esmer ile siyah inci insanları ayırt edebiliyorum.
Fransanın Akdenize kıyısı var?
Ablacım dediklerinin ya da dediklerimin hepsi doğru ya da yanlış bir kenara bırakarak soruyorum. Esmerleri sevmediğinden mi yoksa Fransızlara garezinden mi taktın sen bunlara 😂😂 Başka soru sor onları tartışalım. Ya salla akdenizi sana bişey olmasın toprağım 😊😊😊
Sağolasın da esmerleri ya da Fransızları sevmiyoru diye bir şey yok. Yanlış anlaşılmasın. Sonra ismim renkçiye ya da ırkçıya çıkmasın :D
Valla ben yeri geldi mi etnik köken üzerinden çokda güzel ırkçılık yapıyorum. Hakedene yapacaksın.
Öyle bir şey yok. Sadece İspanyollar'la, Portekizliler esmer
İskandinavya ne zaman Batı Avrupa oldu?
Cevap
3Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar