selam arkadaşlar ben isviçreden geliyorum, biliyorum çok günah ama yinede kararlıyım. ben büyü yapan bir hoca arıyorum. iki hafta sonra eskişehirde olçam, herşey ayarlamış gitmek istiyorum. lütfen sorumu ciddi alın, ve bir hoca tanıyan olursa bana tel verirseniz veya adres çok sevinirim. ne büyü yaptırmak istiyorum: Bana kötülük yapan aileye, beni benim ailemden koparan aileyi ve bana en büyük acı veren aileye yaptırmak istiyorum: kısa: sevdiğim oğlan beni kandırdı ve namusmu kirletti bunu ailem öğrendi ve ben şimdi yapa yalnız kaldım. kimsem yok ne arkadaş ne ailem hiç birşeyim yok. allaha haval etmek yetmiyor!
Merhaba cincik kardeş;
Böyle birşeyi aklından dahi geçirme.. Hem günahı büyük hem de o büyü gelir seni bulursa o zaman yandım anam dersin.
Ayrıca şu saçmalık beni çıldırtıyor
ulan hoca diyorsun bir de büyü diyorsun
Hoca büyü yapar mı çocuğum yavrucuğum ?
Demek sevdiğin göbel seni kandırdı ve dul koydu. Vay hayvan herif vay.
Kardeş biz buralara bağırıyoruz yırtınıyoruz, kızlar kızlar nikahsız dalaksız iş çevirmeyin diye..
Zina etmişsin.. Kimse kimseyi kandıramaz bunda. Sen nefsine uymuşsun..
Şimdi git tevbe et; kendini Rabbının yoluna ver
Günah üstüne günaha giriyorsun
İyice batırdın kayıkları..517 Yorumla
İkizler+1 yılMedyum ilbayı Tavsiye ederim.
Şuradan ulaşabilirsiniz kendisine 555 893 8245
Koç+1 yılSelam canım medyum mehmet hocamı aramanı önerebilirim 1 kac arkadas işlem ve büyü yaptirdik kesin sonuclar aldık telefonunu yaziyorum 0532 608 64 84
Aslan+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
Terazi+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
Boğa+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
Boğa+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
Koç+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
Aslan+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
İkizler+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
Koç+1 yılValla arkadaslar ben daha önce bir hocayla görüstüm bir arkadasımın tavsiyesi ile telefonla görüstüm hic yüzyüze gelmedim bir işlem icin basvurdum anlayıslı bir hoca kendisi işlem yaptirdim başarılı sonuc aldım önerebilirim istanbuldan isteyenler bir danısabilirler Mehmet hoca genc bir hoca telefonda sesi gen geliyor ama sanırım medyum kaybetmiştim telefonunu ama sora internetten buldum yine 0532 608 64 84 tavsiye edebilirim
Kova+1 yılValla arkadaslar ben daha önce bir hocayla görüstüm bir arkadasımın tavsiyesi ile telefonla görüstüm hic yüzyüze gelmedim bir işlem icin basvurdum anlayıslı bir hoca kendisi işlem yaptirdim başarılı sonuc aldım önerebilirim istanbuldan isteyenler bir danısabilirler Mehmet hoca genc bir hoca telefonda sesi gen geliyor ama sanırım medyum kaybetmiştim telefonunu ama sora internetten buldum yine 0532 608 64 84 tavsiye edebilirim.
Yengeç+1 yılValla arkadaslar ben daha önce bir hocayla görüstüm bir arkadasımın tavsiyesi ile telefonla görüstüm hic yüzyüze gelmedim bir işlem icin basvurdum anlayıslı bir hoca kendisi işlem yaptirdim başarılı sonuc aldım önerebilirim istanbuldan isteyenler bir danısabilirler Mehmet hoca genc bir hoca telefonda sesi gen geliyor ama sanırım medyum kaybetmiştim telefonunu ama sora internetten buldum yine 0532 608 64 84 tavsiye edebilirim.
Yengeç+1 yılSelamlar bütün sıkıntılı arkadaslarım icin yaziyorum gercek bir medyuma ihtiac duyanlar icin tabi herkes bos yorumlar yapmasınlar lütfen herkesin sıkıntısı kendisine büyük gönül rahatliğim ile tavsiye yapacağım. ünlü medyum mehmet hocayı tanımayanınız azdır bu işlerle ilgilendiyseniz tabi araştirmalar yaptiysanız ismini cok görmüşsünüzdür bende internet sitelerinden alarak aradım danıstım işlem yaptirdim sonrasında görümcemde işlem yaptirdi ikimizde cok iyi sonuclar aldık kendisine söz verdim heryerde yorumunuzu yazicam die sözümü tutuyorum ve medyum mehmet hocayı mutlaka büyü bozma ve yapma konusunda cekinmeden arayabilirsiniz sorunsuz işlemler kesin cözüm sizi bekliyor herkes sağlıcakla kalsın Mehmet hocanın telefonu 0532 608 64 84
Boğa+1 yılSelamlar bütün sıkıntılı arkadaslarım icin yaziyorum gercek bir medyuma ihtiac duyanlar icin tabi herkes bos yorumlar yapmasınlar lütfen herkesin sıkıntısı kendisine büyük gönül rahatliğim ile tavsiye yapacağım. ünlü medyum mehmet hocayı tanımayanınız azdır bu işlerle ilgilendiyseniz tabi araştirmalar yaptiysanız ismini cok görmüşsünüzdür bende internet sitelerinden alarak aradım danıstım işlem yaptirdim sonrasında görümcemde işlem yaptirdi ikimizde cok iyi sonuclar aldık kendisine söz verdim heryerde yorumunuzu yazicam die sözümü tutuyorum ve medyum mehmet hocayı mutlaka büyü bozma ve yapma konusunda cekinmeden arayabilirsiniz sorunsuz işlemler kesin cözüm sizi bekliyor herkes sağlıcakla kalsın Mehmet hocanın telefonu 0532 608 64 84
Boğa+1 yılSelamlar bütün sıkıntılı arkadaslarım icin yaziyorum gercek bir medyuma ihtiac duyanlar icin tabi herkes bos yorumlar yapmasınlar lütfen herkesin sıkıntısı kendisine büyük gönül rahatliğim ile tavsiye yapacağım. ünlü medyum mehmet hocayı tanımayanınız azdır bu işlerle ilgilendiyseniz tabi araştirmalar yaptiysanız ismini cok görmüşsünüzdür bende internet sitelerinden alarak aradım danıstım işlem yaptirdim sonrasında görümcemde işlem yaptirdi ikimizde cok iyi sonuclar aldık kendisine söz verdim heryerde yorumunuzu yazicam die sözümü tutuyorum ve medyum mehmet hocayı mutlaka büyü bozma ve yapma konusunda cekinmeden arayabilirsiniz sorunsuz işlemler kesin cözüm sizi bekliyor herkes sağlıcakla kalsın Mehmet hocanın telefonu 0532 608 64 84
Boğa+1 yılBuradaki yorumların cogu doğrudur arkadaslar cünkü bende buradaki yorumlardan yola cıkarak bir arkadasın yorumu benim durumunmla aynıydı nişanlıydım ve nişanlım yüzük atmişti ve aileme karsı cok mahcuptum cünkü ailemi karsıma almıstım onun icin Mehmet hocamla iletişime gectim cok yardımcı oldu baglama ve geri getirme büyüsü yapti şu an tekrar baristik attiği yüzügü geri taktı cok teşekkür ederim bu siteye ve Mehmet hocama benim durumumdakiler icin yaziyorum Mehmet hocamla calısabilirsiniz iletişim nosu 0532 608 64 84
En İyi Cevaplar
+1 yılBüyüye bulaşmadan dahi intikam alabilirsin , bunun için havas ilmini bilen hocalar var , hak edeni cezalandırmak normal , ama kimse için günaha girmeye değmez ve büyü affedilmeyen büyük günahlardan o yüzden büyüden uzak durmani tavsiye ederim sonuçta büyünün sana bu dünya da ve ahirette zararı olacaktır
00 Yorumla
senı anlıyorum dıyemem anlayamam ama gunahını bır kenara bırak artık buyu yapa bılen ınsan yok buna emın ol paranı boşa harcama 2.si intikam istiyorsan kendın yap bunu kendi kendine olmasını bekleme ya kendın yap ya da böyle seylerden umut bekleme kendıne yol cız
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
+1 yılİstanbul da aslen mısırlı olan uzun zamandır İstanbul'da yaşayan tanidigim güvenilir sağlam ve kaliteli işlemler yapan bir hocam var. Nisanlimdan ayrılmıştım epey aileler arasında da kavgalar olmuştu. Hocamin sayesinde tekrar eskisi gibi olduk, herkese tavsiye ederim. Bana eylulkaratepe35@gmail. com adresinden ulaşan arkadaşlara iletişim bilgilerini verebilirim.
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 622 cevap paylaştı. büyü falan boş işler. sakın bunlara inanma. birisini bulup büyü yaptırırsan eğer, boşuna para vermiş olursun sadece. hepsi üç kağıtçı. senin gibileri büyü yapabiliyorum diye kandırıp paralarını alıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBize de yıllar önce babaanem ve dedem büyü yaptırdı. Babam hastalandı ve doktorlar hastalığına isim bulamadı. Abime sünnet hediyesi diye verdiği yorgana domuz yağı sürmüşler. Daha bir sürü bu şekilde uğraşları vardı. Bize yaptıklarından dolayı hiçbir şekilde hak helal etmiyorum ikisinede. Rabb'im'e havale..
02 Yorumla
Kova+1 yılBirini bulabildiniz mi
Akrep+1 yılBana acil ulasabilirmisiniz
Şehir şehir gezmenize gerek yok büyü dedğiniz şey Abd'de olsanız bile gelir sizi bulur.
Ancak ailenizin sizi sevmesini sağlayabiliriz...
İsterseniz bize ulaşın...10 Yorumla
+1 yılbu kin bu öfke bu siddet ateş kusarcasına intikam ateşiyle yanan birine hele hele işin içine namus girdiyse yardım edecek bir hocamı desem ermiş mi desem birini tanıyorum Allaha inancın varsa imanın kuvvetliyse o kişinin iletişim bilgisini verebilirim
09 Yorumla
Kova+1 yılBenimle irtibata geçebilirmisiniz rica etsem
Kova+1 yılFalci ve işlem yapabilen en iyi tek tanıdıgım hoca hülya hocadır bir cok kez işlem yaptirmiş ve dolandırılmıs kişi olarak yaziyorum hülya hocadan şaşmayın derim kesinlikle gönül rahatliğim ile tavsiyemdir şimdiden iyi işlemler demekden baska bişey gelmior aklıma numarasi 553 851 04 51
Boğa+1 yılBenimle irtibata gecermisin
Koç+1 yılKim banada söylermisin
İkizler+1 yılBana ulaşırsınız çok minnettar kalırım.
Çok üzücü ve utanç verici de olsa öyle bir durumdayım çıkış yolum da yok
Boğa+1 yılBenimle de irtibata geçer misiniz?
Koç+1 yıl@Krenla banada
Aslan+1 yılBana da söyler misin? Xper puan yetersiz benum. yazamıyorum size. Yazar mısın rica etsem bana
Başak+1 yılbana da lütfen
+1 yılBuradan bir arkadasin tavsiyesi ile gittiğim işlem yaptirip sonuç aldıgim ilmine hayran kaldigim bir insan var. Görüşmek isteyen arkadaslara yardımcı olabilirim. Bana gamzeozcelik1987@gmail. com dan ulaşabilirsiniz. Kendisi yildiznagmeye ücretsiz olarak bakiyor.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, mucizlere inanmazdim ama yasayarak bunu gördüm. Gecirdigim sıkıntılı günleri, yaşadığım acı olayarı asmamda bana vesile olup mucize yaşatan bir hocam var. Sıkıntısı olan arkadaslarım bana aysunndenizli.20@gmail. com adresinden ulasabilirler, elimden geldiğince yardımcı olabilirim. İsinin ehli guvenilir bir insan arayan arkadaşlarımın maillerini bekliyorum.
01 Yorumla
Kova+1 yıl@berna26 aysunndenizli.20@gmail. com adresinden ulasabilirsin
+1 yılMerhaba, konusunda uzman çok iyi, guvenilir ve işini çok iyi yapan bizzat gidip şifa buldugum bir insan var. İhtiyacı olan arkadaslara yardımcı olabilirim bu konuda, kendisi cok iyi yildiznagme bakiyor. Bana sibelbaylan.06@gmail. com adresinden bana ulaşabilirsiniz. Kendisi ücret talep etmiyor arkadaşlar.
00 Yorumlabir hoca var eşim Evi terk etmişti başkasıyla yasıyodu 6 günde ger getirdi istersen tavsiye edebilirim arar görüşürsün
120 Yorumla
Koç+1 yılKim o
Yay+1 yılBanda soylemırsın
Yay+1 yıl
Koç+1 yılBana yaza bilirmisin
Bana acil lazim lüften
Koç+1 yılBanada
Boğa+1 yılTelefon verirmisin
Yay+1 yıl@Önemsiz91 banada ulasirmisiniz
Aslan+1 yılBana ulaşırmısınız lütfen
İkizler+1 yılBana da yazar misiniz lütfen çok kötü bir dönemdeyim
Yay+1 yılKim bu hoca? Söyler misiniz?
Balık+1 yılNumarasını alabilir miyim eşim için istiyorum
Aslan+1 yılNosunu veririmisiniz lütfen
Oğlak+1 yıl@Az2013 bulabildiniz mi birisini
Oğlak+1 yılBilgi verir misiniz
Akrep+1 yıl6 günde geri getiren hoca varsa gelsin ömür boyu ona çalışırım.
Arkadaşlar büyü ok gibidir. Rabb-ül Alemin'in huzuruna gider eğer ki o kul kaldırabilirse büyü gerçekleşir.
Büyü nedir? Nasıl yapılır? Sonuçları nelerdir?
Kur'ân-ı Kerîm'de geçen sihir kelimesi büyü anlamını da taşımakla birlikte sihir büyüden daha geniş kapsamlıdır; büyü ile sihrin bazı şekilleri arasında farklar vardır. Öte yandan Türkçe'de büyücü ile sihirbaz aynı anlama gelmemektedir. Sihirbazlıkta gözü, görüşü aldatan, hokkabazlık, el çabukluğu ve renk yanıltmasına dayanan bir sanatı yürütme anlamı da vardır. İllüzyonizm, manyetizma, hipnoz, telepati gibi teknikleri uygulayan sihirbazdır. Büyücü ise iyi veya kötü varlıkların yardımını sağlayan, büyü tekniğini, usullerini, tılsımlı sözleri, iksirleri, uygun materyali, muskaları, diğer ilgili maddeleri bilen ve kullanan kimsedir. Cadılar ve kâhinler büyücülerle karıştırılırsa da aslında onlarınki bir teknik değil şahsî kabiliyettir.
Nasıl yapılır?
Büyü evrensel enerji kaynakları yardımı ile gerçekleştirilir. Bunların başında da ateş, su, toprak ve hava gelir. Diğer bir terimle cinler alemi ile iletişime geçerek kabilelere mihir verilerek yapılan haram işlerdir. Aşk büyüsü eş veya sevgiliyi kendinize bağlamanız için yapılır. Bağlama büyüsü genellikle evli çiftlerin yakınlaşması için uygulanır. Papaz büyüsü hem aşık edip hem de bağlanması için yapılır. Kara büyü bir düşmana zarar vermek için yapılır. Boşanma büyüsü evli kişilerin herhangi bir sorun yaşamadan boşanmaları için yapılır.
Metafizik-Parapsikoloji alanında tecrübeli insanlar ile tanışmanız size güçlü ilim sahibi olduklarını kanıtlayabilecek hoca diye tabir edilen medyumlar sizlere yardımcı olacaktır.
Akrep+1 yılSimya ilmi Remil ilmi ve en bilindik havas ilmi...
Ve Ledün İlmi.
Bu ilim sahibini bulursanız kölesi olun.
2019 yılında ayrıldığım eşimin geri gelmesi için uzun uğraşlar verdim. Sivasta kangal ilçesine bağlı küçük bir mahallede oturan genç bir adam ile tanıştım rast gele. Balıklı kaplıcada kısa bir tatile gitmiştim. Ehli tasavvuf olması çok dikkatimi çekti. Beyaz cübbe sarık ve şalvar giymesi ilk başlarda çok komik geldi. Sanki birilerine kendini ispat etme çabası var gibi. ilk başlarda inanmadım. Her gün başka camide namaz kılıyor çocukları toplayıp ayet hadis anlatıyor. çok garip geldi. oradaki insanlar hürmet ediyor. her gün bir evde iftar yapıyor. şarlatan sandım. kaplıcada bulunan mescitte namaz kılmaya gelmiş bir gün. rast gele gördüm yine. o gün cuma idi. bende gittim. namazı o kıldırdı. okuduğu kurana aşık oldum. kimse ile konuşmamama rağmen yanına gittiğimde tebessüm etti elimi tuttu salavat getirdi. hal hatır sordu. bir çay ısmarlamak istedim. oruçlu olduğunu söyledi. ramazan ayında değildik. böyle bir adamın oruç borcunun olma olasılığı da düşük geldi sordum. yılın 7 ayını oruçlu beş ayını oruçsuz geçirdiğini söyledi. nedenini sorduğumda allah ile kulunun arasında dedi. biraz sohbet ettik. birden konu bana geldi. sanki her an yanımdaymış gibi anlattı olanları. onu gördüğüm yerleri düşüncelerimi geçmişte yaşadıklarımı. hatta eski kaynanamın elinin üzerinde bulunan yanık izinin sebebi ben olduğumu helallik almam gerektiğini, bu yüzden yapılan büyünün tuttuğunu falan. içki içiyordum yalan yok. illegal sitelerde bahiste oynuyordum. o adamla tanıştıktan sonra ne zaman harama gidecek olsam sesini duyuyordum.
Akrep+1 yılbir zaman sonra yanına gittiğimde sordum bunu. biz elini tuttuğumuzu cennete girene kadar bırakmayız dedi. kısa keseyim dönmem gerekti tekrar. döndüğümde yine aynı ben. bir gün kız arkadaşımla haram ilişki yaşayacakken duş almak istedim. duşa hazırlanırken sanki yanımda gibi yapma dedi. bir kaç kez. duymamazlıktan geldim. sonra kız arkadaşımın yanına geldim oturdum elini tuttum öpmek istedim bir anda ağır bir tokat yedim. böyle kulakları çınlatanlardan. bayılmışım. o an onu gördüm suretiyle karşımda. bana bir sürü şey anlattı. en son anlattıklarının aramızda kalması gerektiğini iki kişinin bildiğinin sır olmadığını yoksa sırların sahibinin ona bir daha sır vermeyeceğini söyleyerek yorganımın ucunu tarif etti. kendime geldikten sonra kız arkadaşımı gönderdim bir şekilde yorganın içini açtığımda bir sürü diş ve çok küçük bağırsak parçaları buldum hala yeni gibi. sonra soluğu sivasta aldım. ama adam İstanbul'da yaşıyormuş. sordum orada burhan diye bir adam vardı yakın arkadaşı hatta halifesi falan dediler. o genç İlm-i Ledüne sahip biriymiş. onunla konuştuğumda eğer ki ihtiyacın olursa o seni bulur dedi. bende döndüm. o gün bu gündür namazımı aksatmam içki kumar zina işlemem. eşimi hep geri istedim şimdi allaha bıraktım.
büyü ile muska ile uğraşmayın. bulabilirseniz bu adamı bulun bulamazsanız allaha bırakın bir dostunu gönderir size.
Koç+1 yıl@karbeyz nekadara yapiyor
Aslan+1 yılBana da söyler misiniz lütfen
Koç+1 yılCitimisin lütfen banada yardımcı olurmusun
Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Allah a havale etmek yetmiyor mu ? sen desene benim içimdeki hırs ve kin büyüdü diye. uğraşma o işlerle zararlı çıkarsın
00 YorumlaKanka ben yapabiliyorum. Buyunun gucune gore para aliyorum. Buyulerim 50 dolardan basliyor
Ayrica papazim ve bir cok combo bilirim. En son cin cikardim cikardigim cinle iliskiye girdim o derece profesyonelim00 Yorumlabir hata yapmışsın
bunuda başka bir hatayla düzeltemezsin
ALLAH C.C. YASAKLADIĞI BÜYÜDEN
HAYIR BEKLEME
bu büyü yüzünde acı çeken insanlar tanıyorum
YAZIK ETME KENDİNE
ALLAH C.C. TEVEKKÜL ET00 Yorumlazorlamı yaptı zorla yaptıysa polise ihbar et zaten yargılanır yok zaten zorla yoksa vermicektin verirken bizemi sordun simdi soruyorsun iyi olmus neymis seviyormus .d.d.d..d
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,8b cevap paylaştı. bende istanbulda cinci arıyorum acil duyan bilen varsa yazsın :P
09 Yorumla
Kova+1 yılMerhaba buldunuz mu siz
Balık+1 yıl@alyazma eee bulabiliniz mi birini
Boğa+1 yılbulamadım :(
Koç+1 yılÖzelden yazın numara vereyim amca çok iyi para almadan yapıyor işiniz olursa ne verirseniz diyor öncesinde de hayır yapın diyo
Kova+1 yılmerba adalarda biri var demisn yardimci olirmusunz nasil ulasabilirm
Koç+1 yıl@esesliseza 0543 456 09 69 numarası bu arayın adam yardımcı oluyor bende İnternete aldım numarasını gerçekten çok yardımcı oldu köpekleri çok seviyor işinizi yapmak için köpek maması alın köpekler yerken fotoğraf atın diyor sonra yapıyor isinizi
Terazi+1 yıl@Mustiaras merhaba konuyla ilgili yardımcı olabilirmisiniz
Koç+1 yıl@alyazma buldunuz mu
Başak+1 yılbuldunuz mu
Bence herkesi dinle ve yapma hiçbir şey buna değmez. Bu kadar büyük bir günaha girme.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 3,2b cevap paylaştı. ne kadar büyü yapan varsa yaptıran varsa onu yapıyorum diyen varsa hepsinin taaaaa mk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYardımcı olabilirim kardeşim sana çok iyi bir hoca var tanıdık. İşi gücü rast gelsin allah dostu birisi hiç birşeyde de gözü olmayan birisi
043 Yorumla
Boğa+1 yılBana o hocanin iletisim bilgilerini verirmisiniz
Cevap sahibi+1 yılBurdan veremem kardeşim sayfada da yeniyim özeli yok mu buramın
Kova+1 yılMerhaba benimle iletişime geçebilirmisiniz rica etsem
Yengeç+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
Boğa+1 yılYazarmisin
Aslan+1 yıl@Sevgikelebeği26 05358855000
Koç+1 yılBana da yazarmısın
Koç+1 yılValla arkadaslar ben daha önce bir hocayla görüstüm bir arkadasımın tavsiyesi ile telefonla görüstüm hic yüzyüze gelmedim bir işlem icin basvurdum anlayıslı bir hoca kendisi işlem yaptirdim başarılı sonuc aldım önerebilirim istanbuldan isteyenler bir danısabilirler Mehmet hoca genc bir hoca telefonda sesi gen geliyor ama sanırım medyum kaybetmiştim telefonunu ama sora internetten buldum yine 0532 608 64 84 tavsiye edebilirim
Boğa+1 yılmerhaba ben size mesaj atamadım ama takip isteği gönderdim
iyi hoca demişsiniz ama bilgi almak istedim sadece
şimdiden teşekkürler
Boğa+1 yılBana da yardımcı olur musunuz?
Koç+1 yıl@Melissabal banada
Koç+1 yıl@Sevgikelebeği26 Banada lazim i
Boğa+1 yılÇok acil banada verirmisin kardeşim
Boğa+1 yılnolur bana da yazın
Boğa+1 yıl@Lckayra size bu deniz5835 adlı arkadaş ualaştı mı. nolur ban ada verin bu hocanın bilgilerini
Yay+1 yılBanada ulaşır misiniz nolur
İkizler+1 yıl@Sevgikelebeği26 olumlu sonuc aldinizmi Siz?
Oğlak+1 yılYazabilir misin bana özel mesaj bölümün den buradan yazamıyorum xper seviye düşük diye
Yay+1 yıl@İmposible01 bana yazarmisiniz lütfen takip ettim sizi
Oğlak+1 yıl@Ömsur xper seviyesi düşük oldupu için yazamıyorum. Sizin konuştuğunuz bir bayan var onunla bende konuşuyorum. Onunla iletişime geçerseniz o yönlendirir sizi
Yay+1 yıl@İmposible01 takibi kabul edin size yazayim hangi bayan?
Yay+1 yıl@Sevgikelebeği26 bana da yardimci olur musnz lutfen?
Yay+1 yıl@Sevgikelebeği26 merhaba
Yay+1 yıl@Mavilim788 kim
Yay+1 yıl@Mavilim788 hayır daha aramadım
Yay+1 yıl@Mavilim788 kim bu hoca sonuç aldınız mu? Nerde kendisi
Yay+1 yıl@Mavilim788 bir arkadaşım gitmiş ama adam kapıyı bile açmamıl
Yay+1 yıl@Mavilim788 hayır
Yay+1 yıl@Mavilim788 sizinle özelden konuşabilir miyiz
Yay+1 yıl@Mavilim788 mesaj ayarlarını açarsan mesaj atıcam burdan
Balık+1 yılUlaşabilen oldumu?
İkizler+1 yılBana da yazar misiniz lütfen çok kötü bir durumdayim
Aslan+1 yılSonuç alan oldu mu bana yardım eder misiniz
Balık+1 yılNumarasını alabilir miyim
Aslan+1 yılNumaraini verirmisiniz
Oğlak+1 yıl@ylcn739 bulabildiniz mi birisini
Oğlak+1 yıl@Az2013 n’aptınız birisini bulabildiniz mi
Oğlak+1 yılHala burdaysan dm den yardimci olurmsn
Koç+1 yıl@Mavilim788 nekadara yapiyor
Koç+1 yılbanada yollarmisin noyu rica etsem
Başak+1 yılyardımcı olur musunuz
Başak+1 yıl@Sevgikelebeği26 ulaştnız mı
Başak+1 yıl@Herkes122 nerdeymiş yeri yardımcı olur musunuz
+1 yılsaçmalığa bak tecavüzmü etti zorlamı yaptı...her evlencem diyene ne yatıyosunuz bilmemki
00 Yorumla
+1 yılBüyü yaptırmak şeytanidir. İsterseniz risale açabilirim size. rahmani işlerde maddi talep olmaz sadece dua etmeniz yeterli
Büyüden ve yaptirandan uzak durun00 Yorumla
+1 yılBildiğim çok hoca var ama kötülük için bence yapmayın Allah'a havale edin izleyin kimsenin yanına kalmaz iyilik için derseniz size yardımcı olurum insagram erkanyıldırım11.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar bu dunyada belasi.i bulacaktir bence onlarin gunahinida yuklenme yasin genc hayat uzun bir yol
00 Yorumla
+1 yılAllah islah etsin ne diyelim bütün bunları altına yatmadan önce düşünseydin hacı hoca aramazdın
00 YorumlaKardeşim umarım yardımcı olur sanada ben iki ay önce işlem yaptırdım pek herkes ile ilgilenmiyor rica et artık 5454431826
02 Yorumlapara pula gerek yok kararında kesin eminmisin onu söle başlarsan bunun dönüşü olmaz iyi düşün karar ver
18 Yorumla
Yay+1 yılHocanim bama bilgilerini verirmisizniz lutfen cok acil
Koç+1 yılBana da söylermisiniz
Koç+1 yılBanada
Oğlak+1 yılBana da yardimçi olur musun
Yay+1 yılKim var?
Aslan+1 yılBana da ulaşır mısın nolur
Kova+1 yılbanada ulasir misiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyü gibi bir şey yaptırırsan en büyük zarara kendin uğrarsın. Büyü yaptıranın ne bu dünyada ne öbür dünyada yeri yok..
00 Yorumla
+1 yılBenim tanıdığım biri var isterseniz yardımcı olabilirim.
27 Yorumla
Yengeç+1 yılBana söyler misin
Kova+1 yılBenimle irtibata geçermisiniz rica etsem
Boğa+1 yılBenimle irtibata geçer misin?
Koç+1 yıl@Lckayra biliyon mu
Koç+1 yıl@Melissabal Sen buldun mu
Yay+1 yıl@Nurgülkalla bNada ulasirmisinuz lütfen
Aslan+1 yılNumarayi södlermisiniz
ben senin yanında olabilirm...büyüden uzak dur ...allaha havele et unutma kimsenin güler yüzüne bakam
00 YorumlaBenim tanıdığım var ve çok iyi bir hoca ama sen yinede allaha hav ele et
05 Yorumla
Yay+1 yılKim?
Aslan+1 yılNumarasini vrrirmisiniz
Oğlak+1 yılKim?
Oğlak+1 yılAcaba bana ulaşabilir misiniz
Oğlak+1 yıl@Meralytt5 parayı alınca engel koyanlardan...
Ebedi cehennemlik olursun boşver yapma
00 Yorumla
+1 yılEskişehirin falcıları büyü yapabiliyormuş
07 Yorumla
Soran+1 yılnerde bula bilirim?
Terazi+1 yılFalcıyı mı
Soran+1 yılevet
Terazi+1 yıladalarda
Koç+1 yılBana özelden yaz sana numara vereyim bir haftada köpek olur üstelik adam para almıyor bir hayır yap diyor sadece
Kova+1 yılozelden mesaj atamiyorm yardimci olurmusn
Koç+1 yılBuldun mu
Banada lazim
uğraşma yinede yoluna bak
00 YorumlaSakin ol ve kararını iyi düşün
00 Yorumlaekle benı canım
11 Yorumla
Boğa+1 yılBana yazarmisin?
+1 yıleskisehirde buyu vya muska yapqn hoca ariyorm
10 Yorumla
+1 yılNaptin Geldi mi eskisehire
00 YorumlaBiri var tanıdıklarım gitmiş
00 Yorumla
+1 yılEskısehırde degıl ama bursada var
015 Yorumla
Boğa+1 yılKim bursada
Koç+1 yılKim o
Yay+1 yılKım
Yay+1 yılNolur bana da yazın
Yay+1 yıl@busem120 bulabildinizmi banada ulasirmisiniz
Boğa+1 yılKim acaba?
Koç+1 yılKim acaba?
Boğa+1 yılBursada Kim
Boğa+1 yılBanada yazin lutfen
Koç+1 yılKimmiş?
İkizler+1 yıl@Mavilim788 kim bu
Kova+1 yıl@Mavilim788 merhaba bana da numara verebilir misiniz
Kova+1 yıl@Nilüfer3434 merhaba dediğiniz kişi kim bana lütfen söyleyin
Kova+1 yıl@bahceliev06 Bursa daki kim
Boğa+1 yıl@Selinn4321 zafer hoca bunu arayin akrabalarim gitmis onlara bile zor bakmiş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılistanbulu tercih etmelisin
03 Yorumla
Oğlak+1 yılBildiginiz var mı
Başak+1 yıl@Rengarenkk_1 buldunuz mu birini
Başak+1 yılkim var İstanbul'da
+1 yılYıl 2013..!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZihniyetinize sıçim afedersin
00 YorumlaVar tanıdık hoca
111 Yorumla
Yengeç+1 yılMusa ali hoca
Yengeç+1 yılNumarasını atarım ekledim ya da git köyüne
Yengeç+1 yılEkledim sende ekle ki mesaj atabilelim
Yengeç+1 yılBende yollayamiyorum nasıl yapıcaz
Yengeç+1 yılAdamın numarasını burdan açık açık yazılır mı ki sitesi olan dolandırıcılar gibi değil çünkü
Yengeç+1 yılAydınlı istersen sen yaz numaranı WhatsApp tan atarım sana numarasını
Yengeç+1 yılSitesi olanların çoğu dolandırıcı ben defalarca kandırıldım
Yengeç+1 yılEsmayucel5858@yahoo. com
Başak+1 yıl@jass20
Balık+1 yılNumarasını alabilir miyim
Koç+1 yılnoyu banada yollarmisjn
Sendemi 😭
00 YorumlaHmmmmmm
01 Yorumla
Oğlak+1 yıl@karbeyz parayı alınca engel koyanlardan...
+1 yılgünaha girme derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllaha havale et
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri