Sizi hangi ünlüye benzetiyorlar? Beni sırasıyla şu şekilde ;
1.) Aras bulut ıynemlı. - en cok bu benzıyorum.

2.) O ses türkiye birincisi emre sertkaya - buda bonusken

3.) Said hatipoğlu- Buda aşırı aşırı benziyor.

Normal haliyle benzeyenler olabilir onlarda sorun yokta bencemek için 40 takla atıp " aaa benziyormuyum cidden" diyenlere çok ayar oluyorum. Çin malı imitasyon gibi geziyorlar ortada :D. Beni bu güne kadar pek birine benzeten olmadı :)
Robert Pattinson ne alaka bende bilmiyorum ama benzetiyorlar gözerlim bakışlarım kaş yapım bide yüzümdeki donuksu beyazlık benziyomu :D
aynen cok beyazım kank güneşe cıksam güneş donuyo ben esmerleşemiyorum genetik heralde :D
Şu ana kadar kimseye benzetemediler bundan Sonra da benzeteceklerini düşünmüyorum.:) Ama sen baya benziyorsun şu ilk iki kişiye.
Aa beni benzeten ilk kişi, gerçekten benziyor muyum bari?:)
Birce Akalay ve Diriliş'te oynayan kadına benzeten birkaç kişi oldu. Ama ben kendimi hiç benzetemiyorum.
Cevap
16Cevap
Eşim benzerim yok.. Şaka şaka Bergüzar Korel ve Taylor Hill'e benzetiyolar ikisi çok alakasız ama öyle diyolar yapcak bişi yok
İlk defa aydan şener ben şok başkada kimseye benzetilmedim
Direkt Yasemin ergene diye imza alan çok fazla oldu özellikle gözlük takınca :D
En güzelini yaptı çoluk çocuğa karıştı ciddi bir anne oldu Yani :) zaten özellikle gözlükle gören direkt yapışıyor ben bile bazen kendimi o sanıyorum Ne yalan diyim :D
zlatan ibrahimoviç tip olarak değil. huylarımız hareketlerimiz
:O hadi be
bilmiyorum. kendimi iyi hissetmiyorum bir kaç aydır
burdamı
yuh sen nesin? :D ya şu emre çok tatlı değil mi? <3 :D
Hiç ünlüye benzeten olmadı, daha çok ünsüz tanıdıklarına benzetiyorlar 😄
Kesin bir tanıdığına benzetirsin boşver😄
Annem elizabeth taylora benziyorsun der ama bilmem :D
Lady Gaga ya avril lavinge anne hathaway Sinem kobal ve margot robbie benzetiyorlar
Yusuf İslam' a Che' ye Keith Moon a benzetenler oldu. Hatta lisedeyken Justin' e bile oldu. İçleriden sadece Keith' e benziyorum.
Kylie jenner Beyonce Katy Perry Merve Boluğur. Ama en çok Kylie Jenner a benzetiyorlar.
Hem vücut hem yüz kylie jenner. Botokslu hali benziyor tabi eski hali değil. Düşününce bile midem bulandı 😣
Malesef olmaz 😊
Türkan Şoray'a benziyorum diycem güleceksin ahshdbjd Haklısın tabi gül
Yok ben o kadın fazla mükemmel 😍
Valla kristen stewarta benzeten'de oldu charlize theron'a da.
Şu artist kıvanç var ya hani güzellik yarışmasına katılan hani şu aşkı memnu da oynayan çocuk. Heh o işte bana çok benziyor maşallah
Hande erçel diyen oldu, fahriye evcen diyen oldu ikisinide sevmem.
Benim çok karışık ya o konu ben de çözemedim senin de öyle sanki :D
Mehmet günsür Johnny deep daha aklıma gelmeyen bir sürü benzettikleri ünlü var seç beğen kanka
la ben bunların 5 ni birbirine benzetemedim sen nasıl benzetiyon :D alalalaaaa
hepsi dönem dönem bu aras her dönem suanda da bana benzıyor yanı en garantısı o herkeste onu söylüyor. emrede saçım bonusken cok benzıyor onuda söyledi herkes izlerken adamı mesajlar yagdı :D said hatiopgluda markete girdim kadının ellerı tıtremıstı benı o adam sanmıs sonra bana sordu sen o musun dıye adam unluymus bılmıyodum yok dedşm eve gelince baktım yüz göz yapısı falan cok benzyor. semıh cok daha az benzıyor kafa yapısı biraz. jose morinhoyuda bende ock benzetemıyorum ama lisede arkadaşlar benzetıyodu o lakabı taktılar bana.
'''said hatiopgluda markete girdim kadının ellerı tıtremıstı benı o adam sanmıs'' Ahahahha lan sesli güldüm ahahahha :D Allah senide güldürsün. İnşallah. Tabiki insanlar birbirine benzer. benide oktay kaynarcaya benzetiyorlar :D böyle.
Teyze sende bizimi kesiyodun be falan diyosun ya hahahaha :) Ya adamım hahahaa gerçekten güldürdün be :)
beni ohmyvibe a benzetiyolar tesekkurlegrrr
Dirilisteki kiz. pinar dikici. ebru gundes.
Eşsizim ben kimseye benzemiyorum. 😂😝
Ne kadar çok insana benziyomuşsun sende
İbrahim Tatlıses'i bana benzetiyorlar
mustafa ceceliye benzetiyorlar
direk sövüyorum
unsuzum ben. ıyı boyle
Çoğu kişi Sibel Can'a benzetir
Hiç kimseye benzetemiyorlar
Arzum Onan' a benzetiyorlar
Taylor Hill ve Ryan Newman.
Anlamadım?
Üzgünüm. Şu an anladım.
Selena diyorlar ama alakam yok
İlker kaleli
Burak özcivit
Ne alakaysa
Broo bu ikisini derler ama ben cozemedim insanlarin bakiş acisi garip benzemiyorum yani 😎😏
Güldürdün beni bak simdi annem cok der bro 😎😂
Nolduu knksss istemeden kırdımmı 😏
Heee tamam knks ozaman gülll tabi 😎😊
Haydaaa 😎😂
Cansin kardesim eyvallah senin yakisikligin oo 😎
Tamam tamam gercwklere bisey demiyorum 😎😂
Ben kimseye benzemiyorum
At hırsızına çok benzetiyorlar
Ünlüler bana benzer knk
Ozaman yakışıklısın sende 😀
Aynen kötü değilsin yakışıklısın bence Allah sahibine bağışlasın 😁
Aminn. 😀
Bergüzar Korel
Hande Ercel <3 :D
:) profildekine bemzetmeyin ama o baaska :)
Hayır.
Kimseye
Monica Levinsky 😭😂
kimseye
Kimseye😂😂
gollum
Hicbiri
mustafa ceceli :D
olmaz olur mu bendeki sertlik ciddilik ortada sadece tipi benziyor biraz o kadar :D
eyvallah aga
Kimse
Avril Lavigne ^_^
Beni kim taehyung a benzetiyorlar genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar