Benim durumumda olan bir kız var mı?

Öncelikle adım bihrem. tatar ve laz karışımı (melezim) yani Babam Trabzonlu annem Kırımlı. tuhaf bir tipim var bazı insanlar dışarda değişik bakıyor.:( of çok kötüyüm. nasılım çok çirkinim sorusu soran kızlara baktım bazıları kötü yorum alıp çok çirkinsin demelerine rağmen 2-3 erkek taş gibisin güzelsin yavrum filan yazmış. şimdi ben burda nasılım sorusu sorsam kimse öyle bişey yazmaz full aşağılayıcı kötü yorum olur zaten sormaya cesaret de edemem. o kadar felaketim yani. burnum ve alnımdan dolayı daha doğrusu burnum felaket aynı karga burnu özürlü gibiyim. estetik yaptırayım anca sorabilirim.özgüvenimin olmamasını sağlayanları Allah'a havale ediyorum bu kadar Yaşamım boyunca erkekler ve bazı kızlar tipimle alay etti yadırgadı. Allah Hesabını sorar elbet. her neyse geçen seneye kadar dışarı tek Başıma çıksam bile uzak bir yere gidemiyordum dolmuşta şoföre para uzatmaya bile çekiniyordum ille Yanımda biri olması lazımdı. biri benimle. Konuşurken göz teması asla kuramazdım sanki içinden burnuma ve alnıma bakıp alay ediyor gibi gelirdi. şimdi bunların çoğunu aştım fakat ergenliğim başarısız intiharla ve her gün Ağlayarak geçti.
Benim durumumda olan bir kız var mı?