Oldum olası sevemedim şu tektaşı, beştaşı, üçtaşı falan 😄😄 Anneannelerimizin, annelerimizin taktığı klasik /düz alyansları çok seviyorum ben. İncecik ve zarif.. :) Şayet bir gün evlilik teklifi alırsam, tektaşla değil klasik alyansla almak isterim.
Bu ne yahu mavi taşlı olan bildigin cocuk yuzugu gibi, ustteki herkesin kullanabilecegi aksesuar yuzuk. Gosterdigin modellerde kibar veya sık degil kesinlikle
@RuhuDar Herkesin kararı değişir ben zaten bunlar gibi dedim :D bu demedim, üstlerinde çok oynama yapılması lazım herkesin hayal gücü. Ben mesela yüzüğümü kendim tasarlıcam. Alttakiyle çok güzel değişiklikler yapılarak müthiş bir yüzüğe çevrilebilir.
Açıkçası klasik alyansla evlilik teklifi ederim ama benim gönlümde beştaş var. Alınamayacak kadar pahalı olanları değil de orta halli karatlar mevcut. Kuyumcu arkadaşım da var ne güzel aracı varken neden alyansla edeyim durumum varsa özellikle.
Öyle tabii ki, seni seven biriyse yüzüksüz bile teklif etsen mutlu olur zaten. Demek istediğim sevdiği bir yüzükle evlilik teklifi alması onun açısından daha hoş olur.
Yine de eşim olacak insanın içinde kalmasını istemediğim için başkasından görüp üzülme ihtimali olmasını istemediğim için alırım 1 kere olacak bir mevzu. Onun dışında dediğine lafım yok elbette alyansla da etsem amaç iman yarısını tamamlamaksa helal yoldan bir beraberlik icra etmekse alyansta olur beştaşta olur veya normal nikahlar da yeterli olur.
Şimdi böyle düşünüyor olabilirsin ama tektaşın yeri başka. Anlamı güzel. Ve manevi değeri çok yüksek. Onu gördükçe evlenme tekliifi aldığın günü hatırlayıp güleceksin.
Ayy ben de klasik alyanslara bayiliyorum. Yenileri her sene degisiyor, modasi geciyor ama bunlar cok orjinal ve zarif:) ama tektas sart ve hakiki pirlanta olmali. kücükte olsa o tas gercek olsun
Bence de hatta illa yüzük vermesine gerek yok ki kolye bile olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende klasik alyans seviyirum. Tasli, desenli alyans begenmiyirum ama evlilik teklifini tektaşla aldım. Onuda bazen kullaniyorum tek basina. Tabi illa tektas alinir diye bir kural yok.
Suzde var ya onun icin gelcekse gelmesin bunun icin gelcejse gelmisin. Mubarek kiz bisey ister diye ödünüz kopuyor. Kimse tektas icin evlenmez merak etmeyin :D bir kendinizin parasi var sanki
param yok diye dedim zaten uyus 😣😏😮😔olsa aramam hec hem suprizleri seven hediye almayi seven esimin gozu disarda olmasin diye elimden gelenin en iyisini yapardim
İmam çocuğu olduğuna emin misin? Gerçi imam oğlu olman gerekmiyor. Bu yorum hiç bir Müslümana yakışmaz. Hanımlarınıza karşı Allah'tan korkun diyen bir peygamberin, Kadının mehrini istediği kadar verin diyen bir Rabbin var. Senin adına üzgünüm.
En İyi Cevaplar