O evde erkek de yaşıyor, neden her yer pembe? Yatak örtüsü, koltuklar, mutfak.. Bana biraz bencilce geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Abarti onlarda simdi evde kadin daha cok vakit gecirecegi icin evin duzenini kendi tercihine gore dizayn etmesi normal. Adam aksamdan aksama evde oluyor. Ama tabii oyle pembeler membeler uc seyler sacma ve komik. Gozlerim kanadi su resmi de gorunce 😄
Tabiki çok abartılınca ve evin çok reklamı yapılınca sosyal medyada, bize çok itici geliyor. Ama aslında pembe bir eve uyan en güzel renklerden. Bir de mobilyalarda -yine abartılmadan- birbirine uydurulduysa çok tatlı tablolar çıkabiliyor ortaya
Siyah lacivert veya bordo olmali siyah asalet bordo erotizm lacivertte. fenerbahcem den oturu
Bizi düşünen yok sonra neden geçim olmuyo hep bana hep bana
Ben düşünüyorum sizi 😀
Birisi yorumumu beğenmemiş onunda evi pembe
Ahagafa herkesi eksilemiş 😂
Cevap
78Cevap
Bencilliğin âlâsı hemde. Sevdiceğinle beraber kurduğun yuvayı sadece kendi zevkine göre döşemek başka ne ola ki?
En sevmediğim renklerden biridir pembe, o yüzden çok şükür böyle bir sorunum yok :))
Zevk meselesi. Benim evimde bu tür renkler yok. Tüm evimdeki eşya siyah ve beyaz ve kurşun tonlar.. Ben bu kadar renkli bir evde zor uyurdum ama birde şu yönden bakmak gerek. Hiç evi olmayan evsiz insanlar var. Şükretmekte gerek.
Açıkçası bence de hoş bir görüntü değil ama pembeyi seven erkekler de var yani renkleri cinsiyetlere ayırmayı uygun bulmuyorum...
Sadeliği sevdiğim için beni bile boğuyor erkekler napsın
Aynen :)
Yeni evliyim ama hiç pembe bir eşya almadım evi pembeye de bogmadim bence sidik yarışı ve sanal özenti bu sadece
18-20 yasinda evlenen birinden ne bekliyorsun ki? Daha iki sene evvel barbie bebek ile oynayan, evlendiginde evini barbie'nin evine cevirmesi dogal degil mi?
Bence de çok bencilce, mutfak eşyalarını vs tamam anlayabilirim bir nebze kadınlar mutfakta daha çok bulunduğu için. Ama fotoğraftaki gibi yatak odasının pembe olması çok ama çok saçma
Bazı kadınlar pembeyi çok sever, pembe manyağıdırlar :D
Ben her rengi severim.
@Burjuuva pamuk şekeri rengi :D
bencilce bilmem ama abarti ya. gelinsin tamam anladik ama hep pempe kirmizi nedir allasen.. :D
Genç kız odası için ideal ama evli bir kadına göre fazla çocuksu. Şayet ileride eşim olacak kişinin pembe pembe yatakta yattığını falan hayal bile edemem herhalde çok komik 😂
Öncelikle renklerin cinsiyeti olmaz, eşi de seviyorsa yapabilir, onları ilgilendirir. Ben maviyi çok seviyorum, eşimin de hoşlandığı renk mavi olduğu için çoğu şeyimiz mavidir mesela.
Şimdi bunun çirkin olması bir yana, pembe kadın rengi değil aslında. Pembeyi bayılarak kullanan bir sürü de erkek var (acıklıdır ki neredeyse hiç biri Türk değil, ah şu kültür farklılıkları)
eşim nasıl mutlu olcaksa öyle yapsın. sıkıntı yok. zaten ailesinden ayrılıp gelicek , en azından ev onun istediği gibi boyansın :D canım eşim :p
bunalıyorum daralıyorum vallahi. Pembeden nefret ediyorum resmen gördüğüm zaman da nefes alamıyorum her yer pembe pembe
Bokunu çıkarrtmakdır o zaman erkeklerde evlenme yani erkek maç günü evi kahveyw çevirse feminizimciler hemen kendinlerini savunurlar o evde tek yaşamıyon ortak yaşam alanı olacak daha duyarlu davranmak lazım
Pembeyi bu yüzden sevmem. Toplum dayatması kız pembe erkek mavi. Böyle diye diye işte bu hale geliyorlar. Her şey dozunda güzel.
Ayyy resmen yaa sâdece kızlar mı pembe giyer :( @perapalas
Ayyyy resmen bayılıyorum bu renge :)
Saçma buluyorum. Eşler birbirlerinin fikirlerini almadan hareket etmemeli diye düşünüyorum. Sonuçta hayat paylaşılıyor
Zevk meselesi diyeceğim ama ortada bir zevk yok. Aslında var ama ortak karar olarak alınmış bir zevk yok.
mutfak pembe olmali yatak odasi kirmizi oturma odasida ikimizin zevkine gore olmali cocuk odasida bebisimizin cinsiyetine gire artik :)
Hanim ne derse o abi. Yapacak birsey yok. Sonra bize yemek yapmaz, yataga almaz. Kapida yatirir falan
Tamamen bencillik bu. Erkek evin bir odasina tv playstation bilgisayar gibi elektronik esyalardan olustursa tavana kum torbasi assa kiz o evde savas cikartir
Ben evimde pembe rengi çok az yerde kullanabilirim. Bana da bencilce geliyor ayrıca evleri çok boğucu.😟
Çiftlerin yaşadığı evlerde saçma ama tek kişi yaşıyosan bir evde ya da kendi odan ayrıysa yaparsın.
Öyle yapan cok kısı yok diye düşünüyorum genelde açık yeşil böyle fıstık yeşili tonlar secilir ortaklaşa:)
Heralde evlensem yapacağım şey 😁😁😁 şimdiden kocama sabırlar diliyorum 😂😂 heryer pembe olacak barbie gibi 😂
Pembeden nefret ederim. Keşke pembe kussak da herkes nefret etse
Birazda eşinin düşüncelerinin önemli olduğunu düşünüyorum, tamamen saçmalık.
Zevksiz olduğunu düşünürüm. Dekorasyonda tek renk kullanmak hatadır.
Pembe çok güzel bir renk amaa yaatak odasında sınırlı kalsın
Açıkcası herkesin kendi zevki ama ben beğenmiyorum. Fazla abartı ve saçma geliyor
Oha bu çok güzel.
Bence anlaşmalı bir oda bir oda diye paylaşılır
Pembe olmamalı yatak odası diğer odalar da.
Şu an resimden bile soğukluk geldi.
Bunlar gerçek mi 😕 Benim küçükken Barbie evim vardı ona benziyor 😕 O zamanlar severdim de büyüyünce daha zevkli oldum pembe ev istemem 😂
yani benim evim böyle olsa taaa Erzurumdan amca çocukları namusunu temizlemeye gelir 😃😃
Bir de o nasıl bir pembeyse en cırtından. Nerden bulurlar pembenin o tonunu? Nasıl?
Rengin cinsiyeti olmaz bence ya. Ama ne renk yaparsa yapsın eşinin fikrini almıyorsa bencildir tabii.
Dozunda olursa şık bir şey ortaya çıkabilir ama bu abartıdır.
uçmuş bu gelin babacan. ahooooo oldu olacak kendilerini de pembiş pembiş boyasınlar.
Sevmem aslında ama bu oda benim bile hoşuma gitti 🤗
Sadece yatak odasina yapilabilir hos gorundu gozume 😅
Daha kötüaü karbeyazı olanlar.
Her yer karbeyaz.
Yatağından oturma odası mutfağına kadar.
düsünmek bile istemiyorum ekrana bakamiyorum midem kalktı o ne öyle anaokulu gibi
Bence erkek eşi mutluysa sıkıntı etmez alt tarafı bir renk yani sevdiğini kırmaya değer mi sence :D
resim resmen pembe shop yapılmış gibi :D hiç bana göre değil :D
resimdeki oda fena değil aslında ama genç odası gibi :D yani pembe güzel bir renk
Ben evimde her eşyanın siyah ve beyaz olmasından yanayım :)
Ben bakarken boğuldum ya bu ne içim daraldı pembe severim ama bu kadar da değil
pembe renginden nefret eder sonra adamlar..
ölçülü olmalı bence hanımlar
Çok fazla bir süre sonra sıkılır insan bu renkten. Beyazdan yanayim.
Çoğu erkek ilgilenmiyor ki evin nasıl olduğuyla. Karısındaki değişikliği bile fark etmeyen tiplere ev nasıl olmuş ne fark eder; kumandayı ver önünden çekil yeter
Aynen, renklerin orta ayarda seçilmesi lazım. Mesela açık mavi, yeşil gibi
Net olarak GÖRGÜSÜZLÜK diyorum ya da sonradan görme falan her haltı atıyorlar yok böyle bir şey.
Ben izin vermem. Benim evim beyaz siyah karışımı olacak.
katılıyorum tek basına yasayan bir kadının evinin böyle pembe olmasına da anlam veremem eşi şart değil
bence kırık beyaz, bej, kavun içi ya da çok hafif lila tonları dururken pembe otursun aşağı 😊
Pembe kadına hastir ve ne yalan soyliyim beni tahrik eden bir renk :)
Bizim krem renk her taraf sadece benim ayıcıklaeım pembe ve miki mouse m var
Insanın başını ağritir yatak odası soft renklerde olur krem yeşil mavi gibi.
İlkokulda barbie çantası takan kızlar evlenirse böyle olur
Bence de bencilce ve gereksiz her yerin pembe olmasına ne gerek var ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar