En yakın arkadaşınıza borç para verecek kadar güvenir misiniz?
En yakın arkadaşıma borç para veremem kusura bakmasın. Çünkü verdiğim paraya borç demeye untanırım benim ihtiyacım olduğunda o cebindekini bana verir onun olduğunda ben veririm. İki yıldır şaşmayan bir düzen var. Hani ben üç verdim sen beş hesabı da yok. Böyle bir arkadaş varsa daha neye ihtiyaç duyar ki insan :)
en yakın arkadaşına güvenmiyorsan zaten en yakın arkadaşın değildir o. veririm.
Bende veririm
99 tl kesinlikle vermem. 100 lira olabilir. :D Şaka bir yana güvenmek zorundasın. En yakın arkadaşınıza diye sordun ya en yakınımdaki arkadaşıma mecburen güvenecem. Madem güvenmeyecem neden en yakınımda?
Çok verdik çok. Ben isteyemem bile anam babam dışında birinden para utanırım. Ne yüzsüzler var. Ortalık çıkarcı dolu bir tane delikanlı yok.
Nasil yani kimseden hic borc istemedin mi
İstemedim. Aç kaldığımı saatlerce yol yürüdüğümü bilirim. İsteyemem utanırım. Ama biri yine istese borç veririm istemesem de hayır yok diyip kovalamam yüzüm olmaz geri çevirmeye
Acilse ama vermek lazim
Diyorum ya işte geri çevirmem. Vermek istemesem bile veririm. Hayırda diyemem
Cevap
55Cevap
Sen bir tl nin lafını yapan adamsın sen vermessin 😂😂
Ben verdim cok para hepside ödedi bazilarindan istemedim
Ben kendim çalışarak kazanan biriyim eskiden pek huyum değildi pintiydim ama şu an çıkarır yollarım veririm gerçekten para önemsenecek birşey değil etrafımdaki insanlar paranın adamı değiller kaç gün önce çıkardım bir miktar para verdim bir arkadaşıma bir kaç gün sonra çıkardı verdi kardeşim işsizsin senin paraya ihtiyacın vardır deyip para verdi çok iyi bişey bu böyle dostlar biriktirmek en güzeli
en yakın arkadaşlarım para lazım olduğunda isterler ne kadar varsa veririm daha hiç geride istemedim
Aynen
en yakın arkadaşıma 6000 tl borç verdim kendi hesabımdan biriktiğimi onlada kalmadı 1 buçuk aylıgına arabamı verdim memleketine giderken ama helal olsun can kardeşim Melihime :D :D
100tl ne ya :D birisine 150.000tl verdim hala ödeyecek birisine 250.000tl verdik adamın işini düzeltsin çoluğu çocugu aç kalmasın diye gitti bizim paralarla pavyonda eğlenirken yakalandı :D
@quiescent Yok sağol arkadaş olan geçiriyor :D
@quiescent asdffsd
En yakın arkadaşına 100 tl vermek senin için bir güven problemiyse, o en yakın arkadaşlık kavramından vazgeçin siz.
veririm verdimde hemde param yoktu yok demedim ona ne yaptım ne ettim buldum verdim. Arkadaşlık bunu gerektirir. Ama kardeş kategorisine girmiş arkadaşlara geçerli bu :)
Evet. Güvenmediğim biri yakın arkadaşım olamaz zaten.
En yakın arkadaşıma verdiğim para "borç" olarak geçmez.
rezilin önde gideniyim. kimse benden para istemez. bilirler işsiz, aylak, parasız olduğumu
600 lira yı çekinmeden verdiğim insanlarda var 10 lirayı istemeyerek verdiğim kişilerde :D
Borc vermemde mesela gezmeye gitmisizdir parasi yoktue herseyi ismarlarim
99 veririm de 100 sıkıntı.
Dogru ama acilse vermek lazim gün gelir bizde zor duruma düseriz bunu dusundun mu hic
Verdim. Çünkü benim zor anımda hiç beklemeden "hesap numaranı ver hemen atayım." demişti.
Kendimden başka kimsem yok. Ama öylesine tanıdığım kişilere baya yüklü miktarlar verdim. Ama Nisan ayında son verdiğim borcu adam 1 haftaya geri öderim deyip hala ödemediği için bir daha kimseye bir kusuş bile vermem.
ne 100 ler gittide gelmedi
Belki guvenilir degildi?
800 tlye kadar verebilirim cunku suanda birikmis o kadar param var.
veririm pekde aramam ama beni sarsmayacak paraları veririm peşine de düşmem
Rüyamda arkadaşım borç para
İstedi vermemek için uyandım :)
Elbette veririm. ama borc degil verdiysem geri beklemem
karttan çektirdim valla 3265 birine 500 birine 600 birine ödemezlerse battım sanırım
O para degil benim icin 500 verdim 2 yil sonra getirdi
ben bir kız arkadaşıma 7500 verdim geri gelmedi helal olsun sıkıntı değil ne ben zengin olurum nede o zengin olur nede ben fakir olurum
Valla karşıdaki insana bağlı bu karşındaki insan değilse verdiğim 5 kuruşa bile acırım
Veriyorum parayı yakın arkadaşım diye alamıyorum pezevenkten vermiyorum lan para falan 😂😂😂😩😒😒
pehhh
ne kadar kaç defa soruyon
Herkes soruyo bu soruyu
onu demedim kaç defa borç verdin diye soruyon demek istediydim
Veririm ve almam
evet bazen lazim olur
varsa sonuna kadar
Aynen
arkadasımın 1.5 milyarı vardı 1 milyarını karşılıksız verdi, öğrenciyken bir de
100 den fazla asla verme 500 birinde kaldi
Borc verme bnce kmseye
Niye vermiyelim?
Araniz bozulabilir
Niye?
Vermez sen istersn falan
Oyle biri degil verdi paralari icinde kaliyomus vermesemis
Karar sen tabi
veririm.
Bende
verdim zaten
Geri verdimi
verir acelem yok bende de para yok ama en yakin arkadaşım benim
100 vermem çok fazla 99 veririm ama
En yakınımsa eğer evet
Güvendiklerime veriyorum...
Evet namıssızın hala 1000 TL borcu var bana :D :D
En yakın arkadaşımsa vardır bir bildiği derim
bunnu da yapalım bir zahmet
Kredi kartımı verdim kız arkadaşıyla tatile çıktı
Ben bire verdim geri alamadım vermem
Veririm 100 lira ne ki
Tabikide veririim guveniyorum sonuçta
Geri geleceğinden eminsem veririm elbette.
Veririm yakın arkadaşımsa
para verme işlerini bıraktım ne yakın ne uzak..
3600 vedim nişanı vardı
veririm geri almazsam vermem bir daha
Nasil borc alip vermiyon mu
borc veririm ama almazsam geri bir daha vermem diyorum
Evet guvenirim. Onlarda bana güvenir.
verırım 10 bin tl bile verdım kredi cekip
Evet düşünmeden veririm hemde.
Borç olarak vermem.
Veririm unuturum
Veririm neden olmasın
Cok yakinsa , daha fazlasını bile veririm
borç değil karşılık beklemeden veririm
Veririm
Bende
Olmasi gerektigi gibi 😀
borç vermek ii bişey almak kötü
Veriyoz geri gelmiyo kime güvencem artık?
Veremezsem o zaman neden arkadaş olayım ki
veririm, güvendiğim için en yakın arkadaşım zaten
verdik... hala geri vercek:)
vermem paramı kimseyle paylaşamam
Surekli veriyorum zaten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar