Hayatta hiç kimseye özenmedim, yastıga kafasini koyar koymaz uyuyan insana özendigim kadar. :) aklima geldi simdi onu gorunce. Dogru nekadar az derdin olursa okadar rahat uyursun
Evet, tabii ki de öyle. Ne kadar az şey bilirsen o kadar az derdin olur. Bir konu hakkında çok fazla detay bilirsen canın o konuya o kadar çok sıkılır.
Kesinlikle öyle. Çünkü uyuyamayan insan düşünen insandır. Az bilen insan da bildiği kadar düşündüğü için rahat uyur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Derdi sana bildiğin şeyler değil insanlar verir. Hayatında çok insan olan az uyur. ya da diğer ihtimal kötü şeyler yaşayan ya da yaşatan kişiler az uyur.
Olaya yüzeysel bakılmamasını bu yüzden soruda belirtmiştim. Mesela bazı insanlar haberleri izlemem izleyince üzülüyorum der. Bilmeden yaşayan insanlarda aynı şekilde olanlara gözünü kapatanlarıda kapsıyor. Sadece hayatımızda olan kişiler değil.
Herkesin kendi içinde bildiği şeyler vardır. uyku kaçıran şeyler o zaman az bilen demeyelim vicdansız insanlar çok uyur diyelim. koyunluktan değil de vicdansızlıktan
En İyi Cevaplar