Gizli Üye(30-35)+1 yılEminim 16 yaşları arasindasindir.
Ve daha hayatın ne olduğunu bile bilmiyosun bu kadar insan ölüyoken ateistim diyebiliyosun ama 2 cin musallat duyunca kicin ucukluyo ate ya da deist onlarla daha samimidir onlara inanırlar ve korkmazlar bildigim kadarıyla sen lafta deistsin öyle ben artık inanmıyorum diyerek deist olamazsın Şu an belkide ateist olan arkadaşlar acılı haline guluyolardir sen sadece yaşadığın acinin 2 katını o çeksin istiyosun zaten ALLAH belirtmiş kizim kimse yaşattığını yaşamadan ölmez diye bu kadar insan büyü yapsın o zaman niye acı cekiyolar onlar yapsa geri dönecek evet yediremiyosun ama yanlış işler bunlar büyü sana musallat olursa kolay kurtulamazsin ben gusül almayı bilmiyodum cocukken daha kendimi yeni taniyodum ne korkular atlattım çoğunu gizli kaçak yakaladım gecelerce her odanın ışığı açıktı ezandan korkuyodum lan bildiğin en sonunda kurtulmak için kitapla gifiyodum afedersiniz duşa öğrenmek için o kadar korkutucuydu en sonunda muskayla çözdük onu boynumdan calmak için neler yaptı ama allaha inancım olduğu için kendi kendine yokoldu adını andikca sen şimdi bunları yasamakmi istiyosun yoksa ALLAHA sığınıp cezasını bulması için beklemek mi içinde en ufak tereddut varsa yapma ki daha video izleyemiyosun burdaki herkez senin acini biliyo herkez yaşadı ama ateşte yanmayi oyuncaklara bakmak gibi saniyosun diyecek biseyim kalmadı allah akıl fikir versin.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa sen bakma bu ap. tal insanlara. İnançlı olmak zorunda değilsin. Hem ne yaşadığını kimse bilmiyor belkide cidden çok zor berbat durumdasın. Seni anlayacak insanlara danış. Burda insanlar bir b. ok yapmaz ama dindar takılır allah allah derler. Boş yani sallama. Yaşadığın şehirde bu işi iyi yapabilen vardır. Daha farklı yerlere git kendin araştır. Her şey gönlünce olsun eğer haklıysan.
213 Yorumla
Soran+1 yılCanim bebeyim cok sukur beni anlayan biri 💕💕
Her turlu halti yerler, konu büyüye gelince allah allah diyip tavaf ettiler ortaligi kashjazbsj
Baglama buyusu yapsam tutarmi ki be?
Koç+1 yılHahaha kıyamam ya 🙆🏻 Akp kafası bence ldlslxlskx ayrıca bağlama büyüsü kesin tutar ve benim bildiğim regl kanıyla yapılan var bitane. Ama ne kadar doğru bilmiyorum çok kulaktan dolma sanırım dlsmlxls
Soran+1 yılCehenneme gidecekmisim jabsajabaj cezasi cok buyukmus :(((((
Cevrende yaptiran var mi? . d
Koç+1 yılHerkes yaptırdım falan diyoda götleri yememiştir. Yoktur yani. Ciddi insanlarla muhattap ol aşkım
Soran+1 yılCinler musallat olur mu sonradan bana? 😅😅
Koç+1 yılE yani orda bir göt korkusu sarıyo yani sevgidiskslwmpdm
Oğlak+1 yılGuvenilir hoca bulmak çok zor. Buldunmu bulursan paylaşırmısın. birlikte hareket edebiliriz.
Aslan+1 yıl@Hilalduru1 valla banada haber edin 1 senemi yedi bana ne yasatiysa oda yasicak yalvarmasini istiyorum
Boğa+1 yıl@Pinar1987 @Huhahohrkn merhaba bulabildiniz mi acaba? Banada yardımcı olabilir misiniz size özelden yazamıyorum rica etsem bana özelden yazabilir misiniz
Boğa+1 yılİyi biri bulup ysptırdın mı acaba
Boğa1 yılGit ve ya gitme, el-ilm havas bilen birisine karşı ne yapa bilirsin ki? Sırf kişileri kurtarmak için şehirden şehire gittim
Akrep1 yılmerhaba büyü kime büyü yaptırmak istiyorsun
Yay10 ay@1982_mesutgörgü_1979 bana ulaşabilirmisin lütfen
+1 yılBişey diyimmi sen kareketersizsin harbi bak benim de aynı senin gibi eski sevgilim vardı bu beni aldatı 3 senelik ilişkimiz vardı ben bundan ayrıldım bu dayanamadı her boku denedi kabul etmedim hıçkırıklarıyla taşları çatlatmıştır o derece en son büyü yaptı 1 senedir düzenli bir ilişkim Yok. Hayat boka sarmış gibi oldu !! Akıllı olun olum ayrıldın bitti gitti karektersizliğin luzmu yok ne yaptıysa yaptı sana büyü ne !!
32 Yorumla
Soran+1 yılOlaylari bilmiyosun boş laf yapma
Akrep1 yılarkadaşlar en ağar İbrani papaz büyülerini bozuyorum
Büyü iki ucu ateşli değnektir. Büyüyü cinler aracılığında yaparsın. ve enınde sonunda hem o hemde sen musallat vakası yaşarsın. Büyü çözülemezse sizin sülale toplu gıder annen baban, onun annesı babası. Çocugun torunun hepsıne mest eder büyü. Yapma derım. ne büyüsü yaptırmayı dusunuyorsun?
013 Yorumla
Soran+1 yılBaglama buyusu. Sonradan cinler niye bana musallat oluyo ki?
Koç+1 yılBüyü cinler aracılığıyla yapılır dedıgım gibi. Bir isteklerını yapmazsın veya yaparsın, sonu her şekilde hüsran olur. Sıkıntı çekersın çektirirsin, eğer buyu cozulemezse senın torunlarına kadar gıder taakı ne zaman cozulurse.
https://www.youtube.com/watch?v=A4yk1SUL-Bs
bu vıdeoyu ızlemenı tavsıye ederım. Kim büyü yaptırmşsa pişman olmuştur.
Soran+1 yılMontaj la bu 😅
Soran+1 yılGece gece acaya korktum knk
Soran+1 yılSadece beni sevsin istiyorum o kadar. Azcik sevse bile yeterli.
Hem buyucu yapacak ben parasini vercem boyle gitmiyo mu?
Koç+1 yılSenınde yapman gereken bısıyler var. yapma kesınlıkle ama, buyuyu kontrol etmek mumkun deıldır. Buyu cocklarını bırak karnındakı bebege bıle etkı eder. büyü yaparsan zaten musallat olayları yasarsın bıde ayrıyetten buyuyu yaptıgını baskasına soylersen buyu ters teper normalde gorucegın zararın 2 katı zararını gorursun.
Soran+1 yılCinler banyoda sacimi mi ceker o tarz seyler mi
Soran+1 yılSana ozelden mesaj aticam
Boğa1 yılbuyulerini bozdugum ifritlerin alayını büyüyü yapan kişiye gönderdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sana bir şey söyleyeyim mi tatliş kız Eğer böyle birşeye kalkisirsan sonunu alamayacagin sonuçlar çıkacak ve ben ne yaptım diyeceksin ama geri dönüşü yok haberin olsun ve eğer yaparsan ne bu dünyada ne de öbür dünyada yatacak yerin olmayacak açık ve net söylüyorum sana ve sana biseyler daha söylemek istiyorum bır yakınıma büyü yapıldı ve yakınım yataklara düştü yataklarda inledi bozdurmak için neler yaptı neler kafayı yedi 2 kere psikoloji Hastanesi'nde yatti hastanelerde yattı kalktı ama çare bulunamadı eğer öyle bişey yaparsan senin Allah uzun ömür versin inşallah da verir inşallah inleye inleye ölürsün inşallah inleye inleye yaşarsın inşallah öbür dünyada yerin 7 dibinde yanarsın inşallah inşallah ama tavsiye etmem sana tatliş kız...
00 Yorumla
+1 yılbeni de belki yargılayanlar olacaktır ama benim eşimle evlenmemi sağlayan şey büyü oldu.
Biz o zamanlar sevgiliydik, başka biri yüzünden ayrılık girdi aramıza, kötü niyetli insanlar falan derken...
Sonrasında ben bir çalışma yaptırdım. Medyum Ali Hoca'yla çalışmıştım belki duyanlar vardır, havas konusunda üstat bir medyum. Yaptığı çalışmadan bir ay sonra bana geri döndü ve özür diledi, hatasını anladı.
Sonra barıştık, evlenme teklif etti. O günden beri de gayet mutlu ve huzurluyuz. Gerçekten farklı bir şey yani. Ben bir zarar görmedim, göreceğimi de düşünmüyorum açıkcası. Benim durumumda olanların, böyle kara sevdaya kapılanların yapmasında sakınca yok :D Piyasada çok sahtekar var ben kendi çalıştığım hocanın numarasını bırakıyorum isteyen olursa diye... 0535 590 62 75 telefonu. Sormak istediğin başka bir şey olursa yine yazabilirsin her zaman.211 Yorumla
Balık+1 yılYalancı medyum Ali bey diye bir şey yok sahtekar şerefsizler allah bilir 100 tane sayfa da farklı hesaplardan yorumlar yazıp insanları kandırıyordur hiçkimse inanmasın bu adama saçma sapan kağıda karalayıp gönderiyor kargoyla dolandırıcı pisliğin teki ondan sonrada numarayı engelliyor
Balık+1 yılNasıl ulasrım yapıyormu hala
Boğa1 yıl
Boğa1 yıl
Boğa1 yıl
Boğa1 yılSana tüyo vercem nasıl düzelir diye
Akrep1 yıl
+1 yılNasıl sorabiliyosun ya o yazdığın yorum ne öyle yazıklar olsun sizin gibi insana yazık atan iyi yapmış bu kafada olan kişi hak etmistir
05 Yorumla
Soran+1 yılBoyle soruyorum sana ne
Boğa+1 yılSen soruyorsun bende fikrimi soyluyorum
Soran+1 yılAllah allah aynen zebanilr beni bekliyo by
Boğa+1 yılSen olmesi baymak sananlardansin
Allah biz erkekleri senin gibi kızlardan korusun. Sübaneke
13 Yorumla
Soran+1 yılRahat durun sizde 😅
+1 yılSen sana zor günler yaşatan insanlar uğraşsınlar. Arkandan konuşmaktan zevk alıyorlarsa sakın susmasınlar sen onu Allah'a havale ettiğin sürece sana değil Allah'a hesap verecek. Rahat uyu.
04 Yorumla
Soran+1 yılAllaha inanmiyorum canim yine de saol
Boğa+1 yılAma hayatımız sadece bu hayat ile sınırlı değil biliyorsun değilmi öldükten sonra tekrar yaşıyacaksın ve belkide yaşayacağın yer cennet veya cehenem senin kararın :)
Soran+1 yılEğer allah gercekten var olsaydi, dunya bu kadae kotu bir yer olmazdi
Boğa+1 yılAllah zaten insanalrı sınamak için onlara yaşam özgürlüğü veriyor
Belki yardımım dokunur diye girdim, adam seni bırakmakta haklı. Cinlere söylesem aranızı yapmazlar be kezo.
00 Yorumlaöyle bir durum yok büyücüler yalancıdır. İnanmazan bak ayete.
00 Yorumlaumrunda değilse durma zebaniler kaynatiyor senin kazanı o zaman :))
06 Yorumla
Soran+1 yılGerici yobaza bak sen. Sizin gibi tipleri ulkeden def etmek lazim
Soran+1 yılRte size komurle makarna dagitti mi bu sene? G. T kılları
Soran+1 yılKeske dunyaya degilde kendi ulkesine dagitsaydi biraz. İzmir suriyeliden gecilmiyor, sanirim adamin suriye fantezisi var.
Ateistim. Allah kelimesi bana unicornlari cagristiriyor allahuqakbar amen
Gizli Üye(25-29)+1 yıltanidigim biri var erkek arkadasima da yaptirmistim. yaptirdigim kadinla hala iletisim halindeyiz, halden anlayan bir ablamizdi. yardimci olabilirim.
210 Yorumla
Balık+1 yılLütfen paylasırmısın
Başak+1 yılYardımcı olurmusun lütfen çok önemli
Kova+1 yıl
+1 yılAynı durumu bende yaşadım ve yaptım intikam alıcaktım ama kıyamadım şu an çok mutluyuz
06 Yorumla
Yay+1 yıl@Rüyam4545 yardımcı olur musunuz
Akrep1 yıl@Mrt2515 ne konuda yardım istiyor sun en ağar büyüleri yaparım temizlerim
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış şeyler bunlar bedelini burda ödemezse öbür tarafta ödetirler
04 Yorumla
Soran+1 yılDini inancim yok
Yay+1 yılyak kendini ya
Soran+1 yılBeni yak kendini yak her şeyi yak 🎶🎵
Yay+1 yılal bide burdan yak🐲
+1 yılsacmalama sakın yaptırma snra cok pişman olursun artı sende buyuk bı bedel odersın
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir bedel?
Akrep+1 yılsana soyle soylıyım gunah o ayrı ama bıdr yaptırdıktan snra buyunun etkısı sanada bulasır cınler musallat olur kurtulamassın yanı hem burda hemde obur tarafta azap cekersın hıc arastırmıomusun buyu yaptıranların basına neler gelıyo
Soran+1 yılNeler geliyo? 😱😱
Akrep+1 yılcınler onlarla anladamassın anlastgnı sanarsın ama snada musallat olurşar felegını sasırırsın
Soran+1 yıl😱😱😱
Akrep+1 yılsakın uzak dur
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu Dünyada'da ahirette'de hiç bir işin ve istediğin rast gitmeyecek büyü yaptırdıktan sonra.
Eminsen bir sürü bu işi yapan var, git yap.04 Yorumla
Soran+1 yılAhiret inancim yoo
Cevap sahibi+1 yıl:)) Kolay gelsin sana, zor bir ömür ve ahiret bekliyor seni.
Soran+1 yılAllahuakbar
Terazi+1 yılYa sgsg inancı yok isim aniyo ya kızı acı insana neler yaptiriyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyüyü yapacak Cinler sana musallat olsun her gün izdirabin olsun sacini ceksin banyoda aynada gözüksün
00 YorumlaBenim tanıdığım var dolandırılmayın bana ulaşın
06 Yorumla
Yengeç1 yılKim olduğunu lütfen bana da yazın kardeşim, lütfen yalvarırım, çok önemli
İkizler1 yılay kim lütfen söyle
+1 yılBende yaptırmak istiyorum yapan doğru yalansız buldunmu acil yardım eder misin
03 Yorumla
Akrep1 yılher türlü büyü yaparım
Akrep1 yılcehennem melekleri benim askerlerim
Sana daha çok kazık atarlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılTipim senin gibi olsa intihar ederdim
O kadar dusmedim allaha sukur
31 YorumlaBüyü yapmak ulti değil miydi ya?
10 Yorumlakanka gandalfı arıyım senin için
02 Yorumla
Soran+1 yılAramazsan oçsun
+1 yılNeyin kafasını yaşıyorsunuz abi ya
01 Yorumla
Soran+1 yılIntikam kafasi
Yapan iyi birini buldun mj yaptirdin mi cevap ver?
02 Yorumla
Akrep1 yılistediğin büyü leri yaparım
+1 yılNeyi yaptıran var mı bisey gözükmüyor
00 Yorumla
+1 yılİşini bilen birine yaptır mis gibi tutar
01 Yorumla
+1 yılyok..
00 YorumlaAcın büyük
02 Yorumla
Soran+1 yılYaralar derin, seneler kadar
- Astroloji & Burçlar konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılGandalf'in ciragiyim
00 Yorumla
+1 yılYazik...
09 Yorumla
Soran+1 yılSana yazik
Koç+1 yılgeleceğini yakiyosun haberin yok
Soran+1 yılBen zaten yanmisim kanka
Koç+1 yılCehennem ateşini bilse insan bole solemezdi arastir istersen kimse için değmez diğer tarafini ahiretini yakmaya
Soran+1 yılGunde kac vakit namaz kiliyorsun?
Koç+1 yılBu seni ilgilendirmez ki
Soran+1 yılBenim ahiretimde seni ilgilendirmez. i te bak
Koç+1 yıl☺☺☺ iyilikten anlamiyosun gerçekten
Koç+1 yılTamam ben itim doğrudur. Allah affetsin
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaska isin yok mu
00 Yorumla
+1 yılBoşver kızım değmez
00 Yorumla
+1 yılYapmadım
00 Yorumla
+1 yılAhah yaptır knk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamam
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!