Ah Arkadaş Problemleri?

merhaba arkadaşlar hemen olayı anlatayım biz 3 yakın arkadaştık ve problem çıktı ikimiz çok yakın olduk sonra diğeriyle barıştık ve ben arkadaşımı paylaşmak istemedim kızdan olanlardan sonra hoşlanmıyorum benim bu arkadaşımda onunlada konusuyordu benimlede bir aralar o benden çok daha kizmisti ona her neyse bugünde onu dışarda görmüş ve sarildiklarinda kız ağlamış arkadaşımda çok üzülmüş kahrolmus kız eve gidince arayacağını söylemiş ama aramamis bana söyledi bende dedimki ben ders bahanesiyle arayayım mı ters davranmaya başladı sonra sen hem sevmiyorsun hem benimle olmasını istemiyorsun bide yakın davraniyorsun garipsedim dedi bende düşündüm ve herhalukarda bizimle olduğu için bizim bu parcamiz oluyor sinirlendikçe zedeliyorum dedim cevap vermedi aramaları meşgule attı çok üzüldüm içim içime sigmadi anneme anlattım oda babama hep beraber oturduk konuşuyoruz gülsem mi ağlasam mı her neyse annemle babam afedersiniz sıçtı sıvadı haklılar mı sonuna kadar senin cazgirligin bir bize geçiyor o kim sana trip atıyor bir arkadaş bulup sadece onunla olucaksin diye bişey yok vs vs şimdi ben kötü hissediyorum ve ailem sonuna kadar hakkı yalnız kalmak en büyük korkum o sırada büzülüp kalıyorum ve bu konuyu açıp gidip onlarla konuşmakta istemiyorum sadece unutmak istiyorum sinifimi degistirsem ogretmenimle aram çok iyi ailemde saçmalama der heralde ne yapmalıyım içimi rahatlatmak icin
Ah Arkadaş Problemleri?