Yeni evliyiz, çok yoruldum kavga etmekten borç ödemekten, fedakarlık yapmaktan?

3 aylık evliyiz, ani bir evlilik oldu. ne eşim ne ben birikim yapamamıştık. çok borca girdik. eşimin annesi yok babası ikinci evliliğini yapmış, abla kötü biri değil, güler yüzlü ama maddi olarak eşimin babasına hiç birşey yaptırtmadı. kayınpederin de durumu iyi değil açıkcası ama ikinci evliliği için altın akça kredisine girmiş, bana hiç birşey takılmadı, hatta düğünde bana taktığı bileziği bile eşim aldı. kredi kartıyla. ikimizde çalışıyoruz. evlilik öncesi problemliydi biraz benim ailem karşı çıktı, meslek, eğitim, mezhep her yönden farklılıklar vardı. ama eşimle birbirimize aşığız, onunla çok mutluyum, babam ya o- ya biz demişti. ben eşimi seçtim ama ailem yine bırakmadı babam da ikna oldu. şimdi aileme hiç birşey anlatamıyorum. düğünü onlar yaptı biliyorlar. halbuki onlar siz çalışıyorsunuz tabiki ikiniz yapacaksınız dediler. ablaları çok iyidir eşimin, ama abisi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. abisinin eşi, kimseye gelip gitmiyor. görümcelerimle de küs. 1 yaşında bebeği var kimseye göstertmiyor, sevdirmiyor, kına geceme gelmedi, nişanda da trip yaptı, 10 dk durdu gitti. düğüne gelemem diye haber saldı görümcemle, ama düğüne geldi ilginçtir. yıldızımız barışmadı ama hiç polemiğimiz olmadı. 3 kez mi ne gördüm. el öpmeye herkese gittik abisine gitmedik diye eşimle kavga ettik. abisi alakalı alakasız benim eşim evimin reisi diyor. konu karısı olmasa bile, kendinden örnekler verir. kompleks yapmış sanırım. kimse yuvamı bozamaz diyor. kimse onun yuvasını bozmaya çalışmıyor. eşim de bana, yengemi kimse sevmez abim üzülüyor bu duruma ters psikoloji yaptı heralde diyor. bazen ben birşey istediğimde ben abim gibi kılıbık değilim deyip gıcıklık olsun diye yapmadığı da oluyor. en son da hediye alalım yeğenime abimgile gideceğiz dedi, bende ben gitmiyorum sen git deyince kıyemt koptu. ben karısız gitmem, sen de yengemi mi örnek aldın diye üzerime yürüdü. o kadar uzadı ki bavulumu toplayıp evden çıktım gece 3 te, peşimden geldi saat 6 ya kadar sokakta ikna etmeye çalıştı.
Güncellemeler
+1 yıl
saçmansalak insanlar yüzünden niye kavga ediyoruz. o kadınla problemim olmayabilir bana şu an için birşey yapmamış da olabilir. ama gözleriyle beni yemesi yetiyor zaten artı abisi de ayrı bir kıskanç. eşimin abisi tabiki vazgeçemez abisinden ama bana hiç acımıyor. ne balayına gittik, ne bir hafta sonu bir yerlere, ben kamuda çalışıyorum ama işlerim ağır. eşimin işi daha ağır olmasına rağmen maaşı baya düşük, bunu kompleks yapmasın, sorun etmesin diye maddi konuları hiç açmıyorum
Yeni evliyiz, çok yoruldum kavga etmekten borç ödemekten, fedakarlık yapmaktan?