Önceden çok sinirlenirdim ama mesajına geç cevap verenlerin aslında o bekleyişe bile degmediklerini çok sonra anladım artık daha anlayışlıyım bu konuda en azından cevap verildiğinde önce neden geç yazıldığı belirtilip özür dilense ve konuya girilse daha iyi olur ben bu şekilde yapıyorum ama herkesten yinede aynı erdemli davranışı göremiyorum.
benim ona verdiğim değerimi hak etmediğini düşünürüm. önce sorarım önemli bir işi var mıydı diye. yargısız infaz yakışık kalmaz ama geçerli nedenleri yoksa ben de keserim mesaj atmayı kim uğraşacak onunla salla gitsin.
kimmiş o ya sen birime mesaj atcaksında geri dönmiycek mumkünmü o yaa senin gibi nayif bir güzelligı kırmaya kim cesaret edebilir 😅 dur ya bidakka bu bencede yürüme yoktu ben bir öncekinin etkisinde kalmışım 😂 seni gördükce yürüyesim geliyor
kırılırım tabiki umursanmadığımı düşünürüm. ama bu sadece önemsedıgım kızlara karşı. erkekler cevap verınce üzülüyorum bıkıyom yazmasınlar falan hani :D
Sinirim bozuluyor ve içim sıkılıyor. :) en sinir oldugum seylerden biri ben bisi yaziom adam aktif 2 saat beklio ve cok yawas yazior bazilari destan yazar gibi :)
Hani saçını toplarsın ama birkaç tel kalır saçını bozarsın ve tekrar topmak zorunda kalırsın ikinci saç birinci saça oranla berbat olurya hah öyle hissediyorum.
hasta bır ruh o guzellık adamın gun ıcınde ısı gucu vardır vakıt buldukca fırsat buldukca yaza bılıyordur ısının arasında fırsat buldugunda zaten yazıyosa buda sana deger verdıgıı gosterırı
hiçbirşey hissetmem, çünkü ben de genelde öyle yaparım. her çalan telefonu açmam mesela, bir işle uğraşıyorsam öncelik onundur, telefon sırasını beklemelidir diye düşünüyorum.
En İyi Cevaplar